עבור לתוכן

האם אפשרי לחבר 2 מקלדות ו 2 עכברים למחשב אחד

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מקלדת אחת של מיקרוסופט ועכבר אופטי שיכול להתחבר ל usb ומתאם לחיבור ps2

המקלדת השנייה שלי היא אלחוטית כאשר המשדר אמור להתחבר גם למקלדת וגם לעכבר ל ps2

האם יש אפשרות לשלב את שניהם ביחד ???

ניסיתי להעביר את המקלדת לחיבור סריאלי במקום ה ps2 אבל היא לא הגיבה

המקלדת האלחוטית פועלת רק כאשר אני מחבר את החיבור של המקלדת ל ps2

עכשיו אני עובד עם המקלדת האלחוטית (שיש לה עכבר עלייה) ובנוסף עם העכבר האופטי שמתחבר ל usb

תודה 8)

פורסם

מקלדת בחיבור סיריאלי ???

הכוונה ל USB ?

לפי מה שאתה אומר האלחוטית חייבת להיות ב PS/2

העכבר האופטי יתחבר ב USB

אתה יכול להוסיף מקלדת נוספת ב USB

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

אני לא יודע איך קוראים לחיבור הזה אבל עם מתאם חיברתי אליו עכבר וזה עבד :lol: (עם המקלדת זה לא עבד)

האם יש מתאם בין ps2 ל usb שיעבוד על מקלדות או שצריך מקלדת שמתאימה במיוחד לחיבור usb?

פורסם

אני מאמין שצריך מתאם מיוחד למקלדת,תשאל

פורסם

א. לא ... כל קומבינציה שתנסה תגרום להתנגשות ... בייחוד במקלדת ... אל תנסה מתאמים שונים למקלדת מפיאס 2 לסריאל כי זה פשוט לא יעבוד ... וזהו ... לגבי העכבר אותו כנ"ל ... פשוט יגרום להתנגשות ... וחבל ...

ב. ל מ ה ? מה לך 2מקלדות ושתי עכברים ? אנשים משתמשים בקומבינציות של מקלדת\עכבר + מצביע עט - משמש לאיורים וציורים ... אבל למה שתי מקלדות ?

פורסם

2 עכברים כן (אצלי מוחברים 2 עכברים..)

2 מקלדות לא

פורסם

לגבי 2 מקלדות , זה לא יעבוד , 2 עכברים דווקא כן.

ככה זה הולך אצלי :

מקלדת ועכבר אלחוטיים - משדר אחד לשניהם שמחובר ליציאת הPS2 של המקלדת ושל העכבר.(מחבר הUSB מומר לPS2 ומתחבר לשקע המקלדת)

יש לי עכבר נוסף שמתחבר בUSB , העכבר האלחוטי והUSB , עובדים ביחד.

פעם עשיתי ניסיון - חיברתי את המשדר לUSB בלבד , ולקחתי מקלדת נוספת בחיבור PS2 המקלדת עבדה עד הרגע שבו מזהה מערכת ההפעלה את המשדר.

2 מקלדות זה מיותר ,אבך 2 עכברים שאחד מהם אלחוטי זולל בטריות :AR15: כדאי שיהיה עכבר נוסף

פורסם
  • מחבר

ב. ל מ ה ? מה לך 2מקלדות ושתי עכברים ? אנשים משתמשים בקומבינציות של מקלדת\עכבר + מצביע עט - משמש לאיורים וציורים ... אבל למה שתי מקלדות ?

המקלדת האלחוטית שלי היא לא מהחדשות של logitech או microsoft יש בה פחות כפתורים והיא פחות נוחה

ולכן אני רוצה 2 מקלדות

האלחוטית לצפייה ב dvd ושליטה על הנגנים מרחוק

השנייה לעבודות שדורשות הרבה הקלדות

אז אני מבין שאין סיכוי !!!

פורסם

כמו שאמר פה אחד מקודמי ... טכנית אפשר להפעיל שתי עכברים ... נגיד כשאתה עובד מול המחשב תשתמש בעכבר עם חוט וכשאתה רחוק תשתמש בזה האלחוטי על בטריות ... זה לא יעבוד חלק ... אבל יעבוד ... , כמו שיש את הגאד"גט הזה של לוג"יטק ... להרצאות ... שחור כזה אלחוטי ואלגנטי ... עם גולה כזאת ... , אתה מצד שני יכול לקנות מעין שלט כזה ... יש בשוק כבר הרבה זמן ... הם די נחמדים ומתי שאתה עובד עם העכבר הרגיל מול המחשב זה מזיז לך את החץ הכל רגיל והכל בסדר .... וברגע שאתה עובר לשלט הכפתור ארבע כיוונים שיש על השלט לוקח פיקוד על החץ .... אז תעשה את החושבים שלך .... אולי כדאי לך שלט ....

מקלדת נוספת ? לא חושב ...

פורסם

אם יש לך קצת ידע בחשמל, לוח אם הרוס וריליי תוכל לבנות סוויץ' שיחליף בין שתי מקלדות PS/2. אם אתה לא מבין על מה אני מדבר, אז אל תטרח.

פורסם

בשביל מה להתחיל להתעסק בבררה ... אם הוא באמת ירצה יש קופסאות מיתוג שונות לפי צרכים .... והמחיר לא יקר ...

ממש לא ...

פורסם
  • מחבר

תודה כל התגובות 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים