פורסם 2007 בינואר 118 שנים במחיר שלו עדיף כבר את ה - STACKER 810 או ANTEC 900 לדעתי, ולהם בטוח יש מספיק מקום גם למערך SLI של 8800GTX .
פורסם 2007 בינואר 118 שנים הוא עולה 950 ש"ח וה - PCB20B עולה 990 ש"ח, אז להשוות ביניהם הגיוני מאד.ואני לא לגמרי בטוח שהייתי מעדיף את הסטאקר על ה - 900 ...
פורסם 2007 בינואר 118 שנים Stacker מאוד איכותי,ענק,עם יכולת אוירור מצווינת ובנוי מעולה. גם ה LL וגם ה 900 פלוס מינוס באותם גדלים וגם מאווררים מצויין וגם רואים שהשקיעו בבנייה שלהם (למרות שלא צריך לומר את זה על דגם של LL זה מובן מאליו).
פורסם 2007 בינואר 118 שנים ומה התשובה לגביי הליאן לי יחיל 8800 או כרטיסים מהדור החדש או כמו ה P180 שמאוד דומה הוא קטן מידיי
פורסם 2007 בינואר 218 שנים ה B20 ?http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=132203יש לו מרווח דיי קטן בין הלוח לכלוב HDD והרווח הזה לא ניראה קטן יותר מאשר ב 3D ובו כמו שראינו כן ניכנס הGTX ככה שאני מנוע מלהגיד שהוא לא יכיל GTX עד שתיהיה לי הוכחה אחרת..*אם מסירים את הכלוב ומשתמשים במיפרצי 3.5 העליונים עבור ה HDD הוא יכנים אותו בלי שום בעיה.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים ומה התשובה לגביי הליאן לי יחיל 8800 או כרטיסים מהדור החדש או כמו ה P180 שמאוד דומה הוא קטן מידייפשוט מוציאים את הכלוב מלמטה והוא גם יכיל שניים בל בעיה.אם יש לך את ה990 שקל, בלי שום ספק הוא לא סופר אף אחד מהמארזים בתקציב הזה.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים הבעיה שאז אתה נישאר עם שני מקומות פנויים לHDD ללא איוורור וגומיות עבורם...
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר בוקר טוב ויום טוב לכולם. ברשותכם, אמשיך את השאלה שלי לשלב הבא: על המארז כבר דיברנו -- GIGABYTE AURORA 3D (הישן) יותר הוא ההחלטה אליה הגעתי בכ-99% של וודאות. ספק -- או FSP שהומלץ לי או שאני אשתולל ואקח את הLIBERTY כי הוא בהחלט יותר טוב ואולי יחייה איתי יותר שנים (מעבד 4 ליבות, עוד דיסקים...) השאלה שלי עתה היא לגבי קירור למעבד. 1. האם כל גוף קירור ממוצע ומעלה יהיה עדיף על ביצועיו של המקורי מבית אינטל? 2. אם למארז יש מאוורר בגב אז נראה לי הכי הגיוני להציב גוף קירור שמישור המאוורר שלו יקביל למישור המאוורר שבגב המארז. זה מוציא את מהמשחק את הZALMAN 7700 המצוין ששי לאחותי במחשב שלה. ואז: ישנו הZALMAN החדיש יותר 9700 או 9500 או הTUNIQ 120 המדובר (לפחות כך אני רואה כאן בפורום) מי מהם המומלץ יותר? כמה כדאי בכלל להשקיע בסיפור הזה? האם יש המלצות אחרות? רוב תודות שוב ושוב. יום טוב לכולכם.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים קירור זה פונקציה של איזה אובר קלוק אתה הולך לעשותבעבודה בסטוק המעבד של אינטל יעשה את העבודה אבל קצת רועשלאובר בינוני יש את הfreezer 7 pro של ac שהוא זול ומצוייןלהוציא את המקסימום על קירור אוויריש את הטוניק 120 את הביג טייפון והנינגה+
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.