עבור לתוכן

צריך המלצה על פלאפון חדש ובעוד כמה התלבטו&#149

Featured Replies

פורסם

מה קורה תקשיבו הגיע הזמן להחליף פלאפון (אחרי איזה שנתיים עם ה6100 שהוא אחלה פלאפון בשביל דיבור אבל כבר ישן ובלי חידושים) ....יש לי עסקי דרך אבא שלי יש מחירים סבירים רוב הדברים לא עולים כי זה עסקי אבל היותר טובים עולים....בכל מקרה חשבתי על הנוקיה 6280 נראה לי סבבה מה אתם אומרים עליו? הוא עולה 13 שקל לחודש....יש שם כמעט את כל המכשירים של סלקום (מקבלים טבלה כזאת) ...יש איזה מכשיר אחר שהייתם ממליצים עליו?

ומה עדיף נוקיה 6280 או אריקסון W800? נראה לי אני אקח אחד משניהם אבל אני לא יודע מה.....האריקסון עולה 25 לחודש....

בכל מקרה צילמתי את הטבלה כדי שלא יהיו לי טעויות בפלאפון אני חייב לקחת את ההכי משתלם וטוב...

הנה הטבלה:מה כדאי?

1re5.jpg

2yf8.jpg

תודה.... :xyxthumbs:

פורסם

מבין כל המכשירים האלה, קח את הw800.... ה6280 לא כזה טוב...

ואם אתה יכול, קנה כבר מחנות פרטית... יצא לך הרבה יותר זול...

פורסם
  • מחבר

ואללה אני ל מבין מה ההבדל בכלל ביניהם למה האריקסון עדיף על הנוקיה??

אגב W800 יוצא לי 900 שקל ל-36 חודשים....בחנות פרטית זה יהיה זול יותר?

אהה ועל ה-KJAM /I MATE JAM/ E61 / N73 יש לי עוד הנחה של 10 שקל בחודש ממה שכתוב שם ו-25 על ה-9300

פורסם

N73

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שה-N73 מלא בבאגים ומאוד איטי וגם מגיע עם זכרון מאוד קטן.....

ל-W800 יש 512 מגה.....ורמקולים מאוד איכותיים...

איזה בלבלות אני אוכל רר...

תבינו אני פשוט לא רוצה להבאס אחר כך....אז אני רוצה את ההכי טוב שאפשר

או N73 ב-23 שקל לחודש

או W800 ב-25 שקל לחודש...

פורסם

הרמקולעים של הn73 יותר טובים משל הw800.

אם אתה מבין במערכת סימביאנית ללא ספק כדאי לך ללכת על הn73, אחרת הוא לא יועיל לך בכלום...

פורסם

אם אתה רוצה סימביאן, לך על הN. פשוט מכשיר מדהים.

איטי, כן. אבל זה רק בגלל הסימביאן (שבאופן אירוני היא גם הפיצ'ר הכי אטרקטיבי שלו). והוא גם לא כזה איטי כמו שחושבים, יש מכשירים רבים לא סימביאנים יותר איטיים.

באגים? הא? הדברים הבעיתיים שהיו בהתחלה כבר סודרו. אני, אחרי כמה חודשים טובים של שימוש, חוויתי מ-2 ריסטרטים והיום הייתה הפעם הראשונה שהוא נתקע כשעניתי לשיחה. זה דיי נסבל, לא? (שלא לדבר על זה שנוקיה שיחררו איזה 2-3 עדכוני תוכנה מאז שעדכנתי, כך שאני מניח שזה טופל)

אם אין לך כוח להתעסק עם הסימביאן, וזה מאוד מובן, לך על ה-W. אין לי איתו ניסיון כמו עם הנוקיה, אבל מכמה ימים של שימוש, אני יכול להגיד בלב שלם שהוא אחלה מכשיר.

פורסם
  • מחבר

מזה הסימביאן הזה אני באמת לא מבין בו כלום ....אתם אומרים שאם אני לא מבין כלום בסימביאן אז חוץ מהרמקולים והאיכות מצלמ, ה-N73 יהיה דומה ל-6280 לא?

השאלה אם בעוד איזה חודש ה-W800 כבר יחשב לענתיקה ואני אתבאס עליו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים