עבור לתוכן

לוח-אם 775 תומך QC

Featured Replies

פורסם

יש לך בסיס להנחה הזאת?

וזה לא מובן מאליו?

• תגובות 51
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

InCognito, אם אתה עושה OC עדיף שתקח לוח P965

יספיק לך גם לוח 945G אם אתה לא צריך תמיכה בזכרונות 800MHZ בסטוק במרובעי ליבה.

אני רוצה תמיכה בארבע ליבות כך אוכל לעשות שדרוג עוד שנתיים או משהו כזה בלי להחליף שוב לוח וזכרונות.

תגיד ה-800Hz לא נתמך ב-C2D?

כלומר אם אני קונה זכרונות של 800 על לוח כלשהו מסדרת 965 ומעבד דאו 2, הזכרונות יעבדו בפועל על 667?

פורסם

יש דגם של GB 965G-S3 שהוא בלי מאיץ גראפי מובנה? (חוץ מ-965G)

פורסם

יש 965-S3

פורסם

InCognito, אם אתה עושה OC עדיף שתקח לוח P965

אני רוצה תמיכה בארבע ליבות כך אוכל לעשות שדרוג עוד שנתיים או משהו כזה בלי להחליף שוב לוח וזכרונות.

תגיד ה-800Hz לא נתמך ב-C2D?

כלומר אם אני קונה זכרונות של 800 על לוח כלשהו מסדרת 965 ומעבד דאו 2, הזכרונות יעבדו בפועל על 667?

אם אתה קונה זכרונות של 800MHZ הם יעבדו על מהירות של 800MHZ בלוח 965....

לעומת זאת בלוח 945 הם לא יעבדו ב-800MHZ, אלא רק על 667MHZ...

בעיקרון אם אתה לא עושה OC גם 533MHZ יספיקו לך, אבל מומלץ לקנות 667 כי המחיר לא גדול בהרבה מה-533MHZ והוא גם משאיר אופציות לשידרוג....

בקשר לזה שאתה רוצה לוח שתומך מרובע ליבה לשידרוג עתידי, לא יהיה לך שווה לשדרג כי מרובע ליבה יעבוד על תדר 1333MHZ והלוח שלך תומך עד 1066MHZ, ככה שהלוח יגביל את המעבד וכל הכסף שהוצאת על המעבד סתם נזרק, עד שיהיה צורך במרובע ליבה אתה כבר תקנה מחשב חדש....

פורסם

היום לא קונים 533 כשיש באותו מחיר (וראיתי מקרים שה-533 יקר יותר בכמה שקלים) יש 667.

800 זה אכן אם יש לך תיכנון ל-OC רציני.

לגבי המרובעי ליבה,קח בחשבון שקיום המרובע ליבה Q6700 שיש בארץ עןולה 8200 ש"ח (!!) ויקח זמן רב לדעתי עד שהם יהיו במחירים נורמאליים,קח גם את זה בחשבון.

עוד דבר,אני כמעט בטוח שיצאו מרובעי ליבה עם FSB של 1066 כמו Q6400 אם אני זוכר נכון

פורסם

יש 965-S3

אתה מתכוון לזה?

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1981

אם כן אז זה מה שהתכוונתי חוץ ממנו, כלומר לא גרסת 965P-S3

עוד שאלה אחת..מה ההבדל חוץ מהמחיר כמובן בין ה-GA-965P-S3 לבין ה-GA0965P-DS3??

פורסם

כן הכוונה לזה.

ההבדל הוא לא משהו שצריך לעניין אותך והוא קבלים איכותיים יותר.

פורסם
  • מחבר

השדרוג למרובעי ליבה הוא מחשבה לטווח הארוך- עוד שנתיים ואולי יותר - פשוט נראה לי שלאח שלי עד אז זה יהיה שידרוג טוב מאד, המחירים יהיו כבר זולים והוא לא יצטרך שוב להחליף לוח אם וזכרונות ( גם אם תהיה כבר טכנוללוגיה חדשה), בסך הכל רוב מה שהוא עושה זה גלישה באינטרנט.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אם ה -QC יהיה 1333MHZ והוא ירוץ על 1066MHZ עדיין הוא יהיה שידרוג רציני מה-E6300 (ובהנחה שבעוד 2+ שנים הוא יעלה כמו 6300 ופחות מזה אפילו...).

לגבי הזכרונות אני לא מבין משהו, אם הלוח 'יודע' להריץ את הזכרון על 800 בסטוק, למה זה לא מהווה יתרון על 667 ?

פורסם

זה מהווה יתרון קטן מאוד ולפעמים הוא לא מהווה יתרון בכלל.

הכל תלוי בתוכנות שאתה עושה בהם שימוש.

פורסם

כמו שאמרתי יהיו כנראה מרובעי ליבה שיעבדו ב-1066 וחו מזה אני בספק גדול מאוד אם בעוד שנתיים ה-Q6700 יעלה כמו ה-6300 כשהמחיר שלו כיום הוא 8200 ש"ח

פורסם

כן הכוונה לזה.

ההבדל הוא לא משהו שצריך לעניין אותך והוא קבלים איכותיים יותר.

סבבה אז אני אקח את ה-GA-965-DS3

חוץ מזה ה-QC ממש לא ירד בכזה קצב במחיר...אין מצב...יש כבר דברים שבחיר מסוים ההשקה שלהם פשוט לא שווה

פורסם

זאת תוספת כסף מיותרת, מומלץ לשים את הכסף הזה במקום יותר חכם.

פורסם

זאת תוספת כסף מיותרת, מומלץ לשים את הכסף הזה במקום יותר חכם.

אז אתה אומר לקחת את ה-GA-965P-S3 ואת השארית לשים במשהו אחר? או לקחת בכלל משהו אחר יותר זול?

פורסם

965P S3 של GB יהיה מעולה.

יש לך את הALBATRON PX965 מעולה גם כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים