פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים שלום רבאני כרגע עובד עם רשת חוטית יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר הוא מחובר ל hub שיש בו 8 חיבורים של רשתומחוברים לשם 6 כבלים לכמה מחשבים ויציאות בביתעכשיו אני מחפש פתרון חוטי ואלחוטיאני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי שמה שחוטי ישאר מחובר אליו ועם המחשב הנייד אני יוכל להתחבר מכל מקום בבית ושיהיו לו כמובן 6+ יציאות חוטיותאז מה מומלץ ? עד מחיר של 400 ש"חועוד שאלה אם קונים היום ראוטר אלחוטי הוא כולל גם מודם בתוכו ?תודה מראש לעוזרים,עידן.
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים מחבר אפשר בבקשה קצת פירוט...? מה המהירות שלו כמה יציאות לדוגמא ? ואם הוא משמש כמודם..?תודה מראש.עריכה: בדקתי ויש לו רק 4 יציאות \:
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים מחבר לרוב הגדול יש 4מקסימום תחבר אליו את ההאב שלךאה...אני מחבר כבל רשת בין ה hub לראוטר ואז אני משתמש ביותר ?אם כן זה מעולה [=
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים כן ישנה אפשרות לשרשר המעבד שלו גם חזק (200MHZ) וזיכרון של 16MB ו 4MB של זיכרון Flash סה"כ ראוטר מאוד טוב
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים מחבר תודה רבה לכולם על העזרה והפירוטאני מאמין שבימים הקרובים אני יסע לקנות אותואם למישהו יש עוד הצעות אשמח לשמוע [=
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים מחבר לך ללינק בחתימה שלי כדי לראות אם הוא מתאים לך.אני לא מבין כל כך מה זה אומר כל המדריך הזה הבנתי שיש הסבה ללינוקס או משהו כזה ויש בעיות תאימות עם כבלים אבל אני משתמש ב ADSL
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים מחבר עוד שאלה אנשים...אם אני שם את הראוטר בקומה שלישית בבית איך תהיה הקליטה בקומה הראשונה ?תודה מראש.
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים מחבר לא בטוח שכן, אולי אפילו סביר להניח שלא. לא קל לתקן WIFI "לחדור" 3 קומות. טוב תודה על העזרה...עכשיו אבל אני צריך יותר עזרה...קניתי את הראוטר אבל אני לא מצליח להגדיר אותו !אני מחבר את המודם שלי לראוטר החדש ואת הראוטר החדש למחשב שלי בכבל רשת כמובןאני משתמש בדיסק של ההתקנה אני עובר על ההוראות בוחר בממשק ppoe שם שם משתמש וסיסמאממשיך לפי ההוראות ואין הוא פשוט לא מתחבר לאינטרנט לא משנה מה אני עושה...עכשיו החזרתי הכל למצב הקודם שאני גולש עם המודם הקודם...מה לעשות אני ממש לא יודע מה לעשות ?תודה מראש לעוזריםתודה,עידן הנואש.
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים אתה לא צריך את הדיסקט התקנה תפעיל את הex תכניס את הכתובת 192.168.1.1 שם משתמש : adminססמה : adminועל ידי זה תיכנס לממשק הראוטררצוי שתגדיר ססמה קשה לראוטר לדוגמה- פעמיים הססמה שלך לאינטרנט שיהיה לך קל לזכורולנקוט בעוד שיטות לאבטחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.