עבור לתוכן

ארטיפקטים+תקיעות במחשב/מסך...

Featured Replies

פורסם

יש לי X600XT ..

היו לי ארטיפקטים מאוד מאוד גדולים( כמעט מסך מלא צהוב ב ATI TOOL).. המחשב שלי היה ניתקע כמה שניות אחרי שהייתי משחק במשחק... קיצר שיחקתי עם הATI TOOL וגילתי שכמה שאני מוריד יותר מהזכרונות של הכרטיס כך יש לי פחות צהובים...(מכאן נובא שזה בעיה בזכרונות של הכרטיס)......

הורדתי את הקלוקים של הזכרונות מ 365 ל 309 ככה.. עד שנהיו כתמים קטנים קטנים צהובים...

כמה חודשים אני כבר ככה מסתדר עם הכרטיס והמשחקים עובדים טוב.. בזמן האחרון מתי שאני מדליק את המחשב והמחשב עולה לפעמים הוא גם ניתקע .. או שהוא קופא לכמה זמן ואז חוזר, או שהמסך מתכבה או זה עושה לי מסכיים כחולים(משהו עם ATI2XX).... היום הדלקתי את המחשב ולקח לי איזה 4 ריסטים עד שהמחשב עלה בלי להיתקע...

אחרי שהמחשב עלה אז זה אמר שהייתה שגיאה חמורה במערכת/ בכרטיס מסך... לאחר מכן ה CCC נתן לי הודעה:

4dmx7vn.jpg

ניסיתי לשחק במשחקים והייתה חרה גרפיקה.. וזה אמר לי משהו עם OPEN GL שהכרטיס שלי לא תומך או משהו כזה..

פורסם

שמע זה נישמה כמו שהלך הכרטיס :P

אולי כדיי לך לתת אותו לבדיקה במעבדה או לקחת כרטיס מחבר ולבדוק את המערכת איתו.

פורסם

תעדכן את הכרטיס

במידה ולא עוזר ואם הכרטיס במסגרת אחריות תחליף אותו לכרטיס נורמלי יותר

תתיעץ איתנו לפני שאתה לוקח את מה שהם יביאו לך

פורסם
  • מחבר

חברה הסרתי את הדריברים והתקנתי מחדש ולא קרה כלום.. נשאר אותו דבר...

והFPS והגרפיקה במשחקים ירדה ממש...:

2m604lj.jpg

במשחק הזה היה לי 100 FPS קבוע והכרטיס שלי הריץ את המשחק מצוין ואילו עכשיו הוא מריץ על 30 FPS..

המשחק לא נותן לי לשים את האפשרות של 32 צבעים וגם לא מאפשר לי לשים על ה OPEN GL...

זה אומר לי את זה כשאני שם על OPEN GL..:

2ur4ac8.jpg

הקיצר.. חבל שאני יחליף את הכרטיס כי הוא חלש כבר ולא שווה את התיקון/החלפה של 150 שקל + הלוך חזור במוניות שזה יוצא 250...

מה אתם אומרים לעשות? אולי לעלות את הקבצים של הדמפ?

שכחתי להגיד שה ATI TOOL גם לא מאפשר לי לבדוק ארכיפקטים.. או לראות מראה 3D..

פורסם

תממש אחריות

הכרטיס הזה כבר לא נמצא בשוק בכמויות גדולות ככה שיש סיכויים לקבל כרטיס טוב יותר

אם אתה תתבקש לקבל כרטיס אחר תתיעץ איתנו לפני

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה שיגידו לך. שתעשה הוקוס פוקוס?

הכרטיס דפוק.

אם יש אחריות- תפעל בעניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים