עבור לתוכן

half life 2 ep2 יתמוך ב-DX10

Featured Replies

פורסם

לא פלא שאני מריץ את זה על מקסימום,חשבתי שהמנוע כל כך מושלם אבל עשכיו הבנתי שהוא פשוט מיושן.

• תגובות 77
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

רRB6 Vegas בכלל רץ על Unreal Engine 2 אז?

פורסם

רRB6 Vegas בכלל רץ על Unreal Engine 2 אז?

הוא רץ על מנוע אנריל 3....

ובקשר להאף לייף 2....

אתם רוצים להגיד שהמנוע נראה כ"כ טוב והוא עובד עם שיידר מודל 2??אני מת לראות איך הוא יראה עם 3 :yelclap:

פורסם

הוא רץ על מנוע אנריל 3....

ובקשר להאף לייף 2....

אתם רוצים להגיד שהמנוע נראה כ"כ טוב והוא עובד עם שיידר מודל 2??אני מת לראות איך הוא יראה עם 3 :yelclap:

^^

פורסם

הוא רץ על מנוע אנריל 3.... צודק

ובקשר להאף לייף 2....

עדיף כבר שיקפצו ל Shader Model 4 :-X

פורסם

עדיף כבר שיקפצו ל Shader Model 4 :-X

המשחק כבר כמעט גמור אני דיי בטוח שהם בשלבי בטא ותיקון באגים...

פורסם

^^^

מתי הוא יוצא?

האם יש כבר דרישות מומלצות?

פורסם

אמרו קיץ 2007

פורסם

כבר אמרתי כאן מקודם- מיועד לצאת ברבעון השני של 2007.

לגבי דרישות, לא ידוע מהן דרישות המערכת, אבל לבטח גבוהות מן הסתם מהדרישות מערכת של Episode 1

פורסם

קיץ 07 שזה עוד חצי שנה :kopfpatsch: כבר אפיסוד one מתיישן,למה לוקח להם כל כך הרבה זמן לבנות משחק שנגמר תוך שש שעות.

פורסם

קיץ 07 שזה עוד חצי שנה :kopfpatsch: כבר אפיסוד one מתיישן,למה לוקח להם כל כך הרבה זמן לבנות משחק שנגמר תוך שש שעות.

אפיסוד 2 אמור להיות פי 3 ויותר ארוך המראשון

פורסם

לפחות ש VALVE משחררים משחק זה סופי והוא עובד פרפקט מההתחלה עד הסוף. ולא צריכים לעבוד על פאצ'ים מיום לאחר השחרור..

הם משקיעים מראש בתכנון קפדני ואיכותי יותר וככה הגיימר נהנה ממשחק שרץ חלק ללא לאגים וקריסות..

פורסם

^^^

נקודה מעולה. מסכים איתך לחלוטין, שווה להמתין ולקבל מוצר מושלם.

החבר'ה ב-Valve עושים עבודה נפלאה מכל הבחינות פשוט.

חברה כזאת יצרה לעצמה קהל לקוחות רחב ונאמן שימשיך איתה גם למוצר הבא שהיא תפתח.

פורסם

אם הדיון פתוח אז

פורסם

כן כולכם כל כך אוהבים את valve ומשבחים אותם אבל לא קונים משחקים שלהם,לפחות 80% ממכם מורידים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים