עבור לתוכן

צריך תשובה בקשר למודם בחיבור ללא חייגן... (דחוף קצת)+שאלה חדשה

Featured Replies

פורסם

יש לי מודם של הכבלים...מוטורולה דגם SB4200....עכשיו אני עם ברק ויש חייגן אז אני לא יכול לחבר שני מחשבים על אותו מודם (אחד על חיבור USB ואחד על הכבל רשת)....אם אני עובר ל012 והם הרי בלי חייגן זה בטוח יעבוד? כאילו מאה אחוז?....כי אני לא רוצה סתם לעבור חברה ואחרי זה זה לא יעבוד....

מישהו אוליי ניסה את זה ויודע אם זה יעבוד כשלא יהיה לי חייגן? כי ראוטר אני גם לא רוצה וגם בשביל 2 מחשבים אני לא יכול להישתמש במודם...

תודה מראש ....

פורסם

תשנה את הכותרת למשהו יותר נורמלי לפני שיבוא מודר וינעל לך את הפוסט...

פורסם

לא בטוח שתקבל חיוג ללא חייגן, כמו 012 כל ספק יכול לעשות לך חיבור ללא חייגן.

פורסם
  • מחבר

גלומר גם ב013 אני יכול לעשות שלא יהיה לי חייגן? וזה יעבוד?

פורסם

אצלי בלי חייגן, כבלים, שני מחשבים מחוברים למודם, אחד USB ואחת LAN - עובד.

כמובן שאין רשת בין המחשבים...

פורסם
  • מחבר

ככה אני צריך...עם איזו חברה אתה? 012? 013?

פורסם

שוב זה לא משנה החברה...

הם עושים חיבור קבוע\איי פי.

פורסם

בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

בזק בינלאומי

בזק לא ADSL? אמרת כבלים?....כאילו או אני מיתבלבל

פורסם

כנ"ל אצלי.

רק שיש רשת בין המחשבים.

פורסם

בזק לא ADSL? אמרת כבלים?....כאילו או אני מיתבלבל

בזק בנלאומי היא ספקית אינטרנט ואתה יכול להיות מנוי אצלם גם על תשתית הכבלים

זה בגלל שהוציאו חוק שהוט ובזק לא יכולים להיות ספקי אינטרנט. הם למעשה מספקים את התשתית

הוט - בפרוטוקול l2tp ו pptp

ובזק - ב adsl

פורסם
  • מחבר

אוקיי דיברתי עם ברק 013 והם אמרו לי שהם יכולים לעשות לי IP קבוע או חיבור ללא חייגן שזה אומר שהקו תמיד פתוח....אם אני יעשה את זה זה יעבוד? כלומר המודם ישדר לשני המחשבים?

מישהו אוליי יכול לעשות לי טובה ולבדוק ספציפית על המודם שלי (מוטורולה SB4200) פשוט אני רוצה ליהיות בטוח שאני עושה נכון...

תודה רבה מראש לעוזרים...עזרתם מאוד עד עכשיו....אם מישהו יוכל לבדוק יהיה ממש טוב...

וגם ניסיתי לחבר שני מחשבים במקביל כשאחד מנותק..(כלומר לחצתי בחייגן "נתק") ובשני לחצתי אחרי זה "היתחבר" והוא רשם לי במחשב השני "החיבור נותק על ידי המחשב המנותק....מה זאת אומרת? זה יכול להצביע על בעיה במודם הזה?.....בגלל זה אני רוצה לדעת ספציפית אם אני יכול במודם הזה

פורסם

בזמנו ניסינו את זה אצל חבר, יש לו אותו מודם (SB4200) וחיבור קבוע (ללא חייגן) עם בזק בינלאומי

זה עבד מצויין, פשוט היינו צריכים להתקין במחשב שחובר באמצעות ה-USB את הדרייברים מהדיסק של המודם ואת השני לחבר בכרטיס רשת ולוודא שההגדרות כולן על אוטומטי

פורסם
  • מחבר

אתה מלאך. :yelclap:

אוקייי אני מחבר כלומר את המחשב בחדש פשוט עם הכבל רשת?! כי המחשב שאני עכשיו נמצא בו מחובר בUSB...(רק מלפני כמה ימים כי רציתי לנסות מה ששאלתי ולא הצלחתי כי אני עם חייגן-אבל נפתור את החייגן)....

כלומר זה בטוח יעבוד..(הספקית לא ניראה לי משנה-בזק-ברק-012-זה לא ניראה לי משנה..

תודה רבה רבה....אתה עזרת לי מאוד!!...אני יעדכן אחרי ה1.1 אם זה עבד...תודה רבה! :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

כן, גם מחשב אחד מחובר כבר ב-USB פשוט תחבר את השני עם כבל רשת, ותבדוק שכל ההגדרות ב-local area connection על זיהוי אוטומטי

אגב, באופן כללי עדיף לחבר את המודם עם כבל רשת למחשב הראשי בו אתה משתמש, זה מוריד עומס מהמחשב והחיבור יהיה יותר יציב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים