פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים שלום. לי יש קירור (מקורי מאוד) שמוריד לי את הטמפרטורה של המעבד עד לכ-25 מעלות כשהוא רק משמיע שירים.(זה יכול להיות אפילו פחות) מכיון שזה ממש נמוך הייתי רוצה לעשות OC למעבד. המעבד שלי הוא של אינטל P4 2GH. אשמח לדעת איך עושים את זה ואם אתם צריכים עוד פרטים רק תגידו. בתודה, EliaV-PeretZ. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 118 שנים תשמע בעיקרון אתה צריך קירור טוב ולהשגיח על ה מפרוטורה שלא תעלה מדי .תכנס לביוס בלחיצה על DEL ותראה שם תשנה אתה FSB של המעבד מי 2000 למשל ל 2010 לעלה ב הפרשים של 10 MHZ אם זה אפשרי .....תעשה בדיקה של 4 M בSUPERPI אם הכל סבבה תמשיך,תעשה נעילה ל PCI ול AGP קיצר חכה ךתגובות תקרא את הבסיס .הכל נעשה על אחריותך .
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר תשמע בעיקרון אתה צריך קירור טוב ולהשגיח על ה מפרוטורה שלא תעלה מדי .תכנס לביוס בלחיצה על DEL ותראה שם תשנה אתה FSB של המעבד מי 2000 למשל ל 2010 לעלה ב הפרשים של 10 MHZ אם זה אפשרי .....תעשה בדיקה של 4 M בSUPERPI אם הכל סבבה תמשיך,תעשה נעילה ל PCI ול AGP קיצר חכה ךתגובות תקרא את הבסיס .הכל נעשה על אחריותך .ובעברית?ועוד שאלה..בטמפרטורות האלה..לכמה אתם חושבים שאני יוכל להגיע עם המעבד?להזכירכם - במנוחה המעבד הוא 21 מעלות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.