עבור לתוכן

איך מתחילים לשחק ב GOTHIC 3?

Featured Replies

פורסם

אתה זוכר איך קוראים לציד ?

כי אני חושב שההיתי שם והזאב המניאק לא רצה לקבל ממני אוכל..(גם אחרי סיום המשימה של הציד)

יש שם גם טרול באיזור נכון ?!

• תגובות 52
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני גם לא סיימתי את המשימה של הצייד , אבל הזאב קיבל ממניאת האוכל (בכיף) ואם אני לא טועה אז היה שם טרול שחור....

פורסם

ממה שאני זוכר זה באיזור הnorth-east עם דגש על ה-east, נראה לי שאתה מגיע אליו מה-wolf clan, יש שם עלייה תלולה מאוד יחסית ואז יש לך שתי דרכים שמתפצלות ואחת מהן מובילה ישר אליו

פורסם

אני גם לא סיימתי את המשימה של הצייד , אבל הזאב קיבל ממניאת האוכל (בכיף) ואם אני לא טועה אז היה שם טרול שחור....

אולי זה עיניין של בשר ספציפי (אתה יודע בשר נע או מבושל יש גם HAM או משהו כזה..) ?

או אולי מסימה קודמת שקשורה לXSARDAS .. :s05:

פורסם

מזה משנה זה לא בוער להגיע אליו תשלים את כל ה-quests הנותרים ובסוף תגיע אליו.

פורסם

טוה אני אנסה את ההמלצות...

פורסם

סבבה תהנה :xyxthumbs:

May Innos inlighten you

פורסם

איפה אינ מוצא את ה teleport stone שLEE ביקש על מנת להכנס לאיזה עיר?

איפה נמצאים ארמונות של הפאלאדינים?

פורסם

אתה מדבר על זה שLee רוצה להתנקש במלך לא? Lee נמצא באחד מהמחנות בצפון, נראה לי ב-fireClan אבל אני לא בטוח קשה לזכור משחק ששיחקת בו שבועיים אבל לא שיחקת אותו איזה 3 חודשים..ה-Telephort stone שLee רוצה נמצאת ב-Vengard נראה לי, שזה איפה שהמלך נמצא, אתה צריך לחפש אותה לרוב היא קצת מוחבאת או נמצאת על מישהו (יש לפעמים 2 אבני tele לעיר אחת)

פורסם

אבל אי אפשר להכנס לVENGARD כי היא מוקפת "בועה" שמגנה עליה ויש מלא אורקים מסביב שלא נותנים להתקרב.......

פורסם

אתה צריך לעשות עיקוף ולבוא בדרך אחרת ולהרוג את האורקים ואת חמשת המנהיגים שלהם עם איזה פלאדין שעוזר לך ואז אתה יכול להכנס לשם

פורסם

הרגתי את כל האורקים מסביב לוונגארד......אבל אינ לא יודע איך להכנס לעיר!!!

מזה "לעשות עיקוף ולבוא בדרך אחרת" ? איזה דרך אחרת ?

פורסם

אחי אני כבר לא זוכר בדיוק את כל הדרכים, זה לא כאילו אני עכשיו יכול לשחק בגוטיק וישר לאמר לך, מוזר שאף אחד אחר לא אומר לך כי הם כן משחקים..בכל מקרה היית כבר באחת מהערים שיש בהן איזה demon עם הרבה שלדים? יכול להיות שמשם אתה מקבל את הtelephort stone לשם אני לא זוכר כבר...זאת עיר שהשם שלה הוא משהו כמו gotha או משהו כזה אני לא זוכר כבר..זה quest עם Gorn...

פורסם

הייתי בגותה ושיחררתי את GORN ,אבל לא קיבלתי שום TELEPORT STONE לוונגארד!!!

פורסם

אתה לא אמור לקבל אותה. אתה אמור לימצוא אותה היא בתוך מערה או ליד BLACKSMITH אני כבר לא זוכר בידיוק :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים