פורסם 2007 בינואר 118 שנים ענית לעצמך אני חושב. אם אתה לא רוצה להשקיע כסף בכרטיס מסך "רגיל" שימנע "אכילת" זיכרון ע"י כרטיס מסך OB אז 965G זה הפיתרון בישבילך (אם רשום באתר של GB שהוא תומך QC)אני בכל מקרה,בלי קשר לנושא כ"כ,ממליץ לך לקנות כ.מסך שהוא לא OB כדי לא לאבד זיכרון יקר (יש לך 6600 נהדר בסביבות 350 ש"ח - תציץ בפורום תצוגה וגרפיקה)
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר השאלה אם ויסטה עצמה לא דורשת DX10 כדי לרוץ כמו שצריך,אם זה המקרה, מה שאני חושב עליו הוא להשתמש בOB זמנית עד שיהיה כרטיס DX10 זול- אז אני אנטרל את המובנה ולא תהיה בעיית זיכרון יותר.אבל אם אתם אומרים לי שלא צריך כרטיס DX10 למערכת ההפעלה עצמה, אין ספק שעדיף P965
פורסם 2007 בינואר 118 שנים קשה לי להאמין שצריך DX10. אולי מומלץ,אבל ממש לא צריך.אם זה המקרה אז 95% ואולי יותר מהמחשבים בעולם פשוט לא מתאימים. מה גם שלא נראה לי שחברות גדולות יקנו במיוחד כרטיסי מסך תומכי DX10 שמחירם בחול הוא 400$
פורסם 2007 בינואר 118 שנים למה שהוא יזהר? אתם אלו שממנים "מומחים" שלא מכירים מושגים בסיסיים.איזה צביעות. במקום לטפל בבעיה, מאיימים על זה שחושף אותה.יש דרך להגיד כל דברהדרך שבה הדברים נאמרו גורמת ליד שלי לתת אזהרות בצורה חופשית
פורסם 2007 בינואר 218 שנים יש דרך להגיד כל דברהדרך שבה הדברים נאמרו גורמת ליד שלי לתת אזהרות בצורה חופשיתמה כבר זה משנה שאתה נותן אזהרות ? מקסימום הוא יפתח משתמש חדש...ביג דיל...ומקסימום אם תרצה לעשות באן לאיפי שלו אז הוא יכול לפתוח פרוקסי על המחשב שלו ולהתחבר בתור משתמש אחר..ומה עשית ? כלום
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר אני עדיין לא ממש סגור על מה לבחור פה לפי ויקיפידיה הX3000 OB כרטיס לא רע בכלל רק כמו שציינתם - לוקח מזיכרון המערכת ( עד384) http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_GMA#GMA_X3000אם אני בכל זאת אקח G965 כדי לחסוך כרגע בעלויות ,ברגע שאבטל בביוס את הכרטיס המובנה, ואוסיף חיצוני, יהיה אז הבדל משמעותי בינו ל P965 ? [למטרות- אופיס אינטרנט סרטים]
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מה כבר זה משנה שאתה נותן אזהרות ? מקסימום הוא יפתח משתמש חדש...ביג דיל...ומקסימום אם תרצה לעשות באן לאיפי שלו אז הוא יכול לפתוח פרוקסי על המחשב שלו ולהתחבר בתור משתמש אחר..ומה עשית ? כלוםאתה מזלזל בנו, לכל דבר יש פתרון, ויעידו על כך כל המשתמשים שעדיין בבאן על "משתמש כפיל"
פורסם 2007 בינואר 218 שנים אני עדיין לא ממש סגור על מה לבחור פה לפי ויקיפידיה הX3000 OB כרטיס לא רע בכלל רק כמו שציינתם - לוקח מזיכרון המערכת ( עד384) http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_GMA#GMA_X3000אם אני בכל זאת אקח G965 כדי לחסוך כרגע בעלויות ,ברגע שאבטל בביוס את הכרטיס המובנה, ואוסיף חיצוני, יהיה אז הבדל משמעותי בינו ל P965 ? [למטרות- אופיס אינטרנט סרטים]אין הבדל בביצועים בסטוקאבל אם תרצה לעשות אוברקלוק יהיה לך פחות אפשריות של שינוי מתחים לחלקים במערכתכיאלו השינוי המשמעותי לדעתי בין 965p ל 965g הוא ההבדל באפשריות של המתחים בביוסחוץ מזה לא אמור להיות הבדלים
פורסם 2007 בינואר 218 שנים יספיק לך גם לוח 945G אם אתה לא צריך תמיכה בזכרונות 800MHZ בסטוק במרובעי ליבה.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים אתה מזלזל בנו, לכל דבר יש פתרון, ויעידו על כך כל המשתמשים שעדיין בבאן על "משתמש כפיל"ואני מניח שיש גם כאלה שקיבלו באן ועדיין כותבים כאן מדי יום בתור משתמש אחר..מה זה משנה.. העיקר שזה מרתיע את המשתמשים וניבולי פה ודברים אחרים שאתם לא רוצים שיאמרו כאן...בכל מקרה אז אתה אומר שאם אני רוצה לקחת את ה-965 של GB, ויש לי את המאיץ הגראפי המובנה, זה יכול להפריע לי ל-OC? כי אני עוד כמה ימים מזמין במקרה את ה-965G-DS3 של GB אז זה די קריטי..
פורסם 2007 בינואר 218 שנים בדר"כ ללוחות עם כרטיסים גראפיים מובנים יש פחות אפשרויות בOC ולפעמים אין בכלל.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים עד כמה שידוע לי ללוחות 965 למשל עם כרטיס גרפי מובנה יכולת ה-OC לא ניפגת כל עוד המתחים בסטוק,ויכול להיות מצב שעניין העלת המתחים ידפק קצת ולכן יגביל ב-OC. בכל מקרה לא ראיתי בדיקה רישמית שתאשר את העניין
פורסם 2007 בינואר 218 שנים ואני מניח שיש גם כאלה שקיבלו באן ועדיין כותבים כאן מדי יום בתור משתמש אחר..מה זה משנה.. העיקר שזה מרתיע את המשתמשים וניבולי פה ודברים אחרים שאתם לא רוצים שיאמרו כאן...יש לך בסיס להנחה הזאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.