פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים כמו שהבנתם נמאס לי ממנו ואין לי יותר כוח אליו אז אם תוכלו לעזור לי למחוק אותו ולבטל את המחיצה שלו ...
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים יש לך גם ווינדוס על אותו מחשב ? אם כן כנס ל disk managment ותמחק את המחיצות של הלינוקס
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים בהנחה שיש לך גם XP על אותו מחשב:תעשה בוט מהדיסק של XP, תיכנס למצב תיקון ותכתוב:FIX MBR
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מחבר והוא לא ימחק לי את כל שאר הדברים כי יש לי שלוש מחיצות ורק אחת של לינוקס
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים fix mbr = fix master boot record הוא לא צריך לגעת בשאר הדברים, אבל ליתר ביטחון עדיף שתמתין לאחד החברה פה שמבין יותר ממני בלינוקס. (אני יודע את התשובה כי גם אני שאלתי את השאלה הזו פעם )
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים הבעיה היא שהן לא מופיעות שם....דרך אגב זה אובונטוכל המחיצות חייבות להופיע ה Disk Managerment אפילו אם המחיצות הן לא של Windows.פשוט תמחק אותם ואל תשכח להגדיר מחדש את MBR ב Windows אחרת הוא לא יעלה.אני אפילו ממליץ קודם להגדיר מחדש את ה MBR לראות שה Windows עולה ישר ובלי בעיות ואינו נכנס ל GRUBורק אז למחוק את המחיצות של ה Linuxוהוא לא ימחק לי את כל שאר הדברים כי יש לי שלוש מחיצות ורק אחת של לינוקס"הוא" לא מוחק את המחיצות, "אתה" מוחק אותם, רק תהיה בטוח איזה מחיצות את מוחק והכל יהיה בסדר.ויש לך לפחות שתי מחיצות של linux, לא אחת.
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים מחבר אוקי...איפה הדיסק מנג'רמנט הזה? בעיקרון התבלבלתי כי לא קראתי את זה טוב חשבתי שזה דפרגמנט מצטער..ואיך אני מפעיל את הMBR הזה אתם יכולים להדריך אותי? אין לי כוח להרוס את המחשב....
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים start > run > diskmgmt.mscתראה את המחיצות של לינוקס, תמחוק, תיצור, תפרמט... מה שבא לך.בשביל להעיף את הloader, תעלה את דיסק התקנה של XP, במסך הראשון יש ללחוץ על R (ע"מ להיכנס לrecovery console), ובקונסולה תריץ mixmbr fixmbr.
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים start > run > diskmgmt.msc תראה את המחיצות של לינוקס, תמחוק, תיצור, תפרמט... מה שבא לך. בשביל להעיף את הloader, תעלה את דיסק התקנה של XP, במסך הראשון יש ללחוץ על R (ע"מ להיכנס לrecovery console), ובקונסולה תריץ mixmbr. fixmbr אני לא בטוח ש WINDOWS תומך ב מיקסים על רצועת ה MBR - נחמד לדעת
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים מחבר תודה ניסיתי את הMBR והוא לא נתן אז ניחשתי שזה פיקס תודה..אניוואי עכשיו נכנסתי שוב והוא אומר לי שיש לי מחיצה שלא הוקצתה...מה אני עושה ???
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים strart>control panel>administrator tools>computer managment>disk managmentשמה תוכל לעשות לך מחיצה חדשה ולפרמט אותה
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר אוקי הסתדרתי אבל זה נורא מעצבן כי עכשיו יש לי 3 מחיצות ....זה לא נוח..יש אפשרו לאחד מחיצות? ???
פורסם 2007 בינואר 118 שנים אוקי הסתדרתי אבל זה נורא מעצבן כי עכשיו יש לי 3 מחיצות ....זה לא נוח..יש אפשרו לאחד מחיצות? ???תשתמש ב Partition magic .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.