פורסם 2007 בינואר 118 שנים היילפני כמה שנים היה לי פנטיום 4 1.6ghz ודוד שלי קנה לי GF4 Ti4600 כשהוא היה עוד חדשאחרי איזו שנה קניתי מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 3000+, השארתי את הכרטיס מסך.. האמת היא שתכננתי להחליף אותו וויתרתי בסוףאבל היום כשהתקנתי advanced warfighter הבנתי שהכרטיס החזיק הרבה זמן, אבל יש גבול.אז עיינתי בת'רד הכרטיסים המומלצים שלכם וחשבתי לקנות את ה7600GT, הכרטיס הכי טוב שם שיש לAGPמה שרציתי לשאול אתכם זה האם באמת כדאי לי לקנות עכשיו כרטיס מסך, או לחכות להחלפת המחשב?כי תכלס המחשב שלי הוא לא רע, רק אולי צריך עוד תוספת RAMהשאלה היא כמה זמן הכרטיס הזה יחזיק לי? אם הוא יחזיק שנה אני לא אקנה אותו..תודה לעוזרים
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר אני מניח שאם אני לא אקנה את הכרטיס אני אקנה מחשב עוד שנה ככה.אם אני אקנה אותו אני רוצה שהמחשב יחזיק לי לפחות עוד שנתיים מעכשיו, מבחינת משחקים כמובןזה ריאלי לדעתכם?
פורסם 2007 בינואר 118 שנים אם תקנה את ה7600GT הוא יחזיק שנתיים, אבל תלוי על איזה הגדרות.אם נראה לך שתשרוד שנה בלי משחקים חדשים, אז תחכה. לעומת זאת אם תקנה עכשיו את ה7600GT ועוד שנתיים תקנה מחשב חדש זה אמור להיות גם טוב.עוד אפשרות היא לקנות עכשיו כרטיס יותר חלש שמריץ את כל המשחקים היום, כמו ה7600GS שעולה 500+- ובעוד שנה לקנות מחשב חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.