עבור לתוכן

לא ידעתי איפה לשים..שאלה בקשר ל DVD

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ראיתי DVD רגיל שהוא גם DVDR בויזה של ישראכארט:

מכשיר DVD מקליט קורא DIVX מבית VOG

מכשיר DVD מקליט חדיש ביותר המשלב גם DVD רגיל וגם צורב DVD

הקלטה ישירה של שידורי הטלוויזיה(כמו וידאו רגיל) אן קהלטה ישירות מקלטות וידאו וממצלמות וידאו רגילות או דיגיטליות

מסוגל להקליט גם על גבי דיסק DVD+R חד פעמי או DVD+RW רב פעמי

בנוסף המכשיר קורא סרטים בפורמט DIVX

קורא מדיות KODAK CD,DVD+RW,DVD+R,DVD-RW,DVD-R,CD-RW,CD

קורא פורמטים מסוג JPEG,MP3,DIVX,SVCD,VCD,DVD מולטי זון (קורא את כל אזורי הצפייה) מולטיסיסטם PAL\NTSC

ארבע אכויות הקלטה HQ,SP,EP,SLP

אחריות שנה ע"י פירלס אלקטרוניקה

דגם DVDR-V05

מחיר 628 כולל משלוח

מה אתם אומרים שווה או שאפשר למצוא מחיר טוב יותר?

פורסם

נראה לי מתאים לאמצעי איחסון ובטח יעבירו אותו בקרוב

פורסם

תאמין לי, אתה רוצה DVD מקליט לסלון, תקח רק חברה גדולה וידועה, אני אישית קניתי ב 1700 שקל של APEX, לא שווה אגורה.

פורסם

לדעתי יותר שווה להשקיע בממיר מקליט של הוט/יס. ההקלטות בממיר של הוט למשל זהות לאיכות השידור (לא ב-100% אבל קשה להבחין בהבדלים) והזמנת התוכניות נעשית במהירות הבזק בלי להטריח את עצמך יותר מדי הממיר מקליט תמיד ואף פעם לא מפספסים תוכנית עם קישור להקלטה קבועה עבורה. אני יודע שהממיר יקר מדי אבל יש מסלול של 55 ש"ח לחודש 36 חודשים שלאחריהם הוא נשאר אצל המנוי ללא תשלום נוסף אבל עדיין שייך להוט. DVD כדאי לקנות Apex 811 האיכות צפייה בו טובה מאוד והוא תומך ברוב הפורמטים של כיתוביות בעברית. חבל להשקיע סכום כפול ב-DVD כל העיניות עשויות פלסטיק ומתפגרות מהר (פעם למשל היו עושים עיניות מזכוכית כמו ב-ONKYO - אין לי מושג איזה יצרנים היום עדיין עושים מזכוכית).

פורסם
  • מחבר

אנחנו צריכים DVD כדי להסתכל סרטים בעיקר אבל זה שאפשר ישר להקליט מקלטות ומצלמות זו תוספת נחמדה

השאלה אם זה שווה או יש מחיר והצעה יותר טובה במקום מהימן?

פורסם

כדי להקליט מקלטות וממצלמות עדיף איזה כרטיס טלויזיה ב 300-400 שקל, לא חבל להוציא כמה אלפי שקלים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים