עבור לתוכן

איך מתחילים לשחק ב GOTHIC 3?

Featured Replies

פורסם

יש לו דברים מגניבים, כמו כל גוטיק -מתחילים להינות רק אחרי הנסיון השני שלישי וכולי..

אני לא יודע מה איתך, אבל אני נהנתי כבר מהפעם הראשונה..אבל גם בפעמים האחרות נהנתי, אם כי לא באותה רמה כמובן אבל כל אחד והחוויות שלו..הבעיה היא לפי דעתי ב-3 זה שיש יותר מרחב יחסית (לפי מה שהם אומרים המפה גדולה פי 3 מגוטיק 2!!) ושיש פחות עלילה כי רוב הquestים הם לעשות דברים בשביל לקבל עוד Influence וזה מקדם אותך אבל זה שונה מ-1 ו-2..לא יודע קשה לי להסביר את זה זה מן סוג אחר של התקדמות..

חוץ מזה אני חושב שהם ממש דפקו את הלחימה של גוטיק..מצד אחד הם שמו 2 חרבות וכו וכו'... אבל מצד שני הם הורידו הרבה נשקים והלחימה עצמה פחות כיפית, האפשרות לחסום התקפות (כלומר חרבות ונשקים לא חיות ויצורים למיניהם) הרבה יותר מדי מוגבלת וגם מה שהכי עצבן אותי יחסית זה שאפילו יצורים חלשים יחסית כמו wolf לדוגמא יכולים להרוג אותך בlevel גבוהה כי הם תוקעים אותך על קיר או משהו כזה או סתם ממשיכים לתקוף אותך בלי שאתה כמעט יכול לעשות משהו בנידון..וגם לדוגמא אם אתה נלחם בכמה orcs אז בהרבה מקרים אתה נלחם ב-1 והשאר מסתכלים עד שתסיים אותו או תוקפים רק כשאתה ממש קרוב אליהם...וגם יש את ההתקפות האלה שעושות לך stun וכאלה שטויות ואתה לא יכול לעשות שום דבר...אז אתה במקום בלי יכולת לעשות משהו (לדוגמא אם דוקרים אותך) ואז עושים לך את זה עוד פעם ועוד פעם...

וכמובן שהsaves and loads ארוכים ומייגעים אבל זה תמיד היה יחסית לאותה תקופה אז זה לא ממש חדש זה משחק כבד יחסית...

בכל מקרה הם שינו הרבה דברים לרעה יחסית לפי דעתי...ממש חבל...אבל זה עדיין משחק שאני הולך להנות ממנו ב-overall...

• תגובות 52
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מסכים איתך לגבי מערכת הקרבות, היא דווקא די מזכירה לי את הגוטיקים הראשונים אבל היא יותר קשה ואכזרית.

בסה"כ יש דבר אחד שצריך לזכור-תיזמון.

בגוטיקים הראשונים לא היית חייב לתזמן כל כך מדויק, כי מקסימום היית פשוט חוסם נכון?

ונגד חיות זה לא היה קשה-דווקא הבני אדם והאורקים היה יותר קשה.

אני דווקא גיליתי שנשק ארוך עם מכות של כוח הן לא רעות בכלל. אם החיה מתחילה להבין שאתה עושה את זה והולכת אחורה כדאי ללכת גם אחורה ואז היא מתחילה לרדוף אחריך ואז לנסות שוב את הקטע.

הקטע של הקימה מהקרב הוא מעולה בגלל שאם אתה לוחץ על השמאלי אין סיכויי שתיפגע כי הוא ישר חוסם ומתקיף. לכן אחרי שנופלים לוחצים על השמאלי ואז שהוא חוטף בורחים אחורה ומתחילים מחדש את הסט מכות.

יש גם קטע שראיתי שיש קומבואים שעובדים על חיות מסוימות, נניח 2 קצרות ואז 2 ארוכות או ההיפך...

הכי מגניב בקרבות זה שיש מלא אנשים, אדרנלין זורם חופשי!

