עבור לתוכן

התלבטות בקשר לקניית מסך

Featured Replies

פורסם

אני קונה עכשיו מחשב חדש, ודי מתלבט בקשר למסך. אני מעדיף מסך של 19". אני משחק במשחקים מדי פעם, לא יותר מדי. האם אני יכול להסתפק במסך עם זמן תגובה של 8ms, או שמשחקים ממש לא יראו טוב על מסך עם זמן תגובה כזה ואני חייב מסך עם זמן תגובה קטן יותר?

אם אני קונה כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 ב-1100 ש"ח, האם זה יהיה יהיה בזבוז רציני של היכולות של כרטיס המסך שלי, או שרק לגיימרים כבדים, שקונים כרטיס מסך ב-2500 ש"ח נגיד, זה באמת יהיה בגדר עוול לכרטיס המסך שלהם, אם הם יקנו מסך 8ms?

אם אני מחליט לקנות מסך עם זמן תגובה של 8ms, ודי לחוץ בכסף (מחפש לחסוך עוד), כדאי לי כבר לרדת גם בכרטיס המסך, או שלמסך אין כזאת השפעה משמעותית על משחקים והוא מהווה מרכיב קטן מבין כלל הדברים שקובעים את התאימות של מחשב להרצת משחקים?

פורסם

1950PRO יהיה נהדר למסך 19".

בכל מקרה כמות ה-MS המוצהרת היא לא מייצג בלעדי. יש מסכים עם 16ms שנראים מעולה למשחקים. הבעיה היא שהרבה נתוני MS כיום באים כשהם מודדים GTG

ז"א אפור לאפור ולא לבן לשחור כמוקבל ולכן הנתון ה"אמיתי" של לבן- שחור יכול להיות גובה בהרבה.

צריכים להתייחס לכל מסך ספציפית ולא ללכת לפי ה-MS בלבד

פורסם
  • מחבר

טוב בואו נגיד שהתקציב הוא מקס' 1300 ש"ח למסך. על איזה מסך 19" בתקציב כזה אתם ממליצים? והאם אתם חושבים שדיף לי לקחת מסך 17" איכותי במקום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים