פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר יצא patch חדש היום 1.1 ;Dשווה מאוד לקרוא את ההודעה הראשונה בדיון, עדכנתי אותה עם מידע חדש, תמונות חדשות ועוד.ה patch כולל שינויים רבים שהבולטים ביניהם הם שיפור ה FPS במשחק בצורה מטורפת ו auto team balance.השינויים:Performance Optimization.Disabled picking up chest in your own teams zone.Team Name added to "X has grabbed the booty."Keg Damage/AoE reduced.Team Colors added to chat.Keg "Pushable".Team Balance.Mani Supportand more.ניתן להוריד אותו מ http://www.pvkii.com/gamefiles.php(עדיין יש לזכור כי מדובר בבטה)
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים אני עכשיו מוריד את הפאץ' אבל נראה לי שהבעיה העיקרית זה הפינגים, כל השרתים היו עם פינג 250 ואני לא מספיק בכלל לזוז וישר הורגים אותי... =/
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים מחבר כנראה יש לך בעיה עם הספק או משהו.. לי יש פינגים טובים... בגרמניה יש לי לפעמים 70 ובדרך כלל 90הנה שינויים מעודכנים: בשביל הרשימה המלאה צריך להסתכל ב TXT fileChanges:Performance optimizationsAdded automatic team balancingDisabled picking up chests in your own teams zone (mp_preventchestpickup)Reduced keg damage and blast radiusRemoved keg secondary attackKegs can be pushed with the use-keyBunny hopping reducedLoD's added to ModelsFixes:Fixed duck-jumping attack passing through blockFixed skirmisher special rolling off playersFixed voice status not showing up in the HUDFixed friendlyfire increasing special
פורסם 2007 בינואר 2718 שנים מחבר עשיתי ערוץ מירק חדש ב quakenet #pvkii.il מי שמשחק מוזמן לבוא... ובכלל. גם אני משתתף ב map layout competition
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים דיי שיעמם אותי תאמת. רק לרוץעם חרב ולנסות להוריד אנשים. אולי כשיוסיפו עוד דמויות זה יהייה מעניין יותר.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר דיי שיעמם אותי תאמת. רק לרוץעם חרב ולנסות להוריד אנשים. אולי כשיוסיפו עוד דמויות זה יהייה מעניין יותר. אבל גם אז ירוצו עם חרבות ;D אה, היוצרים של המשחק בחרו אותי להיות אדמין בשרתים הראשיים שזה 3 אירופאים ו 4 אמריקאים ולמי שיש מירק, בואו ל #pvkii.il ב quakenet
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מחבר בפורמים הראשיים? "Blade"http://www.pvkii.com/forums/viewtopic.php?t=3309 הודעה שניה פה.בשרתים של המשחק "Blade"השמות של השרתים הראשיים זה "USA official1" "sweden official 7" וכו'אני אשלח לך את האימייל שלי בפרטי, אתה יכול להוסיף אותי לרשימת חברים בסטים ואז תוכל לראות איפה אני משחק ואפשר לדבר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.