פורסם

אני לא יודע אני ממש פחות אוהב את הקרבות אבל את האמת לא יצא לי לחקור מספיק את זה עד העומק כי לא רציתי ממש למות כששיחקתי כי היה לי 9600xt והכל היה די מקוטע כשהיו לי הרבה אויבים או בכלל... אז כל פעם לטעון את המשחק מחדש זה כבר די עצבן אותי (במיוחד שזה לוקח יותר מדקה) ואז שפתאום איזה זאב מחורבן או ripperbeast הורגים אותי...תשמע אין לי מושג על מה אתה מדבר בלחצן שמאלי, נראה לי שניסיתי כשאני קם רק קדימה או משהו כזה אני לא זוכר (לא שיחקתי איזה חודשיים או יותר כי מכרתי את הכרטיס ואני קונה מחשב חדש), אז כשאני עושה קדימה למיטב זכרוני זה תוקף וחוסם כמו שאמרת בשמאלי אז זה נכון זה טוב אבל זה פועל רק אם זה שפוגע בך פוגע בך בהתקפת כוח מסוימת שמעיפה אותך הרי לא כל מכה מורידה אותך על הרצפה ורוב הפעמים שאתה מת זה בגלל שחיה מסוימת תוקעת אותך ואתה לא יכול להגיב...התזמון משחק כאן גורם מאוד מכריע, הבעיה היא שהיו לי הרבה פעמים שבגלל שחיה פגעה בי פעם אחת אז זהו כבר לא היה לי מה לעשות כי היא פשוט המשיכה להתקיף אותי עד שמתתי בלי שאני יכול להגיב..

בכל מקרה לא הבנתי את העניין של הקומבואים שאמרת מזה עם ה-2 קצרות ו-2 ארוכות?

דרך אגב יש משהו שהוא ממש לא מאוזן במשחק ...כשאתה מקבל mana regeneration אז אתה ממש יכול להרוג כמעט כל דבר זה כבר נהפך להיות מגעיל במידה מסוימת...

אהה עוד משהו למישהו שמתחיל לשחק...אל תשקיעו שום (Learning points (lp ב-alchemy כי מקבלים מספיק לכל המשחק מספרים שיש במשחק..

פורסם
ורוב הפעמים שאתה מת זה בגלל שחיה מסוימת תוקעת אותך ואתה לא יכול להגיב

נכון זה קרה לי מלא בהתחלה, וזה עדיין קורה. אתה יודע מה אני עושה? MARVIN MODE +F8, כי זה אידיוטי להטעין את המשחק עוד פעם הרי ברור שאני יכול להרוג את החיה הזאת בפעם אחרת.

נכון, אז כאן אני מסכים איתך יש משהו לא מאוזן, אבל אני לא ממש אלוף בקרבות ואני בטוח שיש שיטה לנצח את זה.

הבעיה היא שהיו לי הרבה פעמים שבגלל שחיה פגעה בי פעם אחת אז זהו כבר לא היה לי מה לעשות כי היא פשוט המשיכה להתקיף אותי עד שמתתי בלי שאני יכול להגיב..

זה תלוי איזה חיה, זאבים עוד יש אפשרות לזוז אחורה או לנסות לתת עם הלחצן הימיני מכה מהירה, עם החזירי בר אני פשוט משלב מכות כוח(לחיצה ארוכה על השמאלי) קצרות אם הוא קרוב(ימיני) ורגילות.

עוד דבר חשוב זה תמיד להתקדם טיפונת אחרי כל מכה, אחרת יש לו זמן להגיב או אם הוא בורח אחורה אז אתה מפספס ואז זה נכנס ללולאה שהוא נסוג עד שנמאס לך.

עוד דרך זה להדביק לקיר כמובן.

כשאתה מקבל mana regeneration אז אתה ממש יכול להרוג כמעט כל דבר זה כבר נהפך להיות מגעיל במידה מסוימת...

עד שאתה מקבל את זה זה כבר לקראת אמצע המשחק, למרות שיש שחקנים מתלהבים שרצים לקחת את כל הלוחות ANCIENT KNOWLEDGE שקיימים בעולם ורק אז משקיעים, אבל לדעתי זה הורס את המשחק, גם בגוטיק 2 היית צריך להיות לוחם בסיסי בשביל להתקבל למנזר.

בכל מקרה גם עם MANA REGENERATION עדיין מפלצות יכולות להפתיע אותך ולהרוג אותך בכמה מכות, אני שלב 30 ועוד לא הגעתי ל MANA REGENERATION.

חוץ מזה, אין דבר יותר כיף סוף סוף לנצח בלי לפחד למות במשחק הזה, זה חלק מהדברים שאהבתיח בגוטיק שפתאום הגיבור שחטף כל כך הרבה הופך להיות אל כזה.

פורסם

MARVIN MODE +F8

מזה? תסביר קצת יותר בפירוט אני פשוט לא יודע מה זה..

נכון החזירים הרבה יותר מעצבנים הם גם יותר תוקפניים מהזאבים..

דרך אגב פגשת כבר דרקון?

אני הייתי משהו כמו שלב 46+ ועדיין לא למדתי את זה אבל חבר שלי לקח את זה וזה מקל את המשחק באני לא יודע כמה..אתה יכול לירות fireballs בערך איזה 20 לדוגמא אם יש לך הרבה מאנה וזה מתחדש לך מאוד מהר יחסית אז מקסימום אתה יכול לרוץ ואז לירות עוד פעם ואתה משמיד ככה טונה של מפלצות כמו כלום...זה כבר הופך להיות יותר מדי קל בשלב מסוים..

השיפור המשמעותי אצל המפלצות זה שהן זזות באמת אחורה כל הזמן עד שיש "פירצה בהגנה שלך" ואז הן תוקפות, זה ממש כמו הפתגם "keep them et bay"

פורסם

פשוט תעשה שידרוג לחץ וקשת או קשת(CROSSBOW או BOW) ואז תירה בדרקון או בכל מיפלצת עצבנית מרחוק, אבל הטריק הוא למצוא את הנקודה שאתה נמצא במחסה והוא לא. לפעמים זה קורה גם ההיפך, אז צריך מאוד להיזהר. פשוט הגיבור יכול לכוון בזוויות יותר טוב מהמפלצות שהוא יורה....אם יש לך קסמים אז בכלל אין לך בעיה ברור...

פורסם

ואם אתה יורה עליו מרחוק? היה לי שיפור של החץ וקשת, ואז? זה עדיין פגיעה יחסית מאוד חלשה לעומת melee, ולמפלצות חזקות כמו shamans שיכולות להרוג אותך ב-2-3 fireballs, או דרקונים זה לא עוזר אלא אם כן אתה כל פעם בורח...דרך אגב פגשת כבר blacktroll? ראיתי שניים נראה לי אולי שלוש בגוטיק 2 היה רק 1..

פורסם

נגד שאמאן זה תמיד בעיה במיוחד נגד 2, דיברתי על הדרקונים...וכן זה לוקח זמן אבל כמה כבר דרקונים יש...

טרול שחור

נדמה לי ראיתי אבל שראיתי לא הייתי מספיק חזק, נדמה לי זה בצפון...

אני עכשיו עברתי ל2 NEVERWINTER NIGHTS שאני דווקא מאוד הופתעתי, וגם מבחינת ביצועים.

פורסם

יש טרול שחור במשחק, לא זוכר איפה בדיוק אבל הוא מאוד חזק!!!

לקח לי איזה 20-30 חצים להרוג אותו

פורסם

יש 2 טרולים שחורים לפחות בדוק :cool2:

ודרקונים יש לפחות איזה 4 אבל זה די מגעיל להרוג את כל המפלצות החזקות ככה אני מעדיף melee כשאני אהיה חזק מאשר זה..

דרך אגב ראיתי את Xardas :)

פורסם

יש 2 טרולים שחורים לפחות בדוק :cool2:

ודרקונים יש לפחות איזה 4 אבל זה די מגעיל להרוג את כל המפלצות החזקות ככה אני מעדיף melee כשאני אהיה חזק מאשר זה..

דרך אגב ראיתי את Xardas :)

איפה ראית את Xardas חיפשתי אותו בכל nordmar אך ללא הצלחה....אני level 56 ...חחחח

פורסם

גם אני ראיתי אותו ,זאב הוביל אותי אליו!!!

הוא נמצא במגדל שלו מזרחית לFIRE CLAN אם אני לא טועה

פורסם

ברצינות איזה זאב? איפה אני מוצא אותו? אני צריך לבצע איזשהו quest כדי לאתר אותו?

פורסם

לא נראה לי, אני וחבר שלי חיפשנו אחריו הרבה זמן עד שמצאנו אותו, הייתי אומר לך בדיוק איפה הוא אבל אני כבר לא משחק פשוט כי אני לא יכול וגם זה יהרוס את הכיף שלך בסופו של דבר. ואותי לא הוביל שום זאב..כל ה-Ice wolfs שהיו בדרך מתו מ-Fire Rain מסתורי שהפך אותם לאפר... :smile1:

פורסם

חחח הגעתי לאיזה בקתה שהיה שם צייד (נראה לי) שנתן לי משימה לצוד צבאים והוא סיפר שהזאב שלו מאוד חכם ושאם אני אאכיל אותו הוא יוביל אותי לאן שאני צריך....

והוא פשוט הוביל אותי , אבל אפשר להגיע לXSARDAS גם בלי הזאב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים