פורסם 2002 בדצמבר 1623 שנים מחבר אז עניתי לך , ה פורטיסימו חלש יותר בביצועים אבל לדעתי משתלם בהרבה . ok חוץ מאיכות הסאונד ..(24bit) הכרטיס תומך בכל התקנים הקיימים : for Microsoft® DirectSound 3D, EAX 2.0, A3D 1.0, I3DL2, MacroFX, MultiDrive, ZoomFX, EnvironmentFX אז למה הוא נחשב חלש יותר בביצועים ? וסליחה אם אני מתחיל להעיק ..
פורסם 2002 בדצמבר 1623 שנים חסר תקן אחד חשוב שנקרא asio שחשוב למי שמתעסק בעריכת קול עם תוכנות כמו:cubase,sonar וכו' לפורטימו אין תמיכה בו לכןהוא לא למתאים למטרה הזו והשימוש העיקרי הוא למשחקים בלבד לעומת ה-audigy 1 או audigy 2 כאשר אני נוט היותר לכוון ה-audigy 2משום ההקלטה וההשמעה היא 24bit .דרך אגב המושג ביצועים לפי דעתי לא תופס לגבי כרטיסי קול איך בכלל להשוות ביצועים בין כרטיס לכרטיס.
פורסם 2002 בדצמבר 1623 שנים ברור ,ולכן ההמלצה היא עדין על הפורטיסימו אך בשביל המלצה נכונה צריך להודות שהאודיג'י 2 יותר טוב אבל שובלא משתלם.
פורסם 2002 בדצמבר 1623 שנים גם לאודיג'י 2 יש גרסאות מוחלשות שלא עולות 1700 שח !יש גם ב400-850 ,וזה בדיוק המחירים שבהם מתחרה הפורטיסימו.
פורסם 2002 בדצמבר 1623 שנים מחבר אוקי ...תודה.עריכת סאונד לא ממש מעניינת אותי.אז למשחקים ומוזיקה הפורטיסימו מספיק טוב....
פורסם 2002 בדצמבר 1623 שנים תפסיקו לחשוב שהאודיג"י 2 עולה ככה ... די עם זה ... הוא לא עולה 1700 הגרסא היקרה ... הפלטינום ... נמכרת באחד מהאתרים המוכרים בארץ ... יש לאתר מעין קניון אלקטרוני .. על שמו ... נמכר שם ב 1299 לכרטיס היקר ביותר ... , למעשה יש שם מחלקה שלמה של מוצרי קריאיטיב במחירים יותר זולים מכל האתרים פה בסכומים לא מבוטלים ... הפלטינום עולה כ 100-150 שקל פחות מבכל אתר ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.