פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים בקרבות ( אני לא מדבר על קסמים כמובן ), כל מה שאתה יכול לעשות זה לתת מכות רגיל, כמה מכות ברצף, אולי תרגיל עלוב כמו סיבוב, והמכות שם לא מרגישות חיות, אלא כמו רובוט, הקרבות ם הולכות מבולגנות כל אחת נותן מכות סתם או שזה בתורות כזה, וזה ממש עלוב!!! תשחק קצת ב-dark messiah ואז תבין מזה מערכת קרבות על רמה!מה אתה מבלבל בביציםלתת מכות רגיל כמו ברצף??אתה בכלל הגעת ל100 בבליידס או בבלאנט כדי להשיג את כל התנועות כדי לקלוט כמה היא חזקה(במיוחד בניגוד למה שהיה במורווינד)נו כן ראינו כבר מה הולך בdark messiahאפשר לקחת את הנשק לכל מיני כיוונים אבל הוא עדיין מתקיף אותו דברטק טק טק טק טק אז שיש את המד האדום הזה ואז אפשר לסיים בכמה אחת, וואו...
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר יאללה תנסו ותכתבו אם זה כיףלצערי אין לי hl2אין לי מה לנסות, חוץ מיזה כרגע אני בצבא :\הייתי בטה טסטר, אז אני יודע בדיוק למה לצפות, מה שעוד אני הייתי בין אלה שבדקו את הגרסא ששוחררה עכשיו לציבור.אפשר למצוא אותי עם הניק : Blade גם במירק.מומלץ לקרוא את העמוד הקצר הזה לפני שמשחקים, זה יסביר את הכל, מדובר במדריך קצר לשחקן.במיוחד מומלץ למי שלא שיחק במוד הראשון.http://www.pvkii.com/playerguide.html
פורסם 2007 בינואר 218 שנים RoyZ זה אחד המודים הכי כייפים ששיחקתי דיי זה כל כך כייף, מצחיק וחוויתי =] הסאונד ממש נחמד הגרפיקה מדהימה הGAMEPLAY מדהים!!
פורסם 2007 בינואר 218 שנים אין לי מה לנסות, חוץ מיזה כרגע אני בצבא :\הייתי בטה טסטר, אז אני יודע בדיוק למה לצפות, מה שעוד אני הייתי בין אלה שבדקו את הגרסא ששוחררה עכשיו לציבור.אפשר למצוא אותי עם הניק : Blade גם במירק.מומלץ לקרוא את העמוד הקצר הזה לפני שמשחקים, זה יסביר את הכל, מדובר במדריך קצר לשחקן.במיוחד מומלץ למי שלא שיחק במוד הראשון.http://www.pvkii.com/playerguide.htmlהמחשב שאתה משחק בו דיאבלו 2 לא מספיק חזק?
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מוריד אותו עכשיו ...באיזה שרתים אתם משחקים?אני משחק ב 213.113.255.94:27015Vikings RULZZ!! חחח
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר המחשב שאתה משחק בו דיאבלו 2 לא מספיק חזק?המחשב פה גוסס.חוץ מיזה לא נראה לי שעובד online play גם מירק לא עובדואין סיכוי שאני מזין פה את פרטי ה STEAM ACCOUNT שלי
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר רוב הסרברים כרגע זה 24-32 אנשים.זה עושה הרבה בלגן... המפות לא גדולות מספיק בשביל כמות אנשים כזו.לדעתי לא צריך מעל 18 לשרת.בשיחרור הבא מוסיפים עוד יחידה לכל קבוצה... בסופו של דבר יהיו 6 יחידות לכל קבוצה.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מוד נראה לי נחמד אבל לא כל כך הבנתי איך נלחמים(או שזה רק עם הFIRE BUTTON וזהו)אגב, יש לכם שרתים עם פינג 100 למה אני מצאתי רק 150 ויותר ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.