עבור לתוכן

החיילת ה"עריקה", הרי לכם תמונת מצב של צה"ל לשנת 2006.

Featured Replies

פורסם

דימקה, רצח אופי זה כאשר מעלילים עליך והופכים אותך למפלצת, תופרים לך תיק, כאלו דברים. לא "שינוי באופי".

• תגובות 162
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ובורטון עם השועל, אתה יותר מדי מורעל... זה פוגע לך בשיקול דעת עכשיו. בגלל זה אתה רוצה לצאת לקורס קצינים. זה בסדר, גם אותי ניסו להוציא לקק"צ - סג"מת ניתנת לריפוי.

זה בסדר, גם ככה בטח לא היה יוצא ממך קצין טוב.

ולפי התגובות שלך, אתה חייל במצ"ח?

שלילי ענק. אין לי שום קשר למשטרה צבאית.

כי אתה *בטוח* כל כך שכל החיילים (בהכללה כמובן) תמיד אשמים (וכמובן מגיע להם) כשדופקים אותם... - מזכיר חוקר מצ"ח/משטרה (או סתם מורעל צה"ל טיפוסי).

למה אתה צעיר? למה אתה לא מקשיב לאורך כל התראד?

אין לך מושג עד כמה אני מכיר את הצדדים מכוערים של צה"ל.

כן, לצה"ל יש פאשלות, אבל זאת לא אחת מהן.

ואני ממש לא סנגור של צה"ל ואם תסתכל בתראדים אחרים תיראה שאני חושב שהתפקוד של צה"ל ומדינת ישראל הוא על הפנים, אבל במקרה הזה באמת שזאת אשמת החיילת.

פורסם

בורטון, אתה מורעל, אתה צריך להתמתן כי אין לך מה לחפש בקצונה אם אתה לא חושב צלול...

(אני לא אומר שלהיות קצין זה לא לחשוב צלול, אלא שבגלל שאין מספיק קצינים בצבא אז מנסים לגייס קצינים בכל דרך אפשרית כמעט ואחד מהם זה הרעלה או משהו יותר מלוכלך - קצונה ייעודית)

ומאין לך שלא היה יוצא ממני קצין טוב? :)

אתה מנסה להעליב אותי או מה?

פורסם

בורטון, אתה מורעל, אתה צריך להתמתן כי אין לך מה לחפש בקצונה אם אתה לא חושב צלול...

ואיך בדיוק אתה יודע שאני לא חושב צלול?

אתה לא מכיר אותי.

(אני לא אומר שלהיות קצין זה לא לחשוב צלול, אלא שבגלל שאין מספיק קצינים בצבא אז מנסים לגייס קצינים בכל דרך אפשרית כמעט ואחד מהם זה הרעלה או משהו יותר מלוכלך - קצונה ייעודית)

אף אחד לא הרעיל אותי. למעשה חתמתי כבר ויתור על קצונה ואף אחד לא ניסה לשכנע אותי אחרת.

האמת היא שברגע שהחלטתי שאני רוצה להיות קצין זה כבר היה מאוחר מדיי. למזלי קומבינות זה חלק מרוח צה"ל.ואתה יודע שבקצונה ייעודית אתה יכול לחתום ויתור עד סוף ההשלמה....

ומאין לך שלא היה יוצא ממני קצין טוב? :)

אתה מנסה להעליב אותי או מה?

מהסיבה הפשוטה שמי שלא רוצה להיות קצין גם לא יהיה קצין טוב ;)

פורסם

גם אני מקווה ש-Burton יתבגר ויתמתן במהלך השירות. אבל רק הפז"מ יעשה זאת. ניתן רק לקוות שאם וכאשר תהיה קצין תדע להסתכל מעבר לסגמת. ומילה מקצין לשעבר - מהקק"צ אתה תצא עוד יותר מורעל ובעל חזון כולל לשינוי הצבא, אבל המגמה הזאת תתנוון במהרה. זה לאו דווקא דבר רע - מורעלות יתר לא תגרום לך להיות קצין טוב יותר. להיפך, היא תסנוור אותך ותגרום לבעיות גדולות בינך לבין החיילים.

Vitnir - הסיפור שלך באמת נשמע נורא... תתנחמי בעובדה שאותם רוצחי אופי עדיין נמצאים במערכת האטומה הזאת.

חבר'ה - הפתרון הוא לעולם לא להשתמט. לבחור ב-21 זה לבחור בפתרון הקל והאגואיסטי. יש לקחת את הצבא בפרופורציה ולהכנס למערכת הזאת עם עור של פיל.

פורסם

עדיף להיות בקרבי וזהו..אם כבר אז כבר..

פורסם

[br]פורסם בתאריך: 2.01.2007 בשעה 13:55:26

גם אני מקווה ש-Burton יתבגר ויתמתן במהלך השירות. אבל רק הפז"מ יעשה זאת. ניתן רק לקוות שאם וכאשר תהיה קצין תדע להסתכל מעבר לסגמת. ומילה מקצין לשעבר - מהקק"צ אתה תצא עוד יותר מורעל ובעל חזון כולל לשינוי הצבא, אבל המגמה הזאת תתנוון במהרה. זה לאו דווקא דבר רע - מורעלות יתר לא תגרום לך להיות קצין טוב יותר. להיפך, היא תסנוור אותך ותגרום לבעיות גדולות בינך לבין החיילים.

Vitnir - הסיפור שלך באמת נשמע נורא... תתנחמי בעובדה שאותם רוצחי אופי עדיין נמצאים במערכת האטומה הזאת.

חבר'ה - הפתרון הוא לעולם לא להשתמט. לבחור ב-21 זה לבחור בפתרון הקל והאגואיסטי. יש לקחת את הצבא בפרופורציה ולהכנס למערכת הזאת עם עור של פיל.

נכנסתי ... הייתי חצי שנה...

פורסם

אני מקווה שאחרים לא יבחרו כמוך.

פורסם
  • מחבר

אכן להיות מורעל ולחיות לפי הספר נהלים של צה"ל זה דבר מאוד לא בריא, אישית כמעט הורדתי סטירה לקצינה כזאת כשנתקלתי באחת [מחוץ לצה"ל כמובן כי אני עוד לא חייל לשמחתי הרבה].

איך היא יכולה להתנחם בעובדה שחבורת מושחטים מנהלת את הגוף שאמור להגן עלינו? לא מוצא בזה נחמה, להפך אם היו מעיפים אותם מהצבא או זורקים אותם לכלא לקצת זמן אז הייתי יכול להתנחם במשהו.....

יש לי פתרון בריא יותר, להכין תיק רפואי בגודל עזריאלי עד לגיל 17, ובצו הראשון לשלוח להם את כלללללללללללללללללל הטפסים, ככה שעד שהם יגיעו לאמצע התיק, הם כבר יחתמו "לא כשיר רפואית" ובזה תפטרו לעצמכם את כל הבעיות מראש. אני יודע שאני נועדתי לקצת יותר מלהרוג את עצמי בשביל גוף כמו צה"ל וכך גם רוב האנשים שכבר קיפחו את חייהם למען הגוף הנ"ל...

ואל תזרקו לי משפט כמו "זה היה בשביל המדינה", כי לקבל פקודות סוטרות מכל הכיוונים כשאתה במלחמה, ואחרי זה שיפקירו אותך בלי מזון ומיים כשהפקודה היא "תשכבו בבתים עד ש..." ואין שום הגדרה לפעולה, זה לא למות למען המדינה, זה למות מוות חסר טעם כי למנהיגים שלך לא מזיז ת'ביצה בין אם תחייה ובין אם תמות.

-ג'ו

פורסם

ובכל זאת אין לנו צבא אחר. ולא מדינה אחרת.

כמו שאמרתי - השתמטות זה לא הפתרון. זה אגואיזם נטו.

פורסם

השתמטות זה כן הפתרון..זה הפתרון היחידי..

שירתתי בתור אחראי מחשוב טייסתי ומש"ק קורסים בחיל האוויר במשך חצי שנה..ואז השלישה שלי אומרת שהיא רוצה שאני אעבור לש"קם כי יש עודף כח אדם (כנראה שלא הייתי כל כך נחוץ שם)..בקיצור..מעט המוטיבציה שהייתה לי לשרת נעלמה..ועכשיו המטרה העיקרית שלי היא לעוף מהצבא המסריח הזה כמה שיותר מהר ולא אכפת לי איך..לעשות להם בלאגן..לדפוק נפקדות..לעשות כל מה שביכולתי כדי לצאת..

והעצה שלי לכל חייל שעומד להתגייס : תשבו בכלא כמה חודשים ותצאו מהמערכת כמה שיותר מהר

פורסם
  • מחבר

לשבת בכלא עדיף מהשיטה שלי?.. לא חושב.

-ג'ו

פורסם

אני הולך לכתוב משהו קצר שיסביר למה הצבא חשוב בשביל שהמדינה תיהיה קיימת

צבא הגנה לישראל

שלעומת צבאות אחרים בעבר הרחוק שנוצרו כדי לכבוש ולעשות קולוניות

הצבא שלנו נוצר רק כדי להגן על המדינה

פורסם

תסכים איתי שלפחות 45% מהחיילים הלא קרביים ניתנים לוויתור..יש תפקידים שחיילים מבצעים סתם כי אין מה לעשות איתם והצבא לא מוכן לשחרר אותך סתם..אני סיימתי תיכון ויש לי בגרות ובכל זאת הם חושבים שמקסימום שאני מסוגל אליו זה להיות שק"מיסט מסריח..אז אני אומר שיילכו להזדיין..עשיתי להם בכלל טובה שהתגייסתי והם מתכוונים לבזבז לי עוד שנתיים מהחיים על כלום..

פורסם

תסכים איתי שלפחות 45% מהחיילים הלא קרביים ניתנים לוויתור..יש תפקידים שחיילים מבצעים סתם כי אין מה לעשות איתם והצבא לא מוכן לשחרר אותך סתם..אני סיימתי תיכון ויש לי בגרות ובכל זאת הם חושבים שמקסימום שאני מסוגל אליו זה להיות שק"מיסט מסריח..אז אני אומר שיילכו להזדיין..עשיתי להם בכלל טובה שהתגייסתי והם מתכוונים לבזבז לי עוד שנתיים מהחיים על כלום..

אני רוצה להיות שקמיסט מסריח.

רוצה להתחלף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים