עבור לתוכן

צריך המלצה לגיים פאד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחים שלי תודה על העזרה אבל בכל מקרה כנראה שמחו"ל אני לא יזמין

(עניין של טכניות אני פשוט לא סומך על זה.יענו אם המוצר יגיע פגום אז..?)

בכל אופן מה אתם אומרים שווה בין שתי הגויסטיקים של לוגיטק זה עם הרטט +10 כפתורים ב200

או השני בלי הרטט עם 12 כפתרים ב160?

ולגבי ה360 אני רציתי במיוחד משהו דומה לפלייסטיישן אז ככה שזה לא

בא בחשבון (למרות שזה נראה מעולה! זה באמת רעוין טוב להזיז תאנלוג אחרי החיצים..)

• תגובות 40
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הקטע שהשלט של ה-460 הוא דומה לשל ה-PS2 ( כלומר כל הגיימפאדים די דומים ) רק יותר טוב, מה רע בזה? אבל לא משנה, אם אתה לא מזמין מחו"ל אז גםם כה אין על מה לדבר.

ואני מציע לך לפתוח את הראש קצת יותר, בדברים מסוימים כמו בהזמנת גיימפאדים, הזמנה מחו"ל יוצאת משתלמת מאוד! אין לך מה לדאוג, זה מגיע ארוז טוב ומרופד.

בקשר לבחירה בין ה-2, קודם כל, תברר משהו, לפי מה שכתוב אתר, לשלט בלי הקטט, יש עוד 4 כפתורים מיוחדים מתחת לאנאלוגים, או שהם התכוונו לאלה שנקראים בפלייסטיישן L1/2 ו-R/2

פורסם
  • מחבר

לזה עם הרטט יש ככפתורים L1 L2 R1 R2 בדוק ראיתי תמונות באינטרנט

ולשני פשוט יש עוד כפתורים מקדימה השאלה אם שווה יותר..

הנה איפלו אני מביא תהוכחה:

אתר לוג'יטק ישראל: http://www.logitech-online.co.il/?gclid=CImc_Yz4uokCFQoQZwodyi7dNw

יש שמה את שני הדגמים עם תמונות והכל

אחי בהנחה שיש לך חנות אמינה שקנית ממנה בחו"ל (קצת התרככתי בנוגע לזה..)

אתה יכול להביא לי תכתובת שלה? זה יעזור לי מאוד תודה רבה!

פורסם

קודם כל, זה די תלוי בך, עד כמה רטט חשוב לך? לפי דעתי הוא מאוד חשוב, לכן זה עם הרטט עדיף + יש לו גומי בידיים ( ימנע הזעה מוקדמת וישפר את הנוחות ).

גם בכלל, רוב הגיימפאדים בעלי 10 לחצנים ואף אחד לא התלונן ;)

אבל יש דבר שאני חייב לדעת, זה פשוט משגע אותי! איפה נמצאים הלחצנים ה-11 וה-12 של הגיימפאד בלי הרטט??? :s07:

וסתם שאלה, מאיפה אתה מתכוון לקנות אותם?

ושוב, אם אתה קונה גיימפאד ב-200 שקל, כבר תקנה את השלט של 360 מחו"ל, אני אתן לך אתר מסוים שאני זמנתי ממנו, וכולל משלוח באריזה בטוחה (!) וא עולה כ-200 שקל, וזה יוצא ממש קצת מתחת ל-50$, כך שאין לך מה לדאוג ממכס ( למרות שאני זוכר שאין מכס על מוצרי מחשב )

פורסם

אבל יש דבר שאני חייב לדעת, זה פשוט משגע אותי! איפה נמצאים הלחצנים ה-11 וה-12 של הגיימפאד בלי הרטט??? :s07:

הanalog sticks הם גם לחצנים.

אני אישית לא התרשמתי מהגיים פאדים של לוג'יטק. לדעתי אין הבדל גדול בינהם לג'ינרים.

יש הבדל, באיכות החומרים ובנייה. שווה להשקיע בגיימפד נורמלי (של X360 או אחד הלוג'יטקים).

מניסיון של כמה ידיות ג'נריות, שעם הזמן הידיות האנלוגיות נהיות משוחררות בגלל בלסטיק מעזזה, בד"כ הגוף עשוי מבלסטיק לא איכותי ומאוד שביר שאחרי נפילה או שתיים יתפרק לחתיכות. לעומת זאת RumblePad2 שורד אצלי כבר כמעט שנה וחצי עם נפילות והרבה טחינה.

פורסם

מה קרה שפתאום ירדת ברמה של הגיימפאדים?

לפני רגע הראת אחלה של גיימפאדים ופתאום את חושב על משהו כזה???

קודם כל, המבנה שלו נראה קופי כמו של PS המקורי, וזה ממש גרוע, כי המבנה של PS הא מסריח!

שנית, עזוב שטויות, תישאר עם לוג'יטק!

ושוב, מאיפה אתה מתכנן לקנות את הגייפאדים?

ולא, באתר שהזמנתי ממנו אין ת הגיימפאדים של לוג'יטק.

דימשקי: בקשר לאנאלוגים, אתה מתכוון שאפשר ללחוץ עם האמצבע כלפי מטה על האנאלוג וזה יתן פקודה כמו לחצן רגיל?

פורסם

יש שלט חוטי של ה - 360 גם בארץ (בלא הרבה יותר יקר מאשר בחו'ל יחד עם המשלוח):

1) http://www.mushi.co.il/item.asp?id=2494

2) http://www.underdog.co.il/Product.asp?Pid=0882224079778&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he

במה הוא עדיף על השלטים של לוג'יטק (DUAL ACTION ו - RUMBLEPAD) ?

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל לפי דעתי, 50ש"ח זה הבדל די משמעותי למחיר.

בד"כ אחריות זה דבר ששוה את ה-50ש"ח ללא ספק, אבל לא בגיימפאדים, ובטח לא כשאתה קונה אחד איכותי של microsoft

פורסם
  • מחבר

חברה מה בסה"כ רציתי ???!?

שלט נורמלי לשחק איתו פיפא פרו אבולושין ניד פור ספיד וכד' אני לא צריך משו מטורף רק משו נוח ויפה עם רטט

ואני הולך על לוגיטק בגלל האיכות וחוץ מזה אני לא מוציא 250 ש"ח על בקר

למחשב כבר הייתי יכול לקנות ב100 משו טוב עם רטט והכל אבל העדפתי לוגיטק ועכשיו אני ישים עוד 50 לxbox לא נראה לי

פורסם

איך הגעת ל-250?

אני אומר לך שעם משלוח זה עולה רק 200!

ושוב, מאיפה אתה מתכוון לקנות את הגיימפאד? ואיזה בחרת בסוף?

ודימשקי, תענה לי בבקשה על השאלה

פורסם

יש שלט חוטי של ה - 360 גם בארץ (בלא הרבה יותר יקר מאשר בחו'ל יחד עם המשלוח):

1) http://www.mushi.co.il/item.asp?id=2494

2) http://www.underdog.co.il/Product.asp?Pid=0882224079778&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he

במה הוא עדיף על השלטים של לוג'יטק (DUAL ACTION ו - RUMBLEPAD) ?

פורסם

2 הגיימפאדים איכותיים מאוד!

ההבדלים המהותיים הם יותר פיזיים, כלומר במבנה ( חוץ מזה שלשלט בל הרטט יש עוד 2 כפתורים אקסרה ).

השלטים של לוג'יטק נראים נוחים במיוחד, אבל המבנה של ה-360 הוא שונה מכל שאר הגיימפאדים ( שכולם בערך בסגנון של PS ) והוא נוח ברמות מטורפות!!! איך שאתה שם את הידיים שלך עליו, אתה מרגיש... מרגיש.... פשוט אלוהי, זה מתאים ליד כמו כפפה, וזה לא יאומן עד כמה זה נוח במבנה, לא מרגיש חתיכות פלסטיק נכנסות לך ביד ואת היד שלך נתעקמת כמו לא יודע מה, זה פשוט מדהים ונוח ברמות, גם היד שלך יכול להימתך סוף סוף ולא להתקווץ ולהתאים את עצמה לשלט הקטן הממוצע!

בנוסף המעבר של האנאלוג השמאלי ללמעלה הוא פשוט מבורח!!! כלכך נוח, אחרי הכול, בלביל מה צריך חצים? רק בשביל משחקי מכות 2D שאין במחשב גם ככה.

אין, פשוט גיימפאד ענק!!!

פורסם
  • מחבר

טוב אני נסגרתי על הלוג'יטק עם הרטט ב200 כאן בחנות בארץ ליודע אם שווה אבל זה מה שבחרתי...

תודה לכל העוזרים!

פורסם

יואווווווווווווווווווו

למה אתה לא יכול לומר מאיפה אתה קונה למען השם???

ואתה מעדיף את הגיימאד הזה עלפ ני השלט של ה-360?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים