עבור לתוכן

מחפש נגן בעל איכות סאונד מעולה, במחיר הגיוני

Featured Replies

פורסם

החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן איכותי, זאת אומרת בעל איכות שמע מעולה וחזקה (לא בהכרח עם אוזניות חדשות), וממשק כמה שיותר נוח. לפני מספר ימים חבר שלי קנה את ה-E250 ואני אישית לא ממש התרשמתי ממנו. החלטתי שאני משקיע קצת יותר, זאת אומרת לכיוון של U10, nano וכו' שעולים קצת יותר מה-E250. מה שלא כ"כ אהבתי ב-E250 זה את איכות הסאונד "הבסיסית" ואת הממשק עצמו (יותר מדי תפריטים, יותר מדי כפתורים). חשוב לי גם חיי סוללה כמה שיותר ארוכים, באזור ה-15-20 שעות. אני מוכן להתפשר על נפח במידה וזה באמת שווה את זה - U10 1GB עולה כ-650 ש"ח - האם זה שווה באמת את הכסף או שזה סתם?

בקיצור, תמליצו לי על מה שיתאים לי, כרגע אני הולך לכיוון של ה-nano 2GB (למישהו יש מושג האם הגרסא החדשה נמכרת בארץ?).

אגב, שמעתי שב-nano איכות הסאונד פחות טובה מה-iPod הרגיל - האם זה נכון?

פורסם

ואם אילו אוזניות אתה מתכוון לשמוע אם יורשה לי לשאול?

פורסם

IAudio U3

IAudio U2

IAudio G3

Iriver T30

Iriver T10

תבדוק איזה מהם נראה הכי טוב בעיניך ולך על זה.

מה שהכי חשוב לדעתי והכי משפיע בנגנים הטובים זה האוזניות.

תקנה איזה Sennheiser PX100 ותרגיש את האיכות.

:)

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט בין ה-iAudio, מה עם U2 ואיך הוא לעומת ה-U3 (איכות סאונד, ממשחק, עוצמת סאונד) - ראיתי שה-U3 הוא 13mW וה-U3 הוא 30mW.

אני חייב לציין שהנגנים הישנים יותר, הלא-צבעוניים, קצת מפחידים אותי - מבחינת ממשק ומבחינת איכות סאונד, סה"כ הם פחות מתקדמים בכל מקרה.

האם אתם בטוחים שלא כדאי לי ללכת על iPod nano 2GB? ה-G3 וה-U2 נמכרים במחיר טוב, אבל קצת מפחידים אותי (ישנים).

עריכה: שמתי לב שה-U3 2GB עולה עכשיו קצת פחות מ-700 ש"ח, נראה לי שאני אלך עליו - כדאי?

פורסם

לא יודע לגבי ההבדלים בין הU2 לU3, אבל תהיה בטוח שהU2 והG3 איכותיים מאוד.

אייפוד אל תקנה -לא משתלם ואיכות לא בשמים.

אם יש לך אפשרות לשמוע את הנגנים בפעולה אז כמובן תעשה זאת. :)

בכל בחירה שלא תעשה, אני בטוח שתהנה מהנגן בעזרת אוזניות סבירות+ כמו הסנהייזר הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

בכל בחירה שלא תעשה, אני בטוח שתהנה מהנגן בעזרת אוזניות סבירות+ כמו הסנהייזר הנ"ל.

אין סיכוי שאני קונה את ה-PX100, אין לי כוח להסחב עם הדבר הזה לכל מקום. מקסימום CX300.

פורסם

הממשקים דומים מאד, כמעט ואין הבדל חזותי בין הU2 לU3 במחינת ממשק ואפשרויות בסיסיות (הU3 צבעוני ויכול להציג תמונות וסרטונים).

פורסם
  • מחבר

טעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים