עבור לתוכן

לוח-אם 775 תומך QC

Featured Replies

פורסם

ענית לעצמך אני חושב. אם אתה לא רוצה להשקיע כסף בכרטיס מסך "רגיל" שימנע "אכילת" זיכרון ע"י כרטיס מסך OB אז 965G זה הפיתרון בישבילך (אם רשום באתר של GB שהוא תומך QC)

אני בכל מקרה,בלי קשר לנושא כ"כ,ממליץ לך לקנות כ.מסך שהוא לא OB כדי לא לאבד זיכרון יקר (יש לך 6600 נהדר בסביבות 350 ש"ח - תציץ בפורום תצוגה וגרפיקה)

• תגובות 51
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

השאלה אם ויסטה עצמה לא דורשת DX10 כדי לרוץ כמו שצריך,

אם זה המקרה, מה שאני חושב עליו הוא להשתמש בOB זמנית עד שיהיה כרטיס DX10 זול- אז אני אנטרל את המובנה ולא תהיה בעיית זיכרון יותר.

אבל אם אתם אומרים לי שלא צריך כרטיס DX10 למערכת ההפעלה עצמה, אין ספק שעדיף P965

פורסם

קשה לי להאמין שצריך DX10. אולי מומלץ,אבל ממש לא צריך.

אם זה המקרה אז 95% ואולי יותר מהמחשבים בעולם פשוט לא מתאימים. מה גם שלא נראה לי שחברות גדולות יקנו במיוחד כרטיסי מסך תומכי DX10 שמחירם בחול הוא 400$

פורסם

למה שהוא יזהר? אתם אלו שממנים "מומחים" שלא מכירים מושגים בסיסיים.

איזה צביעות. במקום לטפל בבעיה, מאיימים על זה שחושף אותה.

יש דרך להגיד כל דבר

הדרך שבה הדברים נאמרו גורמת ליד שלי לתת אזהרות בצורה חופשית

פורסם

יש דרך להגיד כל דבר

הדרך שבה הדברים נאמרו גורמת ליד שלי לתת אזהרות בצורה חופשית

מה כבר זה משנה שאתה נותן אזהרות ? מקסימום הוא יפתח משתמש חדש...ביג דיל...ומקסימום אם תרצה לעשות באן לאיפי שלו אז הוא יכול לפתוח פרוקסי על המחשב שלו ולהתחבר בתור משתמש אחר..ומה עשית ? כלום

פורסם

:lol: הצחקת אותי לרגע.

אל תדאג יש מספיק דרכים לגרום לו לא להיכנס.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא ממש סגור על מה לבחור פה

לפי ויקיפידיה הX3000 OB כרטיס לא רע בכלל רק כמו שציינתם - לוקח מזיכרון המערכת ( עד384)

http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_GMA#GMA_X3000

אם אני בכל זאת אקח G965 כדי לחסוך כרגע בעלויות ,

ברגע שאבטל בביוס את הכרטיס המובנה, ואוסיף חיצוני, יהיה אז הבדל משמעותי בינו ל P965 ? [למטרות- אופיס אינטרנט סרטים]

פורסם

מה כבר זה משנה שאתה נותן אזהרות ? מקסימום הוא יפתח משתמש חדש...ביג דיל...ומקסימום אם תרצה לעשות באן לאיפי שלו אז הוא יכול לפתוח פרוקסי על המחשב שלו ולהתחבר בתור משתמש אחר..ומה עשית ? כלום

אתה מזלזל בנו, לכל דבר יש פתרון, ויעידו על כך כל המשתמשים שעדיין בבאן על "משתמש כפיל"

פורסם

אני עדיין לא ממש סגור על מה לבחור פה

לפי ויקיפידיה הX3000 OB כרטיס לא רע בכלל רק כמו שציינתם - לוקח מזיכרון המערכת ( עד384)

http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_GMA#GMA_X3000

אם אני בכל זאת אקח G965 כדי לחסוך כרגע בעלויות ,

ברגע שאבטל בביוס את הכרטיס המובנה, ואוסיף חיצוני, יהיה אז הבדל משמעותי בינו ל P965 ? [למטרות- אופיס אינטרנט סרטים]

אין הבדל בביצועים בסטוק

אבל אם תרצה לעשות אוברקלוק יהיה לך פחות אפשריות של שינוי מתחים לחלקים במערכת

כיאלו השינוי המשמעותי לדעתי בין 965p ל 965g הוא ההבדל באפשריות של המתחים בביוס

חוץ מזה לא אמור להיות הבדלים

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז על איזה לוח 965G הייתם ממליצים?

פורסם

יספיק לך גם לוח 945G אם אתה לא צריך תמיכה בזכרונות 800MHZ בסטוק במרובעי ליבה.

פורסם

אתה מזלזל בנו, לכל דבר יש פתרון, ויעידו על כך כל המשתמשים שעדיין בבאן על "משתמש כפיל"

ואני מניח שיש גם כאלה שקיבלו באן ועדיין כותבים כאן מדי יום בתור משתמש אחר..מה זה משנה.. העיקר שזה מרתיע את המשתמשים וניבולי פה ודברים אחרים שאתם לא רוצים שיאמרו כאן...

בכל מקרה אז אתה אומר שאם אני רוצה לקחת את ה-965 של GB, ויש לי את המאיץ הגראפי המובנה, זה יכול להפריע לי ל-OC? כי אני עוד כמה ימים מזמין במקרה את ה-965G-DS3 של GB אז זה די קריטי..

פורסם

בדר"כ ללוחות עם כרטיסים גראפיים מובנים יש פחות אפשרויות בOC ולפעמים אין בכלל.

פורסם

עד כמה שידוע לי ללוחות 965 למשל עם כרטיס גרפי מובנה יכולת ה-OC לא ניפגת כל עוד המתחים בסטוק,ויכול להיות מצב שעניין העלת המתחים ידפק קצת ולכן יגביל ב-OC. בכל מקרה לא ראיתי בדיקה רישמית שתאשר את העניין

פורסם

ואני מניח שיש גם כאלה שקיבלו באן ועדיין כותבים כאן מדי יום בתור משתמש אחר..מה זה משנה.. העיקר שזה מרתיע את המשתמשים וניבולי פה ודברים אחרים שאתם לא רוצים שיאמרו כאן...

יש לך בסיס להנחה הזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים