פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים אני מקווה שsonic the hedgehog יצא גם למחשבאני לא הולך לקנות מכשיר בשביל משחק אחד
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים ItstheAtotheLtotheE תרשה לי להגיב :s07: :s07: :bash: :bash: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :s07: :bash: :kopfpatsch: :screwy: :screwy: :kopfpatsch: תגדיר איכותי? זלדה לא איכותי? טראומה סנטר לא איכותי? הטכנולוגיה יכולה לעזור למשחק להיות יותר איכותי אבל זה לא אומר שבטכנולוגיות ישנות לא יכולים ליצר משחקים טובים ואפילו מעולים ובעניין יזרקו לפח אני לא רואה אנשים זורקים תDS לפח אז למה שיזרקו תWII ? למעשה הDS רק יתחזק ושלא תבין לא נכון אולי אני יקנה תPS3 יום אחד ואולי אני יקנה ת360 אבל אני יקנה אותם שהמחיר יהיה זול בימקום ליקנות במחיר של 400-600 דולאר בחול אני יקנה במחיר של 200-300 דולאר בחול +ציפ טוב וככה ב600 דולאר אתה קונה 2 קונסולות אחת מהן זה WII ואחת מהן 360 או PS3 בשלות...
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים מה לזרוק? עד היום יש אנשים שעוד משחקים בגיים בוי קולור כי הם מתקמצנים לקנות משהו חדש
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים רגע שכחתי להגיב על זה- ולמי שלא ידע..אפשר לחבר את הבקר של wii לפליסטיישן 3 :kopfpatsch: :kopfpatsch: יופי אני רואה את כל חברות הפיתוח מייצרות לPS3 משחקים שתומכים בשלט של הWII חלקם אפילו יוציאו תוספים :lol: :lol:
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים אולי זאת שאלה מטומטמת, אבל יש ל-WII ג'וייסטיק רגיל, או רק את הבקר שנצמד ליד?
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים כנס ללינק למטה תבין הכלזה לא שלט טלוויזיה כמו שהרבה חושביםויש אפשרות לחבר שלטי קוביה ושלט סטנדרטי שנינטנדו מיצריםאבל רוב המשחקים תומכים רק בשלט של הWII והנונצקו (תוסף לשלט)
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים הנונצקו זה התוסף אם הידית האנלוגית בעיה היתה ברצועה והחליפו לרצועות יותר חזקות
פורסם 2006 בדצמבר 2818 שנים עוד בסוף אני יקים כת אם כל ההשפעה שלי על הפורום בקשר לנינטנדו ;D לקנות WII אתם תיקנו לתת לי במתנה WII וZELDA TP לתת לי מאה דולאר אתם תיתנו ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.