עבור לתוכן

החיילת ה"עריקה", הרי לכם תמונת מצב של צה"ל לשנת 2006.

Featured Replies

פורסם

ילד חמוד בן 17 שאפילו עדיין לא התגייס, תקרא מחדש את הת'רד מההתחלה ותבין שכל ההדגשות שלך הן בסך הכל מה שהיא טוענת, לא בהכרח מה שהיה.

• תגובות 162
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב אז בדקתי את הסיפור ומסתבר שצדקתי לאורך כל הדרך.

אני כמובן לא ארחיב בפרטים אבל מגיע לה להיות בכלא.

פורסם

^

איך אתה מצפה שנאמין אם אתה משאיר אותנו באפלה?

איפה בדיוק בדקת את הסיפור הזה? X_X

פורסם

איפה בדיוק בדקת את הסיפור הזה?

יש לך עוד דרישות?

אל תעשה ממני מטומטם

פורסם

מי עושה ממך מטומטם? בסה"כ רוצים שתחלוק איתנו את הפרטים העסיסיים.

פורסם

Burton גם אני אני אשמח אם תוכל לשתף לינק או מקור כלשהו שתומך במה שאתה אומר, אני מסוקרן.

פורסם

יש לך עוד דרישות?

אל תעשה ממני מטומטם

תאמין לי, טסתי לפני שבועיים לירח ושיחקתי גולף עם החבר'ה מאלפא סנטורי. גם קפטן קירק קפץ להשתזף קצת.

אותו דבר, המשפט הזה "תאמין לי"

אני לא מכיר אותך, לא יודע מה הדרגה שלך, איפה אתה משרת, למה אתה קשור שם, מה מידת האמינות שלך, ועוד.

איך אתה מצפה שאני אאמין לדברים שאתה בדקת והפלא ופלא- מתאימים למה שטענת כל הדיון, בלי שתיתן מקור או רמז כלשהו לגבי המקור ממנו לקחת את המידע?

פורסם

לינק? נו מה אתם עושים צחוק?

למה ניראה לכם שחומר צבאי מופיע באינטרנט?

תנו לי לחשוב על זה רגע, לשבת בכלא על הפצת חומר מסווג ופרטי חקירה באינטרנט או שאתם לא תאמינו לי?

מצטער אבל ניראה לי שתאלצו להתמודד עם הספק.

אני פה כבר מספיק זמן ואני לא חושב שיש לי רקורד של שקרן.

בסופו של דבר, תאמינו, אל תאמינו. לא ממש אכפת לי כל עוד אני יודע שצדקתי.

פורסם

לינק? נו מה אתם עושים צחוק?

למה ניראה לכם שחומר צבאי מופיע באינטרנט?

תנו לי לחשוב על זה רגע, לשבת בכלא על הפצת חומר מסווג ופרטי חקירה באינטרנט או שאתם לא תאמינו לי?

מצטער אבל ניראה לי שתאלצו להתמודד עם הספק.

אני פה כבר מספיק זמן ואני לא חושב שיש לי רקורד של שקרן.

בסופו של דבר, תאמינו, אל תאמינו. לא ממש אכפת לי כל עוד אני יודע שצדקתי.

לא לינק. לפחות תגיד (או אפילו תרמוז, במידת החוקיות) איפה אתה משרת. עד עכשיו אין לנו שום דבר להסתמך עליו

אני חייב להגיד לך, אתה ציני ותוקפני יותר מדי. לא ניסיתי לעשות ממך אידיוט, ולא ניסיתי לפתוח בויכוח, אבל ההודעות שלך נראות לי כאילו אתה מנסה לעשות את זה.

אם יש משהו שתוכל להגיד לנו בלי עניינים לא חוקיים וכו', תגיד

אם לא- לא. זה הכל.

פורסם

הוא בטח שמע את גרסת צה"ל. עם האמונה העיוורת שלו במערכת שדפקה כל אחד שהיה בה לפחות פעם אחת, הוא בטח אוכל גם עכשיו את הסיפורים שלהם.

כמו שאני מכיר את צה"ל - יש עכשיו עריפת ראשים שיורדת עד למטה - ובדרך יש לא מעט סילופים.

פורסם

אתה לא מכיר את צה"ל, וגם אני לא, זה הקטע.

הקישור היחיד שלי לצה"ל הוא דרך משפחה

אני יודע ש 90% מהמקרים בסגנון המקרה הזה נגמרו בשקר מסוים/עיוות האמת מצד החייל שהואשם בעבירה.

פורסם

אני לא מכיר את צה"ל? ואת זה אתה אומר על סמך מה?

אני חושב שבתור אדם ששירת כקצין, אני קצת מכיר את הצבא. גם רבים מחבריי היו קצינים, ואחד הטובים שביניהם היה קצין הקישור של היחידה. אז אני קצת יודע על מה אני מדבר.

פורסם

נו, בטח לא מצצה למישהו... ::)

פורסם

אני לא מכיר את צה"ל? ואת זה אתה אומר על סמך מה?

אני חושב שבתור אדם ששירת כקצין, אני קצת מכיר את הצבא. גם רבים מחבריי היו קצינים, ואחד הטובים שביניהם היה קצין הקישור של היחידה. אז אני קצת יודע על מה אני מדבר.

השאלה- קצין איפה?

בכל הנוגע למקרים כאלו, אפילו הרמטכ"ל לא מכיר את צה"ל. לכן אמרתי את המשפט ההוא בכזו קלות. אני כבר זוכר שכתבת במקום אחר ששירתת, אבל זה לא כל כך משנה במקרה הזה.

דריה- הוא דיבר על חבר שלו שהיה קצין, לא קצינה x_X

פורסם

הרמטכ"ל לא מכיר את צה"ל? יש לך עוד הצהרות 'מלומדות' כאלה בכיס?

הפנינה הזאת מתווספת למשפט הקודם שלך שבו אמרת ש'אני ואתה לא מכירים את צה"ל'. משפט מטופש לכל הדעות כשברור שאינך מכיר אותי.

צה"ל מורכב מאנשים, שבמפתיע או שלא במפתיע פועלים אותו דבר לכל אורך הספקטרום של המערכת. בתור קצין יצא לי לראות ולעשות כמה דברים, וראיתי איך המערכת עובדת מ'אחורי הקלעים'. סמוך עליי שאני מכיר את המערכת די טוב, ויצא לי לראות כמה חיילים נדפקים בגלל האטימות של המערכת. בשל תפקידי הייתי צריך 'לסתום' את הפה כי אחרי הכל - הכי "חשוב" להיות לויאלי למערכת.

בוא נהיה כנים - המקרה עם החיילת הוא הגיוני ביותר. בין אם הוא נכון או לא - אני מבטיח לך שזאת לא הפעם הראשונה שמשהו כזה קורה.

עריכה: לפי מה שאתה אומר עושה רושם שאתה גם עדיין לא עשית צבא. חבר'ה - קודם תסיימו שירות ואחר כך תבואו לכאן להעיר על איך שהצבא עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים