עבור לתוכן

איך מתחילים לשחק ב GOTHIC 3?

Featured Replies

פורסם

יש לי את המשחק התחלתי לשחק וישר על ההתחלה הייתי צריך להרוג אחרי זה אחד אמר לי ללכת לאיזה מקום ולא הבנתי לאן .. :bash:

מישהו יכול להסביר לי מה הולך במשחק הזה כי הרמתי מלא נשקים שאומרים לי שאני צריך STRANGH 250 או 120 ויש לי רק 100 ועליתי לרמה 2 הרגתי כמה מפלצות ליד הבתים והSTRANGH לא עולה ... אז מישהו יכול להסביר לי את הבסיס של המשחק

תודה לעוזרים ... מצטער על החפירות..חח

{אני פשוט לא טוב באנגלית ממש ולא רשום כלום הוא רק מדבר....}

• תגובות 52
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא שיחקתה בגוטיק אף פעם הא ;)

אתה צריך ללכת למאמנים שיעלו לך את הSTRANGH ולמיבנים (יש לך בעיר הראשונה) של האלים כדאי להעלות את החיים.

המקום שאתה אמור ללכת אליו הוא כניראה המחנה של המורדים לבסר להם שהעיר שוחררה..

אני אנסה לחפס לך מפה של הערים זה יעזור לי להסביר לך איפו זה..

פורסם
  • מחבר

טוב תודה כי מה שהסברתה לי עכשיו לא היה לי ברור ....

איפה העיר הראשונה מי אלו המורדים וכל זה.....

אני סתם צריך להסתבוב בחוץ ולהרוג?

כמו בדיאבלו

פורסם

אתה עכשיו בArdea .. אתה צריך להגיע לReddock ולדבר עם Gelford נידמה לי...

שם גם יש לך מאמן שיכול לאמן אותך ולהעלות לך את ה STRANGH

פורסם
  • מחבר

אה טוב תודה רבה... ואתה יכול להגיד לי איפה אני יכול ליקנות חצים?

פורסם

אם האנגלית שלך גרועה אין טעם לשחק במשחק הזה!!!

אתה לא תבין שום משימה שאתה אמור לעשות ולא תבין א העלילה בכלל!!!

פורסם

למה, זה הזדמנות בשבילו ללמוד אנגלית.

תשמע תשנה ב OPTIONS לך ל AUDIO ואז תשנה SUBTITLES ל- ON.

עכשיו תוכל לראות כתוביות (באנגלית מן הסתם).

אם אין לך כוח לשמוע מה שהם אומרים תלחץ על כפתור ימני.

כדאי לך לשחק אותו, למרות שהוא משחק מורכב הוא מאוד מיוחד ומעניין הרבה יותר מרוב המשחקים שקיימים עכשיו.

פורסם

והרבה יותר ארוך ........

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע אם יש איזה מסמך שמסביר את המשחק כאילו נגיד ואני נתקע אז הוא אומר מה צריך לעשות ....

גם באנגלית זה טוב ...

תודה לעוזרים..

פורסם

אין עדיין מסמך מלא של הפתרון לגוטיק 3 כי הוא עדיין חדש מדי וארוך מדי זה יקח עוד כמה חודשים-אבל:

תעיין בפורום הזה:

http://forum.jowood.de/forumdisplay.php?f=254

יש לך שם הכל מבעיות טכניות ועד איזה פריט שחסר לך באיזה קווסט, צריך לעשות חיפוש קצת כמובן...ויש גם טיפים למתחילים וכולי...

פורסם

תגידו, מישהו סיים את גוטיק 3? מעניין אותי התחלתי לשחק הייתי באמצע המשחק ואז מכרתי את הכרטיס שלי ואני לא יכול לשחק עכשיו..

פורסם

תגידו, מישהו סיים את גוטיק 3? מעניין אותי התחלתי לשחק הייתי באמצע המשחק ואז מכרתי את הכרטיס שלי ואני לא יכול לשחק עכשיו..

מה איך אתה מצליח לשחק בו עם מחשב כמו שלך? זה אחד המשחקים היותר כבדים שיש.

פורסם

אני לא, אבל הרבה חברה פה בפורום סיימו...יש 3 סיומים שונים למשחק XARDAS RUHBAR או ZUBEN...

שחק גוטיק 1 ו-2 וההרחבה על המחשב שלך זה יעבוד בכיף.

לדעתי הם יותר טובים, למרות שמבחינה גרפית גוטיק 3 הוא המשחק הכי יפה שראיתי.

פורסם

מה איך אתה מצליח לשחק בו עם מחשב כמו שלך? זה אחד המשחקים היותר כבדים שיש.

היה לי radeon 9600xt 256mb במקום ה-GF4 שיש לי עכשיו וזה שיחק על גראפיקה נמוכה עם קיטועים מדי פעם...בכל מקרה אני חולה גוטיק ואני מחכה לסיים אותו..הוא עדיין מותקן לי על המחשב אבל כמובן אני לא יכול לשחק בו עם הכרטיס הנוכחי..

בכל מקרה אני סיימתי את גוטיק 1 איזה 4 פעמים וגם את גוטיק 2 4 פעמים +- ואת TNOTR סיימתי פעמיים..אז כן אני יודע גוטיק זה לדעתי המשחק הכי טוב ששיחקתי..והעלילה כמובן אין מה לאמר..

בכל מקרה גוטיק 3 לדעתי לוקה בהרבה פחות הומור ועלילה פחות טובה אבל כמובן שהגראפיקה שלו יותר טובה..אבל תכלס הייתי מעדיף שתהיה לו גראפיקה כמו של גוטיק 2 ושהוא יהיה יותר בסגנון אם הייתה לו יותר עלילה מעניינת וכו'..אבל עדיין אני עומד לשחק בו כמו חולה נפש :smile1:

פורסם

יש לו דברים מגניבים, כמו כל גוטיק -מתחילים להינות רק אחרי הנסיון השני שלישי וכולי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים