עבור לתוכן

מתלבט בין כרטיסים

Featured Replies

פורסם

קראתי את האשכול בפורום בנושא כרטיסי מסך מומלצים, ואני מתלבט בין NVIDIA GeForce 7600GS Sonic לבין ATi Radeon X1950Pro (אני לא סגור איזה סוג של גיימר אני ::)). הניין הוא, יש לי את ה-600 ש"ח הנוספים האלה לשים ולקחת ת-X1950, אבל אני קמצן :-X. עד כמה ההבדל בביצועים מורגש? האם משחקים ירוצו לאט יותר כשמשתמשים ב-GEFORCE? כמה זמן כל אחד מהם יחזיק (כלומר, כמה זמן ייקח עד שהמשחקים החדשים שייצאו כבר לא יתאימו או בקושי יתאימו לכל אחד מהכרטיסים האלו?)

ועוד שאלה: בכל מפרט שמישהו מרכיב אני רואה שהוא ממליץ על ATi Radeon X1950Pro של חברה אחרת: אחד ממליץ על הכרטיס של GeCube, אחד על זה של Sapphire, אחד על זה של Connect3D. האם יש לחברה חשיבות, או שבכל חנות יש כרטיס של חברה אחרת, ופשוט לקחת את הכרטיס שנמכר בחנות שבה אני רוצה לקנות את המחשב, כי זה לא משנה?

ואם זה כן משנה, על איזו חברה אתם ממליצים?

פורסם

ההבדל בין שני הכרטיסים הוא ענק, ושווה מאוד את ההשקעה. מכאן תחליט לבד אם אתה רוצה להשקיע או לא.

אין שום הבדל בין החברות הייצרניות של הכרטיסים.

פורסם

ה-7600gs יקרטע לך כבר גם במשחקים של היום על הגדרות גבוהות וה-x1950pro יחזיק לך הרבה זמן אחריו, במיוחד אם אין לך בעיה לשחק עוד כמה חודשים/שנה/שנתיים במשחקים חדשים שיצאו על הגדרות מינימליות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים