פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים התקשרו מבזק ואמרו שהם מחליפים את האורקית באלקטלבגלל שהם מחליפים תשתית או משהויש לציין שאני אם האורקית כבר שנה ולא היו לי שום בעיות מיוחדות איתו ובכלל דיי מרוצהיש סיבה שאני לא יסכים להחליף את המודם?תודה,HaimTS
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים מה קרה שבזק פתאום מחליפים למשתמשים שלהם את המודם אורכית לאלקטל??מוזר שהם כ"כ רוצים לתת ללקוחות שירות טוב יותר ללא תוספת מחיר...
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים מחבר גם אני קצת הופתעתי לשמוע שהם רוצים להחליף לי את המודם ללא חיובמחר הוא יבוא להחליף ניראה מה יהייה...תודה,HaimTS
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים חבר'ה יש לי אורכית ושמעתי מהרבה חברים שלי שאלקטל יותר טוב ממנו, בזק יסכימו להחליף לי אותו בלי תשלום?
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים חבר'ה יש לי אורכית ושמעתי מהרבה חברים שלי שאלקטל יותר טוב ממנו, בזק יסכימו להחליף לי אותו בלי תשלום?הם יוכלו להחליף לך רק אם הם ישדרגו את התשתית במקום אם לא אז כאילו בכלל לא תוכל לשים
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים מה קרה שבזק פתאום מחליפים למשתמשים שלהם את המודם אורכית לאלקטל??מוזר שהם כ"כ רוצים לתת ללקוחות שירות טוב יותר ללא תוספת מחיר...כי מודם אורכית בעייתי בציוד המחובר אליו (מצד בזק)וברגע שמשדרגים את המרכזיות אז האלקטל נכנס לתמונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.