פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים אני חייב דחוף לחבר 2 מחשבים ברשת,מה שיש לי בהשג יד זה: 2 מחשבים עם כ. רשת כבל רשת מודם רשת + USB עזרו לדורון לחבר 2 שני המחשבים אפילו לכמה דקות כדי להעביר מידע חשוב ששוקל 2G עוד היום :-\ תודה חבר'ה
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים סליחה טעות שליכנס לControl Panel -> Network Connections -> set up a home or small office network
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים מחבר חחח רק עכשיו הבנתי שצריך להתקין את הדרייורים של הכ. רשת ><עכשיו שאני מחבר יש איזה שני מחשבים חושבים כאלה בשני המחשבים אבל אחרי כמה שניות זה מביא נראה לי שגיאה.מה לעשות?
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים זה דבר מאוד פשוט. אני יוצא מנקודת הנחה שיש לך ווינדוס:1. תחבר את הכבל רשת ל 2 המחשבים (חשוב שהוא יהיה crossover cable )2. תגדיר IP ידני או תגדיר אותם להיות לקוח DHCP ( אין שרת DHCP אז הם יקבלו כתובות בתוך 169.254.0.0/16 ).3. זהו עכשיו פשוט תשתף קבצים.אם השגיאה חוזרת על עצמה או יש לך שגיאה אחרת, תעלה אותה לכאן, כי לא הבנתי את תאור השגיאה שנתת בתגובההאחרונה שלך...דרך אגב, למה הפינגווין לא אוהב אותך?
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר זה כל הקטע שחיפשתי אפשרות בלי כבל מוצלב לא משנה אני אמור לקבל אחד יום ראשון בערך. תודה על איזו מהירות הוא משתף? ואיך בעצם משתפים? יש תיקיה כלשהיא? -- הפינגווין הורס לי תמחשב כל פעם שאני מתקרב אליו,לא משנה מה אני עושה אז בניתי לו מחשב משלו,נראה אותו ממרר לי את החיים עכשיו
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים D0R0NA תשנה כותרת אין צורך במילה דחוף בכותרת*על איזו מהירות הוא משתף?תלוי בכרטיס הרשת והתמיכה שלו במהירויות , המהירויות המקובלות הם 10MB/100MB/1000MB*ואיך בעצם משתפים? יש תיקיה כלשהיא?אתה מחליט מה לשתף, זה יכול להיות כונן שלם, תייקיה מסוימת כל דבר שתבחר , בהנחה שיש לך WindowsXP, בוחר בתייקיה/כונן שאתה רוצה לשתף>לחצן ימני של העכבר>Sharingכדי להיכנס מהמחשב X למחשב Y ישנם 2 שיטות:הראשונהStart>Run>\\X.X.X.X\כמובן שבמקום ה X אתה מכניס את כתובת ה IP של המחשב אליו אתה רוצה להיכנסהשנייה נקראת מיפוי כונן רשת כלומר במידה והחלטת לשתף כונן שלם ישנה אפשרות שמתי שתפתח את המחשב שלי יופיע לך עוד כונן(שהוא כונן רשתי כמובן) איך עושים זאת:לחצן ימני על המחשב שלי>Map Network Drive
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים מחבר סליחה על ההקפצה פשוט לא הייתי בסביבת המחשב מאז :-Xקיצר אני הולך לקבל כבל רשת מוצלב עוד השבוע ואני אנסה את מה שאמרת.במקרה וזה לא מצליח,והאשכול מגיע לעמוד השני,לפתוח חדש או להקפיץ?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.