פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים מחבר אתה לא צריך את הדיסקט התקנה תפעיל את הex תכניס את הכתובת 192.168.1.1 שם משתמש : adminססמה : adminועל ידי זה תיכנס לממשק הראוטררצוי שתגדיר ססמה קשה לראוטר לדוגמה- פעמיים הססמה שלך לאינטרנט שיהיה לך קל לזכורולנקוט בעוד שיטות לאבטחה אפשר קצת יותר פירוט אחי ?אני פשוט לא מצליח להכנס לאינטרנט אחרי כל ההגדרות הנה תמונות !תגידו לי בבקשה מה לא בסדר[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים רשום לך שם CONNECTED, ז"א הוא התחבר לספק.ואתה עדיין לא מצליח להכנס לאינטרנט?תנסה לעשות פינג לאיזהשהו אתר למשל www.google.com או משהו בסגנון.תוודא שהDNSים שהגדרת נכונים.
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים מחבר אוקיי תודה רבה לכולם ! האינטרנט עובד [=עכשיו אני מנסה לחבר את האינטרנט במחשב הנייד ואני מוצא את הרשת והכל אני משתמש באבטחה מסוג wep 64 bit שמתי את ה key בנייד ואז הוא בא להתחבר ולוקח לו המון זמן בקטע של accuiring network ומשם הוא מגיע ל limited or no connectivity משום מה |:תודה רבה לעוזרים.עריכה: עכשיו גם פה הסתדר העניין בעזרת שינוי אייפי באופן ידני הוא מראה שהאות מצויין אבל אי אפשר לגלוש משום מה |:
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים א. אתה מקיש את סיסמאת הWEP שלך לא נכון, בגלל זה, התופעה קורת לך.לא יעזור לך גם להגדיר IP באופן ידני, אפילו שהוא מראה כי האות "מצויין".בנוסף לכך, קח בחשבון השKEY שאתה צריך להגדיר באבטחת WEP חייב להכיל 10 תוויםורק התווים הבאים יכולים להופיע:מספרים 0-9אותיות אנגליות קטנות a-fאותיות אנגליות גדולות A-Fב. למה לעזאזל להשתמש בWEP ?!תשתמש בWPA! ובסינון כתובות MAC, זאת אטבחה מצויינת.
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים הדגרת כתובות IP לכרטיס הרשת באופן ידני וביטול ה DHCP בהחלט יעזורזה יעזור כשההצפנה שהוא הזין לא נכונה?
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מחבר אוקייהיו לי כמה סוגים של WPA בחרתי ב:WPA PERSONALבחרתי סיסמאהשתמשתי בהגדרה החדשה בנייד שמתי את הסיסמאועכשיו הכל עובד מעולה אפילו שהראוטר בקומה שלישית והמחשב הנייד בקומה ראשונה הקליטה מעולה !אז תודה לכולם,מצטער ששיגעתי אתכם !נ.ב אתם גדולים !
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים התכוונתי לעוד אפשרות של אבטחה שיכולה לעזור לווגם בד"כ שאי אפשר להתחבר לאינטרנט מהמחשב הראשי אליו מחובר הראוטר זה בד"כ בעיית DNS או הגדרת IP שיכולה להיעשות באופן ידני ויכולה לפתור את הבעייההעיקר שהבעייה של פותח התארד נפתרהד"א הצפנת WEP(אם אפשר לקרוא לזה בכלל הצפנה) יכולה להיפרץ תוך 2 דקות פחות או יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.