עבור לתוכן

מגבר + אוזניות + כרטיס קול....על מה תמליצו לי?

Featured Replies

פורסם

הרוב זה מוזיקה

ממש ממש טיפה זה סרטים

ויש גם קצת משחקים

חשבתי על להשקיע בסביבות ה-3000

יספיק לי לכרטיס טוב אוזניות טובות ומגבר טוב?

פורסם

אחלה תקציב בשביל מערכת לא רעה בכלל.

אני הייתי ממליץ להשקיע משהו כמו 300$ לאוזניות, ואת השאר חצי חצי בערך בין מגבר לכרטיס קול.

איזה מוזיקה אתה מתכוון לשמוע עם המערכת הזו?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

קצת מהכל חוץ מרוק כבד

בעיקר קלאסית, ג'אז קצת רוק רגוע והרבה קלאסיקות של פעם..

על איזה כרטיס קול ואיזה מגבר היית ממליץ לי? ועל איזה אוזניות בתקציב?

אשמח לקבל מספר דגמים שאוכל לשמוע...כמו כן היכן אוכל לשמוע אותן?

פורסם

בשביל מה שאתה שומע, אני חושב שיתאים לך K701 של AKG. אני לא ממש יודע איפה יש לשמוע אותן בארץ, אבל ייתכן שלאורי יפה יש אותם כבר במלאי. גם הבייר 880 לא רעות בכלל, אבל ממה שאתה שומע (וזה בדיוק מה שאני שומע, בעיקר קלאסית, הרבה רוק פרוג, ולא מעט ג'אז ובלוז) אני חושב שה-880 לא יהיו הטובות ביותר.

הגברה אני חושב שכדאי ללכת על מנורות אם זו המוזיקה שאתה שומע. בתקציב הזה, המגבר הכי בולט יהיה ה-LD2+/++ שייצא לך סביבות ה-200 דולר עם משלוח.

כרטיס קול הייתי ממליץ לך לא לחסוך, וללכת על הטוב ביותר, EMU 1212M.

ד"א, אני מקווה שאתה מזמין את הכל מחול, כן? בארץ ציוד ברמה הזאת יעלה לך 7000 שקל ולא 3000.

Anatoli.

פורסם

חיקיינים :pissed:, זה מה יש לי (יותר נכון בקרוב) :xyxthumbs:

זה יצא לי בערך 2500 שקל ביחד ,אם כי הכרטיס קול כרגע לא עובד ואני מחכה לאוזניות .

אולי לא כדאי לך לקפוץ למים העמוקים ישר ולהתחיל בקטן ,לוקח זמן שעד מעריכים איכות .

בתור התחלה אתה יכול לקנות ה-ms1 של אלסנדרו יוצא 99 דולר כולל משלוח או אפילו סנהיזר hd 580 ירדו המחירים וראיתי אותם 115 דולר ללא משלוח באיביי.

בכל מקרה לכל אדם יש אוזנים אחרות ,ומה שלי נשמע נהדר יכול להשמע לך זועה,אז כדאי ללכת לשמוע ,אם יש לך הזדמנות קפוץ לאורי יפה בירושלים

יש מגוון גדול של אוזניות (אם כי לא כל כך של מגברים) ,לא כל כך כדאי לקנות אצלו כי המחירים בארץ מופקעים (חוץ מגראדו שהמחירים שלהם מופקעים בכל העולם :silly:)

פורסם

אנטולי, מה היתרונות של EMU 1212M על ה - ESI Juli@?

לדעתך יש ביניהם הבדל משמעותי?

פורסם

במערכת טובה מספיק ישמעו את ההבדל בפירוט ובדיוק.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

למה כדאי לי להשקיע פחות?

כרגע פשוט זה הסכום שיש לי

אחרי זה יכול להיות שיהיה לי פחות

בגלל זה חשבתי להביא עכשיו את הכי טוב שאני יכול ומשם כבר נראה...

וכן אני אזמין מחו"ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים