עבור לתוכן

איפה קיימת חנות לפוסטרים בפתח תקווה או בסביבה הקרובה אליה

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מקום בפ"ת או כמה שיותר קרוב לפ"ת שמוכרים בו פוסטרים יפים, לא של ילדים קטנים אלא פוסטרים יפים או תמונות אומנותיות פנורמיות גם יכול להיות נחמד... יש לכם מקום טוב שאתם מכירים באופן אישי והוא מומלץ לדעתכם?

פורסם

אמנם לא פ"ת, אבל :

http://www.allposters.com/

משלוח ממש זול (פחות מ4 דולר..)

ומסתבר שאם צועקים עליהם אחרי שבוע למה זה לא הגיע, הם שולחים 3 פעמים את אותה ההזמנה...

חבר מהעבודה שלי הזמין איזה 5-6 פוסטרים משם, וקיבל אותם כפול 3 פעמים אחרי שהתקשר לברר מה עם המשלוחה...

אז יצא שהוא חילק לנו בעבודה את ה"מיותרים"

אני קיבלתי את

זה

מעבר להזמנות משם, או בכלל (למשל מ http://shop.deviantart.com/ , שם אתה יכול להזמין אומנות מקורית, ויש שם דברים שאתה לא תאמין, מהממים, רק למצוא את מה שתופס אותך, יש שם באמת עשרות אלפי יצירות אומנות מכל הסוגים, דברים שלא להאמין)

אתה גם תמיד יכול למצוא משהו למשל באינטרנט, DEVIANTART או בכל אתר אחר

ברזולוציה מספיק טובה

ולשלוח אותו להדפסה על פוסטר רגיל או על פוסטר בד (דגל) באיזה בית דפוס, או אפילו חנות צילום שיש לה שירותים מתקדמים כאלה (תאמין לי לא חסר מקומות שידפיסו לך פוסטר מקובץ שתביא להן)

לפי דעתי זה הכי שווה את זה, פוסטר בהתאמה אישית אפילו, משהו שאתה עיצבת, או הוספת לעיצוב הקיים

אני עכשיו לקראת מעבר דירה, בדירה החדשה אני מתכנן על 2-3 פוסטרים ענקיים כאלה (בד-דגל) בהתאמה אישית.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחח

הרעיונות שהבאת מעולים אבל יש לי בעיה עם להזמין מחו"ל... הכרטיס שלי הוא ישראכרט רגיל מעאפן ואין לי חשבון PAYPAL ואני גם לא מבין בזה בכלל...

אם יש עוד הצעות אני אשמח

פורסם

להורים או מישהו אחר שאתה מכיר אין ויזה ? או PAYPAL ? אל תשכח שגם אתה יכול להוציא (האמת תלוי בן כמה אתה והאמת שתלוי גם בבנק)

למשל במקום הישראכארט או בנוסף לו.

בכל אופן, אל תשכח את החלק השני של מה שרשמתי לך למעלה...

להדפיס פוסטר אישי בבית דפוס או בחנות צילום, מקובץ שאתה מביא להם... לפי דעתי לך על זה, הישראכארט שלך תופס בארץ , לא ? :smile1:

אתה גם תמיד יכול למצוא משהו למשל באינטרנט, DEVIANTART או בכל אתר אחר

ברזולוציה מספיק טובה

ולשלוח אותו להדפסה על פוסטר רגיל או על פוסטר בד (דגל) באיזה בית דפוס, או אפילו חנות צילום שיש לה שירותים מתקדמים כאלה (תאמין לי לא חסר מקומות שידפיסו לך פוסטר מקובץ שתביא להן)

לפי דעתי זה הכי שווה את זה, פוסטר בהתאמה אישית אפילו, משהו שאתה עיצבת, או הוספת לעיצוב הקיים

אני עכשיו לקראת מעבר דירה, בדירה החדשה אני מתכנן על 2-3 פוסטרים ענקיים כאלה (בד-דגל) בהתאמה אישית.

פורסם
  • מחבר

להה איפה... אין מישהו קרוב שאני מכיר שיש לו כרטיס כזה...

את החלק השני לא שכחתי הוא גם רעיון טוב אבל אני מחפש משהו שכבר יהיה מוכן בלי התרוצצויות בין חנויות דפוס

פורסם

ידוע לי על חנות אחת בדיזינגוף סנטר עם פוסטרים ותמונות מדליקים, פוסטרים גם בגודל של סדין של מיטה זוגית (לא ב"תומר" אם כי גם בתומר יש פוסטרים מדליקים).

פורסם

יש בסינמה סיטי חנות פוסטרים נחמדה

גם יחסית זולה וגם דברים נחמדים...

פורסם

יש בסינמה סיטי חנות פוסטרים נחמדה

גם יחסית זולה וגם דברים נחמדים...

העניין הוא שהם מוכרים שם רק פוסטרים במידות רגילות.

גם אני מחפש עכשיו פוסטר לקיר ולא היה ברשותם פוסטר במימדים שרציתי...

עד כמה שאני זוכר הפוסטירם שלהם הם בנושאי סרטים/סלבריטי, נכון?

פורסם

לדעתי הכי טוב זה פוסטרים מבד. פוסטרים מנייר נהרסים בקלות בעוד שפוסטרים מבד נשמרים לאורך זמן ואפשר למכור אותם כשנמאס מהם. אצלי למשל גם הקירות צבועים בצבע כזה עם "גושים" (משהו דקורטיבי משנות ה-80 בטח) וזה שרט את כל הפוסטרים שהיו לי והם נתחראו לי. עם פוסטרים מבד לא היו לי בעיות. אפשר גם להשתמש בהם כוילון.

פורסם

^ :xyxthumbs:^ :xyxthumbs:^ :xyxthumbs:^

רק בד

קשה למצוא (פחות מבחר) , אבל הרבה יותר שווה את זה.

אני מקווה שההדפסות CUSTOME שלי ייצאו כמו שצריך על בד.

פורסם

^^^

בכל מקרה, עבור הדפסות בד- איזה רזולוציה מומלצת? (או יותר נכון כמה DPI?)

ובאיזה חנות אתה מתכוון לבצע את הפרויקט הזה?

מאז שעשיתי שיפוץ וצבע בחדר יש לי קיר ריק ואני כבר משהו כמו 3 חודשים אומר שאני אקנה פוסטר. אני חייב כבר להזיז את העניין...

פורסם

האמת עדיין לא ביררתי לגבי חנות/בית דפוס, ברגע שאני אמצא חנות כזו, אני מתכנן לשאול שם על DPI וכו'.. בינתיים זה רק ברמת הרעיון

(אפילו לא בחרתי תמונות עדיין)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים