עבור לתוכן

טמפ' ללא OC בX1950XT, וב6200 TC

Featured Replies

פורסם

אוקי אז גם אצלי המאורר על 27 אחוז עד הטמפ' 70

רק ב 100 מעלות הוא מגיע ל 100 אחוז.

הקירור עצמו הוא די טוב, אם שמים על 100 אחוז אני מניח שהטמפ' תירד בצורה דרסטית (לא ניסיתי, כאמור בגלל הרעש).

עכשיו השאלה שלי (גם לפותח הדיון)

מה ההגדרות הכי טובות לאחוז מאוררים בכל טמפרטורה כדי שיתן לי טמפ' הכי טובות והכי פחות רעש . תודה.

אגב לא ממש אכפת לי שבטמפ' גבוהות (משחקים) המאורר ירעיש..

העיקר שבטמפ' רגילה לא יהיה רעש (שמשאירים דלוק בלילה תמחשב)

תודה..

פורסם
  • מחבר

אוקי אז גם אצלי המאורר על 27 אחוז עד הטמפ' 70

רק ב 100 מעלות הוא מגיע ל 100 אחוז.

הקירור עצמו הוא די טוב, אם שמים על 100 אחוז אני מניח שהטמפ' תירד בצורה דרסטית (לא ניסיתי, כאמור בגלל הרעש).

עכשיו השאלה שלי (גם לפותח הדיון)

מה ההגדרות הכי טובות לאחוז מאוררים בכל טמפרטורה כדי שיתן לי טמפ' הכי טובות והכי פחות רעש . תודה.

אגב לא ממש אכפת לי שבטמפ' גבוהות (משחקים) המאורר ירעיש..

העיקר שבטמפ' רגילה לא יהיה רעש (שמשאירים דלוק בלילה תמחשב)

תודה..

הטמפ' במנוחה בכל מצב, חוץ ממשחקים ובדיקות שונות לכרטיס לא אמורה לעבור את ה55. זאת אומרת, אתה יכול לשים שמ0 עד 55 המאוורר יעבוד על %30, 40%, אפילו 50% לא רועש עד כדי כך. אבל 30 וקצת יהיה סבבה, ומשם לעלות כל 5-10 מעלות את האחוזים כאשר אתה לא רוצה שהוא יעבור את ה88-90 ושישאר בסביבות ה70 במאמץ.

ההגדרות שלי נראה לי יתאימו לך, מקסימום תמיד אפשר לשנות פה ושם.

פורסם

הטמפ' במנוחה בכל מצב, חוץ ממשחקים ובדיקות שונות לכרטיס לא אמורה לעבור את ה55. זאת אומרת, אתה יכול לשים שמ0 עד 55 המאוורר יעבוד על %30, 40%, אפילו 50% לא רועש עד כדי כך. אבל 30 וקצת יהיה סבבה, ומשם לעלות כל 5-10 מעלות את האחוזים כאשר אתה לא רוצה שהוא יעבור את ה88-90 ושישאר בסביבות ה70 במאמץ.

ההגדרות שלי נראה לי יתאימו לך, מקסימום תמיד אפשר לשנות פה ושם.

אחרי שביצעת את השינוי יש שינוי גדול בטמפ'?

ואיך ההגדרות האלו:

עד 55 מעלות- 30%

60- 40%

וכל השאר כמו אצלך..

בסה"כ המטרה שלי היא שבמנוחה (כמו שאמרת עד 55) לא ישמעו את המאורר ורק בטמפ' יותר גבוהה שזה כבר מאמץ , המאורר יפעל חזק יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים