עבור לתוכן

בעיה בהגדרת הראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי ראוטר של חברת D-LINK (דגם 714p+).

תקנו אותי אם אני טועה (וגם את היצרן), צריך לחבר כבל רשת מהמודם לכניסת הWAN של הראוטר, ומאחת היציאות של הראוטר לכרטיס רשת של המחשב שלי... וזה בדיוק מה שעשיתי.

הבעיה היא בשלב הבא שאני אמור להגדיר את הראוטר במחשב.... היצרן אומר אחרי כל חיבורי הכבלים האלה אני אמור לפתוח את הדפדפן ולרשום http://192.168.0.1

וזה בדיוק מה שאני עושה אבל כלום לא קורה.

יש למשהו פתרון ???

סליחה על השאלה של המתחילים אבל זה הרג אותי אני לא יכול יותר

תודה לעוזרים

פורסם

כאן צריך לבדוק אם יש בכלל PING לראוטר, והאם אין לך במקרה כתובת IP שמוגדרת ידנית.

כמובן שהכ.רשת חייב להיות במצב "זמין".

תלך ל"התחל" --> "לוח הבקרה" --> "חיבורי רשת ואינטרנט" (או שיהיה ישר "חיבורי רשת") --> "חיבורי רשת"

בLOCAL AREA CONNECTION, לחיצה כפולה ומעבר ללשונית "תמיכה", השורה הראשונה יהיה "סוג כתובת".

תוודא שהכתובת של הנתב היא 192.168.0.1 ולא 192.168.1.1.

ושמוגדרת לך כתובת IP מתאימה, שמתחילה כ-192.168.0 או 192.168.1 תלוי באיך שהנתב מוגדר.

תראה משהו דומה למה שיש בתמונה הראשונה למטה.

נסה להגדיר באופן ידני את מה שאתה רואה בתמונה השניה ותראה מה קורה.

(תחזור ללשונית "כללי" תלחץ על "מאפיינים" ושם תמצא "Internet Protocol TCP\IP" תלחץ עליו פעמיים")

אם הגדרה ידנית של IP לא עוזרת, תנסה לתת לו למצוא IP לבד (תסמן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי").

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אחי אתה מלך

פורסם
  • מחבר

צצה לי עוד בעיה...

אחרי שהצלחתי להגדיר הכול במחשב הזה, הלכתי למחשב השני שהוא מחובר לראוטר באמצעות כרטיס אלחוטי...

הבעיה היא שאין לי את התקנה (חיפשתי אותה באינטרנט וגם לא מצאתי) והוינדוס רואה אותו כ network controller.

מה אני עושה?

פורסם

תנסה להריץ את התוכנה GCPUID

לך לPCI DEVICES ותנסה למצוא שם את הכ.רשת האלחוטי שלך. יכול להיות שהתוכנה תוכל לתת לך את הדגם המדוייק שלו או לפחות היצרן.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים