פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים היי... יש לי בעיה בטעינה של המכשיר..המכשיר נטען לי רק בחלקו דרך הUsb ולאחר כמה בירורים בחברה נרשם ש"Only can charge through USB and must be the right USB version for full charge"מישהו יכול להסביר לי מה זה Right USB version?יש לזה איזשהוא פיתרון מלבד לקנות מטען מתח?כאשר אני טוען את המכשיר דרך USB אני מקבל בטריה חצי מלאה...תודה ...
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר נראה לי שהשקע יואסבי במחשב שלך דפוק...תבדוק עם משו אחר, תחזיר תשובהאני לא יודע אם הוא דפוק אבל מה שכן יאמר לטובת המחשב הזה הוא שהוא יחסית מבוגר.. בן 4 פלוס מינוסאבל יש בו שקע אחד של USB 2, ועוד 5 רגילים אבל כולם עושים בעיות.. השקע עצמו לא דפוק כי דברים אחרים רצים על השקע והמכשיר עצמו מסתנכרן עם המחשב יופי...
פורסם 2007 בינואר 118 שנים קצת קשה לי להאמין שלמחשב בן 4 שנים יש USB 2.0אם אני לא טועה בימי הP3 עוד לא היה ורק שנכנס הדור הראשון של הP4 הUSB 2.0 נכנס לעסק וגם אז לא היה ממש נפוץ...כנראה שתצטרך לקנות מטען מהחשמל ולסנכרן אותו רק למחשב...(מטען עולה משהו כמו 40שקל)
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר קצת קשה לי להאמין שלמחשב בן 4 שנים יש USB 2.0אם אני לא טועה בימי הP3 עוד לא היה ורק שנכנס הדור הראשון של הP4 הUSB 2.0 נכנס לעסק וגם אז לא היה ממש נפוץ...כנראה שתצטרך לקנות מטען מהחשמל ולסנכרן אותו רק למחשב...(מטען עולה משהו כמו 40שקל)קניתי מטען ..והוא באמת מטעין אותו בצורה טובה ושלמה.אבל אני בטוח שיש לי USB2... פנטיום 3 נוצר לפני הרבה יותר מ4 שנים.. אפילו לא קניתי את המחשב החלוץ הראשון של פנטיום 4..יש לי AMD XP 2000+ ולפני כשנתיים וחצי החלפתי לוח אם בגלל הפסקת חשמל... כך שגם אם לא היה לי אז USB 2 , אז עכשיו יש לי...האמת שזו באמת תעלומה בשבילי.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים איזה שטויות! אין קשר לגירסת הUsb לבין בעיות הטעינה usb ו usb2 עובדים באותו המתח, ולכן הבעיה לא טמונה פה. אני אוסיף ואומר שלי יש usb v1 והסנסה שלי מתמלא עד הסוף....
פורסם 2007 בינואר 218 שנים עוד חודשיים המחשב שלי יהיה בן 5 והוא P4 עם 4 חריצי USB2 כשרים למהדרין..ולמה לא להטעין אותו מהחשמל עצמו ולא מהמחשב?אני יודע שבטעינה דרך המחשב בנגן שלי זה לוקח יותר זמן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.