עבור לתוכן

מחפש תכשיר לניקוי מסכי LCD

Featured Replies

פורסם

אז ככה. אני מחפש איזה תכשיר או מטלית או מה שזה לא יהיה שמיועד לנקות מסכי LCD (טישו פשוט מזיז את האבק מצד לצד ויש כתמים שהטישו לא משפיע עליהם),

אני מפחד להשתמש בחומרים אחרים, אז ביררתי קצת והבנתי שיש דברים מיוחדים שמיועדים בשביל לנקות מסכי LCD.

אני אשמח אם תוכלו לקשר אותי לחנות אמינה (או בחיפה או בהזמנה מהאינטרנט) שמוכרת דבר כזה, ולא יקר מדי (האמת שאין לי מושג מה הטווח מחירים של זה בכלל).

*אני רוצה שהתכשיר יתאים גם למסך מחשב שלי 17" וגם לטלוויזיה בסלון 27".

תודה!

פורסם

אופיס דיפו

פורסם
  • מחבר

המממ וואלה.

דווקא זכרתי שאין להם מהפעם האחרונה שבדקתי.

מה עדיף?

זה:

http://www.officedepot.co.il/(blzone45bcnre055jjm3oszx)/catalogSku.aspx?id=698001

או זה:

http://www.officedepot.co.il/(blzone45bcnre055jjm3oszx)/catalogSku.aspx?id=697912

יש מצב שזה אותו דבר רק האחד 60 מ"ל והשני 200.

ורשום שזה לניקיון מסכי מחשב LCD, זה יהיה בסדר לטלוויזיה שבסלון?

עריכה:

מצאתי גם את זה:

http://www.officedepot.co.il/(blzone45bcnre055jjm3oszx)/catalogSku.aspx?ID=698019&FAMID=375793

אבל אני חושב שזה לא למסכי LCD.

פורסם

ל GPT יש מוצר מעולה, בקבוק בנפח 220 מ"ל, יחד עם מטלית ניקוי אנטי-סטטית ומברשת קטנה.

השתמשתי אצלי בשני המסכים בבית והתוצאות לא פחות ממעולות!

עלה לי 34 שקלים בחנות פרטית בכפ"ס, בטוח שתוכל למצוא ערכה דומה קרוב למקום מגורייך.

מאוד דומה ללינק השני יחד עם המטלית של הלינק הראשון (יכול להיות שזה בעצם אותו יצרן?).

פורסם
  • מחבר

טוב אני כבר ממש טובע בערכות ניקוי שחיפשתי באינטרנט. איך אני יודע מה באמת טוב? [עם לינק בבקשה :-\]

פורסם

שלום לכם. בדיוק רציתי לפתוח שרשור בנושא, אבל אני רואה שכבר קיים...

ל GPT יש מוצר מעולה, בקבוק בנפח 220 מ"ל, יחד עם מטלית ניקוי אנטי-סטטית ומברשת קטנה.

השתמשתי אצלי בשני המסכים בבית והתוצאות לא פחות ממעולות!

עלה לי 34 שקלים בחנות פרטית בכפ"ס, בטוח שתוכל למצוא ערכה דומה קרוב למקום מגורייך.

מאוד דומה ללינק השני יחד עם המטלית של הלינק הראשון (יכול להיות שזה בעצם אותו יצרן?).

השתמשתי אתמול בתכשיר הזה של GPT לניקוי מסך ה- LCD החדש שלי (VP930). מאז הניקוי ועד עכשיו יש סימנים של הניגוב על המסך - מעין מריחות כאלה לפי הניגוב שעשיתי. רואים את זה בעיקר כאשר המסך מכובה או שחור, אבל גם כשהוא מופעל אם מסתכלים טוב.

זה ממש ממש מבאס אותי! יש מישהו שמכיר את הנושא? יודע מה אפשר לעשות?

תודה מראש.

פורסם

שלום לכם. בדיוק רציתי לפתוח שרשור בנושא, אבל אני רואה שכבר קיים...

השתמשתי אתמול בתכשיר הזה של GPT לניקוי מסך ה- LCD החדש שלי (VP930). מאז הניקוי ועד עכשיו יש סימנים של הניגוב על המסך - מעין מריחות כאלה לפי הניגוב שעשיתי. רואים את זה בעיקר כאשר המסך מכובה או שחור, אבל גם כשהוא מופעל אם מסתכלים טוב.

זה ממש ממש מבאס אותי! יש מישהו שמכיר את הנושא? יודע מה אפשר לעשות?

תודה מראש.

לקנות את מה שהבאתי לינק אליו?

פורסם

אני מציע שתקח חולצת כותנה נקיה מהארון, לך לשירותים וצור כתם מים קטן על החולצה.

לך למסך ונגב אותו בצורה מעגלית כך שיהיו מים באופן אחיד על כל המסך.(לא יותר מידי מים)

מומלץ לעשות כך אחרי שהמסך פעל זמן מסוים בכדי שהוא יהיה חמים למגע.(זה יעזור למים להתנדף)

עכשיו קח צד בחולצה ללא מים ותתחיל לנגב בתנועות מעגליות את המסך.

זה צריך לנקות אותו מצוין בלי שום כימיקלים וכו, בכל מקרה תדאג החולצה רכה כך שלא תשרוט את המסך.

בהצלחה.

נ.ב את כל פעולות הניקוי אני מציע לך לעשות עם המסך מכובה ומנורה אשר משתקפת על פניו כך תוכל לראות בבירור

היכן צריך לנקות עוד והיכן כבר נקי.

פורסם

^^

בדיוק איך שאני מנקה, מלה במילה :xyxthumbs:

פורסם

אף אחד פה לא נגע ממש בבעייה של סימני מריחות כפי ש dovga ציין. ובכן סימני המריחות נובעים, מהעובדה שהעור שלנו פולט שומנים דרך הזיעה. (גם אם נדמה לכם שאתם לא מזיעים בידיים בגלל החורף) אתם כן. פירוש העור פולט זיעה + שומנים, ולכן אם תנקו את המסך במטלית שנגעתם בה ביד. אז תקבלו את סימני המריחות, שהם תוצאה של כתם השומן שנמרח על הזכוכית ושובר את קרני האור. ולכן ניראים הכתמים הללו. בכדי להימנע מכך, יש להקפיד לנקות עם המטלית בצד שלא נגעתם בו. ואז תופתעו לגלות שאין כתמים של מריחות...מניסיון...

פורסם

או פשוט לשטוף ידיים. :nixweiss:

פורסם

לא יעלים לגמרי את הבעייה, אלא ימזער אותה. היות והעור ממשיך להפריש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים