פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים ROFL זה עם ההרבצות מזכיר לי אחד ששיחק קאונטר סטרייק ובעט במחשב שלו! חחחח הוא הרס את כל המארז!!
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים יש לי מסך של CMV וזה קרה גם לי פעם. למעשה הג'וק מת בפנים ועד היום יש לי כתם שחור למטה בפינה. עוד אחד מחסרונות ה-LCD... (באמת!!)
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים ROFL זה עם ההרבצות מזכיר לי אחד ששיחק קאונטר סטרייק ובעט במחשב שלו! חחחח הוא הרס את כל המארז!! אתה מדבר על הילד החולה נפש הגרמני נכון? הוא עשה גם סרטון שהוא משחק מנג'ר ומתעצבן כאילו זאת המציאות...
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים אתה מדבר על הילד החולה נפש הגרמני נכון?הוא עשה גם סרטון שהוא משחק מנג'ר ומתעצבן כאילו זאת המציאות...עם אני לא טועה זה היה unreal tournament
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים שינסה לעשות את זה למסך אולי זה יעזור להבריח את ה"באג". איזה מטורף, בסך הכל היה בwipe בworld of warcraft קרה לי עד היום וכל פעם אף פעם לא הרבצתי למחשב או למסך, מה שגם יש לי CRT ככה שאם אני ינסה רוב הסיכויים שהמסך יתפוצץ עליי ואני יתאדה
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים איזה מטורף, בסך הכל היה בwipe בworld of warcraft קרה לי עד היום וכל פעם אף פעם לא הרבצתי למחשב או למסך, מה שגם יש לי CRT ככה שאם אני ינסה רוב הסיכויים שהמסך יתפוצץ עליי ואני יתאדה חחחחחח כשהייתי קטן והמחשב לא היה פועל הייתי משתגע ומרביץ לו ,ואחרי זה הייתי מתפלא שהוא "לא עובד"(בטח כי הHDD הלך לעולמו )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.