עבור לתוכן

מהו כרטיס המסך הטוב ביותר?

Featured Replies

פורסם

שוב אני,שוב התייעצות חשובה!

שוק כרטיסי המסך ממש פורה הן בייצור והן בשמות המסובכים וקשים להבדלה!! :kopfpatsch:

מהו כרטיס המסך בעל הביצועים הגבוהים ביותר??

ולמה ה--FX 4500 עולה יותר מ-FX 7900 או מהסדה 9 למשל??

למה כל כךממליצים על סדרת ה-8800GTX או ה-GTX כשר ישנם כ.מ. רבים יותר טובים??

והאם QUAD של נווידיה זה עם מספר ליבות להשערתי?!?!

אשמח לתשובה על כמה מעבדים מהשורה הראשונה ופירוט עליהם!

תודה!

פורסם
  • מחבר

אה,ועוד דבר:

אילו רשתות/חנויות מובחרות יש בארץ??בעלות אמינות ואיכות במוצריהה??למה אני מוצא את עצמי אפילו ברשת הרחבה של האינטרנט מתקשה למצוא חנות טובה שתפגין מחירים הוגנים ותואמים למוצריה!!

למשל לכרטיס זכרון ששוה 1,000 מציעים מחיר של כ-2500 ש"ח!!

והאם יש אתרים יותרים טובים להשוואת מחירים מ-זאפ?!למה הוא לאחרונה לא מציג את ה-דה בסט איך שאומרים??כמו גם יש לו השוואות טיפה לא רחבות אשר מצאתי השוואות אחרות יורת טובות באינטרנט!

תודה!

פורסם

להבא תקרא את חוקי הפורום ותישתדל לפרסם בפורום הנכון.

1.אין לבצע דאבל פוסטינג, פשוט עורכים את ההודעה.

2.ע"פ חוקי הפורום חל איסור לדון בחנויות מחשבים למעט במקרה הבא:

"מותר לנקוב בשמות של חנויות רק לצורך השוואת מחירים של מוצר מסויים, ולא לשום מטרה אחרת."

3. את כל המידע על כרטיסי מסך תמצא בפורום תצוגה וגרפיקה ולפני שאתה מפרסם שם שאלה אני מציע שתקרא את הסטיקי של כרטיסי

המסך המומלצים לחודש דצמבר כאן.

פורסם

להבא תקרא את החוקים

הכרטיס מסך הכי חזק ויקר למשחקים הוא ה 8800GTX ...לא משנה איזה חברה כולם בעליח אותם ביצועים לרוב חוץ מגיראות מומהרות.עולה בסביבות ה 3600 .

פורסם

שוב אני,שוב התייעצות חשובה!

שוק כרטיסי המסך ממש פורה הן בייצור והן בשמות המסובכים וקשים להבדלה!! :kopfpatsch:

מהו כרטיס המסך בעל הביצועים הגבוהים ביותר??

ולמה ה--FX 4500 עולה יותר מ-FX 7900 או מהסדה 9 למשל??

למה כל כךממליצים על סדרת ה-8800GTX או ה-GTX כשר ישנם כ.מ. רבים יותר טובים??

והאם QUAD של נווידיה זה עם מספר ליבות להשערתי?!?!

אשמח לתשובה על כמה מעבדים מהשורה הראשונה ופירוט עליהם!

תודה!

א, זה לא הפורום המתאים

ב, ה5400 עולה יותר כי הוא כרטיס לעריכה גרפית ולא למשחקים ושימוש בייתי.

ההבדל הוא כמו נעל הרים שעולה 1200 שקל לעומת נעל של נייקי שעולה 600 שקל.בשבילך ימליצו על הנייקי אבל בשביל זה שצריך את הנעל הרים ימליצו על ה1200....

פורסם

ואם אני ארצה את הכרטיס לעריכה גרפית שיעבוד לי בתור כרטיס למשחקים? אז הוא יהיה יותר טוב מה-8800gtx? זה מה שאתה אומר?

פורסם

לא. הוא לא יכול לעבוד בתור כרטיס למשחקים.

פורסם

הנה תשובות לשאלות שלך:

"מהו כרטיס המסך בעל הביצועים הגבוהים ביותר??"-כיום כרטיס המסך בעל הביצועים הכי גבוהים שמיועד למשחקים הוא GeFORCE880GTX (או גרסה מומהרת אחרת שלו)

"ולמה ה--FX 4500 עולה יותר מ-FX 7900 או מהסדה 9 למשל??"- ה-FX5400 עולה יותר מכרטיס כמו 7900GTX מכיוון שהוא כרטיס שמיועד לעריכה גרפית בשונה מה-7900GTX שמיועד להרצת משחקים. דבר שני-אין עדיין סידרה 9 ל-nVIDIA

"למה כל כךממליצים על סדרת ה-8800GTX או ה-GTX כשר ישנם כ.מ. רבים יותר טובים??"- ה-GTX ממש לא מומלץ. אם כבר כרטיס מסך מומלץ שתומך ב-DX10 זה ה-8800GTS, וכמו שאמרתי מקודם אין כרטיס מסך כיום שהוא יותר טוב מה-8800GTX.

"האם QUAD של נווידיה זה עם מספר ליבות להשערתי?!?!"- אתה מתכוון ל-QUARDO ולא, זה לא מציין את מספר הליבות. אלה הם דגמים של כרטיסי מסך מבית NVIDIA שתוכננו למען עריכה גרפית

"אשמח לתשובה על כמה מעבדים מהשורה הראשונה ופירוט עליהם!"-על אילו מעבדים אתה רוצה פירוט

הצעה שלי אליך: קרא ותחרוש על חוקי הפורום ותוך איזה חודש חודשיים הכל יהיה לך יותר ברור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים