פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים יש לי כרטיס מסך Gigabyte geforce 7800gt ומעבד: INTEL P-D 930 3.0GHZ אני מעוניין לעשות אוברקלוק. על אילו אמצאי קירור אתם ממליצים לי מKSP.CO.IL והאם אני בכלל יכול לעשות אוברקלוק וכו' (שימו לב לפי המפרט הנ"ל בצד ימין)בבקשה לעזור!!! אני צריך את זה מהר בתודה יאן
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים תשנה בבקשה את הכותרת ככה שתכיל את תמצית השאלה,קרא את חוקי הפורום יאן.אתה יכול לעשות OC,יש לך מדריכים באתר.אמצעי קירור מומלצים מ-KSP? רק BT...
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר תשנה בבקשה את הכותרת ככה שתכיל את תמצית השאלה,קרא את חוקי הפורום יאן.אתה יכול לעשות OC,יש לך מדריכים באתר.אמצעי קירור מומלצים מ-KSP? רק BT...אבל האם אני יכול לעשות OC?? לפי המפרט... ושהמחשב ישאר יציב?
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים עניתי לך שאתה כן תוכל.האם זה יהיה יציב? תלוי באיזה מהירות מדובר, יש תוכנות בדיקה שבודקות אם המחשב יציב וככה תדע אם להוריד מהירות או שאתה יכול להמשיך.אל תשכח לבדוק טמפ' כל פעם במאמץוכמו שאמרתי יש לך מדריכים באתר וברחבי הרשת שיעזור לך ויסבירו לך בפשטות
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר עניתי לך שאתה כן תוכל.האם זה יהיה יציב? תלוי באיזה מהירות מדובר, יש תוכנות בדיקה שבודקות אם המחשב יציב וככה תדע אם להוריד מהירות או שאתה יכול להמשיך.אל תשכח לבדוק טמפ' כל פעם במאמץוכמו שאמרתי יש לך מדריכים באתר וברחבי הרשת שיעזור לך ויסבירו לך בפשטותתודה רבה אחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.