פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מחבר אז מה זה החריץ PCI (לא E) יש לי 4 כאלה................ למה הם משמשים, זה מה שלפחות כתוב לי בלוח (ASUS P4P800)
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים אז מה זה החריץ PCI (לא E) יש לי 4 כאלה................ למה הם משמשים, זה מה שלפחות כתוב לי בלוח (ASUS P4P800)חיבור מסוג ישן פעם היה משמש לחיבור כרטיסי מסך רשת קול מודם וכו כיום גם כן מלבד כרטיסי מסך שתחברים לPCI E ולAGPהתושבת הולכת ומתיישנת כאשר בעוד מספר שנים יפסיקו את השימוש בה ויעברו לשימוש בPCI Eבלבד
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים חיבור מסוג ישן פעם היה משמש לחיבור כרטיסי מסך רשת קול מודם וכו כיום גם כן מלבד כרטיסי מסך שתחברים לPCI E ולAGPהתושבת הולכת ומתיישנת כאשר בעוד מספר שנים יפסיקו את השימוש בה ויעברו לשימוש בPCI Eבלבד נכון היום יש כרטיסי רשת וכרטיסי טלויזיה שמשתמשים בחיבור הזה ועוד מעט כולם יעבור לPCIE המעבר הזה התחילויש כבר כרטיסי קול וכרטיסי רשת ל PCIE
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים תושבות כמו של זיכרון נקראות סלוטיםהתושבת של הזיכרון עצמה נקראת DIMM שהתחילה עם ה-SDRam (שהחליפה את ה-SIMM שהסתיים עם ה-EDO שהיה לפנטיום 1)
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים תושבות כמו של זיכרון נקראות סלוטים התושבת של הזיכרון עצמה נקראת DIMM שהתחילה עם ה-SDRam (שהחליפה את ה-SIMM שהסתיים עם ה-EDO שהיה לפנטיום 1) LiorP23 פשוט אין סוף לידע הרב שלך!! ישר כוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.