עבור לתוכן

לוח-אם 775 תומך QC

Featured Replies

פורסם

רצוי מאד שיהיה לו גם חיבור IDE אחד

קירור פאסיבי

אפשרי גרפיקה מובנת - אם מתאים לדרישות ויסטה - למשל אסוס P5B-VM :nixweiss:

לא עושה OC!

• תגובות 51
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מתכוון לCF?

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

תקציב בסביבות ה850.

אני לא בטוח שאני יודע מה זה CF - אם הכוונה לקרוס פייר ( או איך שקוראים לזה) אז המחשב הוא לא למשחקים (וגם לא אעשה OC).

פורסם

אז מה זה בדיוק QC? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

quad core

פורסם

Quad Core

מומחה מפרטים עלק...

פורסם

זה שהוא לא הבין את הקיצור או לא בדיוק היה באותו קו המחשבה באותו רגע לא צריך לגרום לך לזלזל בו,יותם בחור מעולה ואכן מומחה למפרטים.

בכל מקרה כמעט כל לוח (אם לא כולם) 965 תומך QC כשיש לך 965-S3 של GB שנדמה לי הוא באזור המחיר הזה

פורסם

Quad Core

מומחה מפרטים עלק...

אולי זה לא בדיוק קיצור נפוץ כמו CF-CROSS FIRE.

כדאי שתתחיל להירגע, כששואלים שאלה שואלים אותה כמו שצריך.

965P S3 של GB יהיה מצויין.

תודה Xtract כנראה שיש אנשים שחושבים שאם באותה השניה אתה לא יודע קיצור מסויים זה עושה אותך מטומטם.

פורסם

בתקציב הזה אני ממליץ על ה - ABIT AB9 PRO שעמוס בפיצ'רים (במיוחד ביחס למחירו).

לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1206&products_id=15598[br]פורסם בתאריך: 1.01.2007 בשעה 16:01:50

אולי זה לא בדיוק קיצור נפוץ כמו CF-CROSS FIRE.

כדאי שתתחיל להירגע, כששואלים שאלה שואלים אותה כמו שצריך.

965P S3 של GB יהיה מצויין.

תודה Xtract כנראה שיש אנשים שחושבים שאם באותו שניה אתה לא יודע קיצור מסויים זה עושה אותך מטומטם.

נראה לי שהוא סתם אוהב להיות מגעיל לאנשים.

פורסם

גם הוא נראה מצויין.

פורסם

Quad Core

מומחה מפרטים עלק...

עם הכמות אזהרות שיש לך אני הייתי נזהר עם התגובות

פורסם

למה שהוא יזהר? אתם אלו שממנים "מומחים" שלא מכירים מושגים בסיסיים.

איזה צביעות. במקום לטפל בבעיה, מאיימים על זה שחושף אותה.

פורסם

מומחה זה ממש לא אומר שהוא אמור לדעת הכל. הוא יודע את רוב הדברים בצורה טובה מאוד אבל אף פעם,אף אחד לא ידע הכל,גם לא יותם.

מה גם שהוא אמר את זה בנימה של זילזול שממש לא מתאימה פה. QC הוא קיצור לא כ"כ נפוץ למרובע ליבה (כמובן שהמרובע ליבה עצמו לא נפוץ) ואין הרבה דיונים על מרובעי ליבה במיוחד לא לפי הקיצור שלהם ככה שאין לי סיבה לדעת זאת

פורסם

למה שהוא יזהר? אתם אלו שממנים "מומחים" שלא מכירים מושגים בסיסיים.

מ-ה א-ת-ה א-ו-מ-ר

אף אחד לא חייב פה כלום לאף אחד, וזה שכתוב לו מעל הכינוי "מומחה למפרטים" לא אומר שהוא חייב לדעת הכל, במיוחד לא קיצורים שממש לא מקובלים ונפוצים. ומט פשוט מתבכיין שהוא לא קיבל HWzone Certified למרות שבאמת אין על מה.

פורסם
  • מחבר

ההערה שלו לו הייתה נבזית ובכלל לא במקום חבל להתייחס לבן-אדם כזה מעבר למה שאמר Xtract בהתחלה.

אהבתי את ההמלצות שלכם תודה. :xyxthumbs:

אבל מה אתם אומרים על משהו מבוסס 965G ?

[הוא באותו מחיר נותן גם פתרון גרפי - לפי האתר של GB הוא מאושר לויסטה פרמיום, כך שזה יכול להספיק, במיוחד שאין OC ולא משחקים על המחשב הזה]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים