פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אתה זוכר איך קוראים לציד ?כי אני חושב שההיתי שם והזאב המניאק לא רצה לקבל ממני אוכל..(גם אחרי סיום המשימה של הציד) יש שם גם טרול באיזור נכון ?!
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אני גם לא סיימתי את המשימה של הצייד , אבל הזאב קיבל ממניאת האוכל (בכיף) ואם אני לא טועה אז היה שם טרול שחור....
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים ממה שאני זוכר זה באיזור הnorth-east עם דגש על ה-east, נראה לי שאתה מגיע אליו מה-wolf clan, יש שם עלייה תלולה מאוד יחסית ואז יש לך שתי דרכים שמתפצלות ואחת מהן מובילה ישר אליו
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אני גם לא סיימתי את המשימה של הצייד , אבל הזאב קיבל ממניאת האוכל (בכיף) ואם אני לא טועה אז היה שם טרול שחור....אולי זה עיניין של בשר ספציפי (אתה יודע בשר נע או מבושל יש גם HAM או משהו כזה..) ?או אולי מסימה קודמת שקשורה לXSARDAS .. :s05:
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מזה משנה זה לא בוער להגיע אליו תשלים את כל ה-quests הנותרים ובסוף תגיע אליו.
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים איפה אינ מוצא את ה teleport stone שLEE ביקש על מנת להכנס לאיזה עיר?איפה נמצאים ארמונות של הפאלאדינים?
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אתה מדבר על זה שLee רוצה להתנקש במלך לא? Lee נמצא באחד מהמחנות בצפון, נראה לי ב-fireClan אבל אני לא בטוח קשה לזכור משחק ששיחקת בו שבועיים אבל לא שיחקת אותו איזה 3 חודשים..ה-Telephort stone שLee רוצה נמצאת ב-Vengard נראה לי, שזה איפה שהמלך נמצא, אתה צריך לחפש אותה לרוב היא קצת מוחבאת או נמצאת על מישהו (יש לפעמים 2 אבני tele לעיר אחת)
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים אבל אי אפשר להכנס לVENGARD כי היא מוקפת "בועה" שמגנה עליה ויש מלא אורקים מסביב שלא נותנים להתקרב.......
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים אתה צריך לעשות עיקוף ולבוא בדרך אחרת ולהרוג את האורקים ואת חמשת המנהיגים שלהם עם איזה פלאדין שעוזר לך ואז אתה יכול להכנס לשם
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים הרגתי את כל האורקים מסביב לוונגארד......אבל אינ לא יודע איך להכנס לעיר!!!מזה "לעשות עיקוף ולבוא בדרך אחרת" ? איזה דרך אחרת ?
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים אחי אני כבר לא זוכר בדיוק את כל הדרכים, זה לא כאילו אני עכשיו יכול לשחק בגוטיק וישר לאמר לך, מוזר שאף אחד אחר לא אומר לך כי הם כן משחקים..בכל מקרה היית כבר באחת מהערים שיש בהן איזה demon עם הרבה שלדים? יכול להיות שמשם אתה מקבל את הtelephort stone לשם אני לא זוכר כבר...זאת עיר שהשם שלה הוא משהו כמו gotha או משהו כזה אני לא זוכר כבר..זה quest עם Gorn...
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים הייתי בגותה ושיחררתי את GORN ,אבל לא קיבלתי שום TELEPORT STONE לוונגארד!!!
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים אתה לא אמור לקבל אותה. אתה אמור לימצוא אותה היא בתוך מערה או ליד BLACKSMITH אני כבר לא זוכר בידיוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.