עבור לתוכן

האם הקונסולה היפנית של 360 מריצה משחקים מארה"ב?

Featured Replies

פורסם

רשום עליה Ntsc|J

פורסם

לא אבל יש הרבה משחקים בלי הגנה אזורית ביכלל ב360

פורסם

גולם צודק,

הפריצה של הXBOX360 לא מאפשרת (נכון להיום) לשחק במשחקים מאיזור שונה מהאיזור של הקונסולה.

פורסם
  • מחבר

אז זה שני איזורים שונים יפן וארה"ב למרות ששניהם זה ntsc

פורסם

כן

ובמחירים שאתה יכול להשיג היום 360 ביפן

כולם היו מזמינים קונסולות יפניות אם לא היה הגנה אזורית(הרבה חנויות יפניות הורידו מחירים להיפתר מהמלאי)

פורסם

יפן: NTSC_J

ארה"ב: NTSC_M.

גם לPAL יש סוגים שונים.

-ג'ו

פורסם

זה לא משנה ההגנה זה לא בגלל שיטות שידור

אלה בגלל דברים כמו תמכור ויחסים אם בעלי זיכיונות(הסיבה העיקרית)\התאמה ולפעמים צנזור באזורים מסוימים \זכויות יוצרים (לפעמים קונים שירים \זיכיונות וכו רק לאזור מסוים)

היום אין בעיה בגלל הטלויזיות היום ההגנה זה בגלל סיבות עסקיות

פורסם

אולי הבעיה הגדולה יותר היא ההגנה ה'עסקית' כמו שאתה מכנה אותה, אבל גם שיטת השידור היא בעיה... אתה לא תוכל להפעיל מכשיר שעובד בNTSC_M באיזור שעובד על נגיד PAL_B כמו ישראל..

-ג'ו

פורסם

זה העניין שהיום הטלוויזיות שנמכרות הן מולטי זון

וזה ככה כבר שנים ככה שזה בטח לא הבעיה

פורסם

יש מולטי זון לX360? (אני יודע שיש לסוני 2.. אם משהו יטען שאין דבר כזה לקונסולות)

פורסם

לא אין פריצה אבל לחלק מהמשחקים אין הגנה אזורית

פורסם

מולטי זון = פירצה?

פורסם

הפריצה שיש כיום לXBOX360 לא מאפשרת לשחק במשחקים שלא מהאיזור של הקונסולה.

אבל כל מי שיש לי קונסולה NTSC או PAL אין לו בעיה כי כל המשחקים שיצאו באחד מהאיזורים הללו יגיע גם לאיזור השני.

ההבדל העיקרי הוא בין איזור יפן NTSC-J לבין שאר העולם.

ישנם דיבורים ברחבי האינטרנט שעובדים על פריצה שתעקוף את נושא האיזורים ותאפשר לכל קונסולה להפעיל את כל המשחקים.

אבל כרגע זה בגדר שמועות בלבד ואי אפשר לדעת אם בסופו של דבר זה יצא לפועל.

אני רק יכול לומר - כשיש ביקוש רב לדבר כלשהוא אז בסוף הוא מגיע. אני מאמין שבסוף ימצאו פתרון לנושא האיזורים.

פורסם

יש מולטי זון לX360? (אני יודע שיש לסוני 2.. אם משהו יטען שאין דבר כזה לקונסולות)

מי שלא הבין זה דיסק כזה שאתה שם אותו ואז אתה בוחר אזור מסויים ואז אתה מכניס את הדיסק של המשחק...

פורסם

^^^^

זה מזכיר לי משהו בקשר לגיים קיוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים