עבור לתוכן

הדיון הראשי על R600, ה NDA הוסר! כל הביקורת עמ 1

Featured Replies

פורסם

נחמד נחמד.

אני מקווה שהכרטיס באמת יענה על הציפייה (כולנו מחכים בקוצר רוח...), ולא יחזור על אותה פאשלה מגעילה של ה-NV30 (זוכרים? חיכינו וחיכינו וחיכינו ובסוף יצא כרטיס נוראי).

אין ברירה אלא לחכות ולראות.

ד"א - אם צריכת החשמל של ה-R600 היא 240-270W - איזה ספק כוח צריך לכל המחשב??

10,000W

;D

תחנת כוח הדבר הזה.

יו, איך שאני מת לראות בנצ'מארקים שלו במשחקים.. לפי השמועות של ה-160GB/s ..

• תגובות 2.3k
  • צפיות 210k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כניראה ש500W יהפוך לסטנדרט...

למערכת ממוצעת..

פורסם

בואנה בעתיד נצטרך לשקול איזה כרטיס מסך לקנות בהתבסס על חשבון החשמל שלנו.. אני רציני.

פורסם

טוב חברה דיי סיפרו לי בסוד ואני לא יכול לשמור את זה יותר אין בכללR600 זה סתם המצאה שמועה זדונית אני פשוט מרגיש חובה לספר לכם את זה מצטער על חלומות שנופצו(160GB GDDR4) אין חיה כאזת

(ציניות כן ,אל תתחילו לבקש קישורים)

פורסם

אני עדיין מחכה לאורי שיסביר איך השמועות לא נכונות, ואלה סתם שמועות זדוניות שהופצו על ידי אינטל והמשתפים שלהם באתרי החומרה.

פורסם

מה קורה עם AMD? גם במעבדים וגם בכרטיסי מסך הם מאחור? אני מאוד מקווה שהם יוציאו מהר משהו שיהיה יותר טוב מאינטל, לא בא לי שאינטל יהפכו למונופול כמו MICROSHIT.

פורסם

תגידו אם AMD לא היו קונים את ATI האינו רואים היום R600 בחנויות?

סתם ככה שאלה "אם"...

פורסם

לא בא לי שאינטל יהפכו למונופול כמו MICROSHIT.

צר לי לאכזב אותך, אבל הם כבר מונופול. אמנם יש להם יותר תחרות נראית לעין, אבל מצד שני האופק של מיקרוסופט לחלוטין לא ברור, אז... ;)

פורסם

אם R600 לא יצא עד 2008 אני את AMDTI נמכרות ו/או יוצאות מפעולה

פורסם

אני עדיין מחכה לאורי שיסביר איך השמועות לא נכונות, ואלה סתם שמועות זדוניות שהופצו על ידי אינטל והמשתפים שלהם באתרי החומרה.

פורסם

להזכירך שגם סדרת ה-R580 X1XXX יצאה מאוחר אחרי G70 של נוידיה, רק אז בגלל שחברת ATI היתה לבד, אינטל לא התאמצה לייצר FUD ברשת.

והיום גם על עיכוב של שעה עושים מזה "פיל לבן" :funn:

פורסם

R520 הושק 3 חודשים וחצי אחרי G70

בינתיים מסתמן שR600 הולך להתעכב הרבה יותר זמן

ולומר לך את האמת? גם אם הוא יקרע את G80 לגזרים, לאנשים כבר נמאס לחכות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים