עבור לתוכן

אני חדש בעסק...צריך עזרה בבחירת כרטיס רשת אלחוטי

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys.

נתנו לי בחנות כרטיס רשת WUSB54GC אבל הוא לא קלט טוב (לכל היותר 29% והוא התנתק הרבה פעמים)

הכרטיס רשת רחוק בערך 10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע.

אני רוצה כרטיס רשת שיוכל לקלוט יותר טוב את הנתב.

אפשר המלצה?

אני מעדיף USB אגב כי המחשב פונה אל הקיר והבנתי שעם USB על השולחן תהיה קליטה טובה יותר מאשר עם PCI

פורסם

ישנם כרטיסי רשת אלחוטיים כגון LevelOne עם חוט שמאריך את האנטנה שהם טובים

כמו כן ישנו כרטיס רשת אלחוטי של חברת LinkSys אבל הוא יקר יותר מכרטיסי ה LevelOne

פורסם

דע לך שאפשר לשנות את עוצמת שידור האות בנתב הזה (כאשר מותקנת בו קושחה מצד שלישי). אולי כדאי לנסות את זה לפני.

חוץ מזה אפשר לקנות כבל USB מאריך ולקבל את אותו האפקט של הכרטיס שאתה רוצה לקנות בפחות כסף (וודא שזה כבל USB2).

פורסם

יש לי נתב אלחוטי של LEVEL ONE

וגם כרטיס רשת אלחוטי שלהם והקליטה פשוט מעולה

פורסם

יופי לך, אבל זה לא בדיוק קשור.

חוץ מזה אלחוטיות לא קשורה רק לציוד אלא גם למיקום באופן משמעותי מאוד ולכן אין לטענה שלך שום משמעות....

פורסם
  • מחבר

דע לך שאפשר לשנות את עוצמת שידור האות בנתב הזה (כאשר מותקנת בו קושחה מצד שלישי). אולי כדאי לנסות את זה לפני.

חוץ מזה אפשר לקנות כבל USB מאריך ולקבל את אותו האפקט של הכרטיס שאתה רוצה לקנות בפחות כסף (וודא שזה כבל USB2).

דבר ראשון כמו שאמרתי אני חדש בעסק. מה זה קושחה מצד שלישי?

דבר שני, אם כבר אז לקנות את הכרטיס שאני רוצה יחסוך לי כסף כי על ה-USB שקניתי אני מקבל זיכוי מלא בחנות והוא עולה כפליים מהכרטיס שאני רוצה.

השאלה היא רק אם היכולת קליטה של הכרטיס הזה היא גבוהה מספיק או שיש כרטיס דומה עם קליטה גבוהה יותר.

פורסם

קושחה = firmware. חיפוש יסביר לך את היתר.

יכול להיות שהPCI יהיה יותר טוב. בדוק באילו chipsets המכשירים משתמשים. צ'יפ atheros למשל נחשב טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים