עבור לתוכן

שאלה בנוגע ללוח אם של אינטל...

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע כול כך את הדגם אבל הצ'יפ הוא בביטחון ה965...אני פשוט לא זוכר את הדגם...אז אוליי מישהו יכול לתת תגובה איך הלוחות שלהם בכללי? כלומר זה למחשב של אחים שלי והוא ממש לא מתוכנן לאוברקלוק או למשהו מיוחד....אז איך הלוחות של אינטל?...הוא תומך 800 מגה הרץ זיכרון וכולי וכולי....הצ'יפ 965..

מידע על הלוחות שלהם...כלומר אמינים טובים?

פורסם

אל תיקח אינטל!!!

מה התקציב שלך? ואם לא מתוכנן OC אז למה חשוב לך שהוא יתמוך בזיכרון 800?

פורסם

הלוחות שלהם מצוינים אבל הם ללא אופציות OC בכלל

פורסם
  • מחבר

הלוחות שלהם מצוינים אבל הם ללא אופציות OC בכלל

השכן שלי טכנאי מחשבים והמליץ עלהים בחום..כמו שאתה ציינת ככה הוא גם אמר "הלוחות של אינטל מצויינים" וזה למחשבים של אחים שלי והם ואוברקלוק הם כמו שני עולמות שונים..אין להם מושג שזה קיים בכלל מושג כזה....אז אתה ממליץ לקחת אותו?...כאילו הוא מביא לי אותו וממה שהבנתי הם טובים ואמינים...

פורסם

אולי יש משהו יותר טוב בתקציב...מה הדגם של הלוח וכמה התקציב?

ולמה להביא 965 אם הלוח לא לOC?

פורסם
  • מחבר

אולי יש משהו יותר טוב בתקציב...מה הדגם של הלוח וכמה התקציב?

ולמה להביא 965 אם הלוח לא לOC?

אין תקציב רק רציתי לדעת....ואם כבר אז שייתמוך...זה שיישאר לעתיד...

פורסם

ללא אופציות OC זה אומר גם ללא אופציות לשום שינוי

תדרים תזמונים וכו'

חוץ מזה הלוחות שלהם מצוינים

פורסם
  • מחבר

ללא אופציות OC זה אומר גם ללא אופציות לשום שינוי

תדרים תזמונים וכו'

חוץ מזה הלוחות שלהם מצוינים

אין בעיה אז..אני יילך על הלוח הזה.....אחים שלי לא יודעים אפילו מה זה ביוס ובשביל מחשב שמיועד למשחקים עבודות אינטרנט מוזיקה וכ'ו ואפילו לא לקמצוץ של OC זה ניראה לי לוח מצויין

פורסם

אבל לא חבל על הכסף?

אפשר להביא לוח 945 או אפילו 915 שיעלה יותר זול ויתן את אותה תוצאה בשביל אחיך.

פורסם
  • מחבר

למה חבל על הכסף? עכשיו כשאני חושב על זה אוליי גם אני הייתי לוקח....(יש מצב אולי אפילו לשנות המחשב אמור להגיע יום שני-שלישי....-המחשב שלי)

לוח אמין טוב...עם צ'יפ חדיש....ללא שום תיכנון לאוברקלוק ואני משיג אותו בהיזדמנות טובה....הוא עונה על כ=ו=ל הדרישות שלי ואפילו מעל...ואני מתכנן לעתיד...אם למשל בעוד כמה שנים 800MHZ DDR2 יהיה אפקטיבי אז אני יוכל לשדרג אליו ללא החלפת לוח....הוא תומך בכול מה שאני צריך ואני לא מעוניין בשום אוברקלוק.....אז ניראה לי דווקא שהוא לוח בסדר גמור.....

הבנתי דווקא מכמה וכמה אנשים שהלוחות של אינטל אמינים מאוד! יש לאחד שדיברתי ושאני מכיר לוח של אינטל במחשב פנטיום 4 ישן..(1.7 ניראה לי) והוא מחזיק יופי יופי....

תודה אבל בכול מקרה.. :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

במחשב הקודם שלי היה לי לוח של אינטל ואני ממש לא מתלונן, הם אחלה לוחות אבל הבעייה שלהם היא שהם יקרים ואין להם אופציית OC.

ההבדל בין מהירות זיכרון 667 לבין 800 הוא מינורי(מזערי) וזה סתם יקר.

הסיבה היחידה לקחת זיכרון במהירות של 800MHZ היא בשביל OC שאתה גם ככה לא תעשה אז זה סתם בזבוז כסף...

פורסם

האמת שהלוחות של אינטל זולים יותר

במיוחד ה-965P Lemont

פורסם
  • מחבר

טוב המחשב שלי כבר אי אפשר לשנות לוח...והלוח כבר הזמנתי למחשב של אחים שלי...

זול או לא...הוא טוב? אמרת שכן..הוא עונה על הצצרכים שלי...הוא ניראה לי טוב...OC לא מתוכנן...ככה שהכול ניראה לי טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים