עבור לתוכן

החיילת ה"עריקה", הרי לכם תמונת מצב של צה"ל לשנת 2006.

Featured Replies

פורסם

לפעמים אני חושב כמה כיף היה אם היו מאפשרים להוציא חומר מסווג מהצבא רק בשביל להוציא אנשים כמוך אידיוטים.

• תגובות 162
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפעמים אני חושב כמה כיף היה אם היו מאפשרים להוציא חומר מסווג מהצבא רק בשביל להוציא אנשים כמוך אידיוטים.

לדעתי אתה צריך להרגע ולהפסיק להגיב.

אתה סתם גררת את כולם לריב איתך בגלל התגובות הסנוביות שלך.

כן גם אני אידיוט, כולנו... אתה חכם, רק תפסיק להגיב כבר...

פורסם

Dimka - חבל על התגובות. עוד צעיר פעור שחושב שהוא יודע הכל. נתקלתי במספיק חיילים כמוהו בשירות. היו לי גם לא מעט חיילים כאלו. זאת תופעה נפוצה.

פורסם

עכשיו אתה בכלל לא נשמע ילדותי...

חבל אפילו להגיב לזה :hat:

פורסם

צהל זה חרא של מערכת ,לא מתפקד ולא תיפקד ולא יתפקד בחייםםםם טוב למה ?כי פשוט ככה .

המדינה הזאת לפי הכתבה פשוט לא שווא שיט ................................מסקנה הייתי תובע את אמא של צהל .

פורסם

אם כבר להתלנן על צה"ל, תעשה את זה בעברית נכונה.

מערכת=נקבה

ולכן:

המערכת לא תפקדה, המערכת לא מתפקדת, והמערכת לא תתפקד

שווא=שווה.

מסקנה: להתכונן טוב לבגרות בלשון.

פורסם

האמתי, זה קצת מוזר ש"מערכת" זה נקבה, לפי דעתי זה פשוט גבר הומו.

כמצד אחד, אתה יכול "לדפוק את המערכת", קרי נקבה(או גבר הומו) אבל המערכת גם יכולה לדפוק אותך, ואפילו חזק מאוד, משהו שנקבה לא יכולה לעשות.

לכן, אם נעשה מערכת "וגם" למציאת התחום המשותף בין שני המקרים נמצא ש"המערכת" היא בעצם הוא, והוא בעצם הומו.

מ.ש.ל

:silly:

אפשרות שנייה היא כמובן בחורה עם דילדו, אבל זה נראה לי לא סביר.

צריך לשאול את האקדמיה ללשון לגבי זה :P

פורסם

אני לא מכיר את הסיפור, אבל מה גורם לך לחשוב שחיילת שהתנדבה לשירות יכולה לעשות מה שבא לה?

היא לא סטודנטית חופשייה (school-teachers speaking), ברגע שהיא התנדבה לשירות היא חתמה על התחייבות. בדיוק כמו שאתה חותם קבע. אף אחד לא מכריח אותך, וזה מעבר לחוק שירות החובה. זה אומר שאתה יכול לעשות מה שבא לך ושאתה מעל הצבא ("לא מכניסים בנאדם כזה לכלא בשום מצב לדעתי") ? לא.

כאשר אתה מתנדב למילואים, אתה יכול להפסיק את ההתנדבות בכל שלב. אפילו הקידומת שלך שונה מקידומת של חייל מילואים רגיל. זה ממש לא כמו שירות קבע.

פורסם
  • מחבר

^^^^

אתה בטוח? לא ידעתי את זה.

אבל בכל מקרה הבעיה שלי היתה יותר אידיאולוגית - שמכניסים לכלא ועושים כזה עוול למישהי שבכלל באה ממקום של לתרום למדינה, ואפילו אם היא החסירה מילואים פעם אחת, אסור בתכלית האיסור לעשות דבר כזה למתנדב, כי מתנדב משמע מישהו שבא על חשבונו ונותן מעצמו למדינה ללא תמורה כמעט [ותסכימו איתי שהתמורה היא אפסית כמעט] - וכשעושים דבר כזה לבנאדם שבא מרצונו זה נותן מסר חד משמעי - אם שוחררתם, שימו זיין על הצבא ואל תתרמו למדינה, כי לא שווה לתרום לנו, נתייחס אליכם כמו אל זבל גם אם אתם באים ממקום טוב.

וזה חבל.

-ג'ו

פורסם

דיי בטוח, במשרד אצלנו מאוד נזהרו בטיפול במתנדבים כדי שלא יחליטו שהם מפסיקים את ההתנדבות.

התמורה היא תמורה של יום עבודה רגיל, לרוב המתנדבים זה יוצא דיי משתלם.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז נגיד שהתמורה סבירה, אבל ביום עבודה רגיל אם החסרת אותו - לא תקבל משכורת.

בצורה שהצבא עובד כפי שניתן לראות, אם תחסיר "יום עבודה" - אתה בכלא, אז איפה תעדיף לעבוד????????

-ג'ו

פורסם

בכל מה שקשור במתנדבים לשירות, מתאמים איתם את התאריכים שמתאימים להם.

אם הם מודיעים מראש שהם לא מגיעים הצו יבוטל.

המצב שמתנדב נכנס לכלא הוא כל כך חריג שהוא מקבל אשכול של חמישה עמודים בHWZone.

פורסם
  • מחבר

בכל מה שקשור במתנדבים לשירות, מתאמים איתם את התאריכים שמתאימים להם.

אם הם מודיעים מראש שהם לא מגיעים הצו יבוטל.

המצב שמתנדב נכנס לכלא הוא כל כך חריג שהוא מקבל אשכול של חמישה עמודים בHWZone.

ע"פ פרטי המקרה שפורסמו החיילת המתנדבת אכן הודיעה מראש שהיא לא תוכל להגיע עקב בחינות במכללה שלה, ואישרו לה, אבל תראה - בכל זאת זרקו אותה לכלא כי פקידת הקישור לא ביטלה לה את הצו, ועדיין אני חושב שגם אם קרה ושכחת להגיע ולא הודעת או משהו, אסור לזרוק אותך לכלא - מילא אם גנבת נשק מצה"ל או משהו.... אבל כי ברח לך מהראש?! לזרוק אותך לכלא?.. [אני נותן פה דוגמא למקרה חריג]

15....

Aren't you sharp today :lol:

-ג'ו

פורסם

בתור אחד שהתעסק קצת בעניין אני יכול להבטיח לך שכשמתנדב לא מגיע למילואים רוב הסיכויים שהוא לא יסיים בכלא. לצה"ל אין אינטרס לזרוק לכלא מתנדבים, כל עוד לא עשו משהו רציני.

אני גם יכול להבטיח לך שקצינת הקישור הצעירה והטמבלית שלה קיבלה על הראש. חזק.

(ואכן 15)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים