פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים אני לא יודע כול כך את הדגם אבל הצ'יפ הוא בביטחון ה965...אני פשוט לא זוכר את הדגם...אז אוליי מישהו יכול לתת תגובה איך הלוחות שלהם בכללי? כלומר זה למחשב של אחים שלי והוא ממש לא מתוכנן לאוברקלוק או למשהו מיוחד....אז איך הלוחות של אינטל?...הוא תומך 800 מגה הרץ זיכרון וכולי וכולי....הצ'יפ 965..מידע על הלוחות שלהם...כלומר אמינים טובים?
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים אל תיקח אינטל!!!מה התקציב שלך? ואם לא מתוכנן OC אז למה חשוב לך שהוא יתמוך בזיכרון 800?
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים מחבר הלוחות שלהם מצוינים אבל הם ללא אופציות OC בכללהשכן שלי טכנאי מחשבים והמליץ עלהים בחום..כמו שאתה ציינת ככה הוא גם אמר "הלוחות של אינטל מצויינים" וזה למחשבים של אחים שלי והם ואוברקלוק הם כמו שני עולמות שונים..אין להם מושג שזה קיים בכלל מושג כזה....אז אתה ממליץ לקחת אותו?...כאילו הוא מביא לי אותו וממה שהבנתי הם טובים ואמינים...
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים אולי יש משהו יותר טוב בתקציב...מה הדגם של הלוח וכמה התקציב?ולמה להביא 965 אם הלוח לא לOC?
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים מחבר אולי יש משהו יותר טוב בתקציב...מה הדגם של הלוח וכמה התקציב?ולמה להביא 965 אם הלוח לא לOC?אין תקציב רק רציתי לדעת....ואם כבר אז שייתמוך...זה שיישאר לעתיד...
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים ללא אופציות OC זה אומר גם ללא אופציות לשום שינויתדרים תזמונים וכו'חוץ מזה הלוחות שלהם מצוינים
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים מחבר ללא אופציות OC זה אומר גם ללא אופציות לשום שינויתדרים תזמונים וכו'חוץ מזה הלוחות שלהם מצויניםאין בעיה אז..אני יילך על הלוח הזה.....אחים שלי לא יודעים אפילו מה זה ביוס ובשביל מחשב שמיועד למשחקים עבודות אינטרנט מוזיקה וכ'ו ואפילו לא לקמצוץ של OC זה ניראה לי לוח מצויין
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים אבל לא חבל על הכסף?אפשר להביא לוח 945 או אפילו 915 שיעלה יותר זול ויתן את אותה תוצאה בשביל אחיך.
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים מחבר למה חבל על הכסף? עכשיו כשאני חושב על זה אוליי גם אני הייתי לוקח....(יש מצב אולי אפילו לשנות המחשב אמור להגיע יום שני-שלישי....-המחשב שלי) לוח אמין טוב...עם צ'יפ חדיש....ללא שום תיכנון לאוברקלוק ואני משיג אותו בהיזדמנות טובה....הוא עונה על כ=ו=ל הדרישות שלי ואפילו מעל...ואני מתכנן לעתיד...אם למשל בעוד כמה שנים 800MHZ DDR2 יהיה אפקטיבי אז אני יוכל לשדרג אליו ללא החלפת לוח....הוא תומך בכול מה שאני צריך ואני לא מעוניין בשום אוברקלוק.....אז ניראה לי דווקא שהוא לוח בסדר גמור..... הבנתי דווקא מכמה וכמה אנשים שהלוחות של אינטל אמינים מאוד! יש לאחד שדיברתי ושאני מכיר לוח של אינטל במחשב פנטיום 4 ישן..(1.7 ניראה לי) והוא מחזיק יופי יופי.... תודה אבל בכול מקרה..
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים במחשב הקודם שלי היה לי לוח של אינטל ואני ממש לא מתלונן, הם אחלה לוחות אבל הבעייה שלהם היא שהם יקרים ואין להם אופציית OC.ההבדל בין מהירות זיכרון 667 לבין 800 הוא מינורי(מזערי) וזה סתם יקר.הסיבה היחידה לקחת זיכרון במהירות של 800MHZ היא בשביל OC שאתה גם ככה לא תעשה אז זה סתם בזבוז כסף...
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר טוב המחשב שלי כבר אי אפשר לשנות לוח...והלוח כבר הזמנתי למחשב של אחים שלי...זול או לא...הוא טוב? אמרת שכן..הוא עונה על הצצרכים שלי...הוא ניראה לי טוב...OC לא מתוכנן...ככה שהכול ניראה לי טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.