עבור לתוכן

האם לחכות או לא ??

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות מחשב חדש (12 אלף כולל מסך) ואני ממש רוצה לקנות אותו כבר עכשו השאלה שלי היא ככה :

1. אני יכול לקנות את המחשב רק בסוף פברואר/מרץ ולא לפני ומה שרציתי לקנות זה את ה E6600 עכשו האם כדאי לחכות עוד חודש חודשיים לקנות את הQ6600 (מרובע ליבות) בגלל הורדת המחירים של אינטל או לא ??(ממה שאני הבנתי אין כל כך הרבה הבדל בין ביצועי השניים רק מבחינת גראפיקה יש אבל משחקים וכל השאר אין ממש הבדל רציני)

2. האם בכלל באפריל יש משהו חדש ששווה לחכות לו ?? (אני משתמש במחשב לגלישה מוזיקה משחקים בקושי לגראפיקה)

תודה

פורסם

שמע אין סוף להמתנה תמיד יוצא עוד משהו ותמיד המחירים יכולים לרדת עוד טיפה

בכל מקרה מה התקציב שלך למעבד? תראי אם זה משאיר לך מקום למרובע ליבות

יש הבדל בביצועים בין כפול ליבה ומרובע בדיוק כמו שיש הבדל בין חד ליבה לכפול מצד שני אין עדיין ישומים שכל כך מנצלים את העניין

אתה יכול גם לקחת לוח טוב וכפול ליבה ולהחליף אחר כך למרובע הלוחות החדשים יתמכו במרובעי ליבה ברובם

פורסם

מרובעי ליבה למשתמש הביתי זה מאוד מיותר. אלא אם כן אתה מקודד סרטים כל היום או מפעיל 1500 תוכנות בבת אחת.

ברבעון השני של 2007 אינטל תוריד מחירים למעבדי ה C2D, ה E6600 שרצית יעלה כ-224$, מאוד שווה.

ועוד ברבעון השני של 2007, יצאו כרטיסי Mid של Nvidia (ואולי גם של ATi) התומכים ב DX10.

פורסם
  • מחבר

שימושי מחשב : מוזיקה.משחקים.גלישה באינטרנט וסתם תוכנות בהחלט לא קידוד ולא גראפיקה

תקציב מחשב : 12-13 אלף ש"ח כולל מסך

אני קונה כרטיס מסך HIGH בגלל שזה נכנס בתקציב שלי. וממה שהבנתי ממך שמרובע ליבות לא יתן לי משהו משמעותי לצרכים שלי אז בעצם אני לא צריך אותו אלה E6600 מספיק נכון ???

ומתי יוצאים כרטיסי ATI תומכי DX10 ?? ומתי יש הורדת מחירים ל 8800 GTX ???

תודה

פורסם

הורדת מחיר משמעותית ל8800 מתי שיצא 8600 ו\או מתי שיצא R600.

פורסם

מתוכנן OC ?

פורסם
  • מחבר

מתוכנן OC ?

לא, אני מפחד שאני אהרוס משהו וגם בגלל האחריות

הורדת מחיר משמעותית ל8800 מתי שיצא 8600 ו\או מתי שיצא R600.

אז מתי הם יוצאים לשוק ???

מרובעי ליבה למשתמש הביתי זה מאוד מיותר. אלא אם כן אתה מקודד סרטים כל היום או מפעיל 1500 תוכנות בבת אחת.

האם הוא צודק ? ובאמת מספיק לשימושים שלי רק E6600 ??? (מוזיקה/משחקים/גלישה באינטרנט/סתם תוכנות)

פורסם

E6600 יספיק לך מעל ומעבר, המרובע ליבות בשבילך זה בזבוז כסף.

פורסם

ברבעון השני של 2007 אינטל תוריד מחירים למעבדי ה C2D, ה E6600 שרצית יעלה כ-224$, מאוד שווה.

ועוד ברבעון השני של 2007, יצאו כרטיסי Mid של Nvidia (ואולי גם של ATi) התומכים ב DX10.

ברבעון הראשון,כרטיסי מידרנג של אנוידיה (G84,G86)

פורסם
  • מחבר

אם יותר אנשים היו מגיבים פה ואומרים שה E6600 באמת מספיק לצרכים שלי זה היה יותר "מנחם" ומאשר את מה ש3D GOD אומר אז בבקשה ליודע בנושא לדבר

ומתי ברביעון הראשון של 2007 יצאו כרטיסי ה MID של NVIDIA לשוק ???

ומתי ה R600 יצא לשוק ???

תודה

פורסם

אני לא הייתי קונה את המרובע ליבה של אינטל הנוכחי - לטעמי בזבוז כסף למשתמש הביתי

ה6600 הוא מעבד חזק ביותר

אבל אם נפשך חפצה למרובע ליבות אמיתי - תקנה עכשיו את ה 6600

ובעוד שנתיים או יותר תשדרג את השלוש (לוח+מעבד+זכרון )

פורסם

גם ה - E6300 יספיק, לא תרגיש ביניהם הבדל (במיוחד שאתה לא עושה OC...).

פורסם
  • מחבר

טוב אז E6600 אני קונה בטח ולא מרובע

רק השאלה האחרונה שלי היא: "מתי ירדו מחירי ה 8800 של NVIDIA ובמיוחד ה GTX ??? ומתי יצא ה R600 לשוק ???"

כדאני אדע את שתי השאלות האלו אני יכול להמשיך בחיים שלי ;D ובחיפושים שלי תודה

פורסם

המעבד מספיק ביותר ואחד החזקים ביותר היום יקח הרבה זמן עד שיגיעו לניצול מלא של היכולות שלו

ויקח עוד הרבה יותר זמן עד שהוא יתחיל להגביל אותך

פורסם

לא יודעים מתי ה GTX ירד, וה R600 יצא בערך בתחילת הרבעון השני של השנה הבאה. (ולא, אי אפשר יותר ספציפי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים