פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים כל הרמקולים מתחברים לסאב וממנו יוצא חיבור אחד לכרטיסעכשיו שאני מכוון בתוכנה של הרקולס 4.1 ועושה טסט האחוריים לא משמיעיםאבל אם אני מריץ בווינאמפ אז יש להם סאונדאבל אני לא בטוח אם הם מכוונים כאחורייםדרך אגב חיברתי את החיבור האחד שיש לסאב ל FRONT OUTלמישהו יש עצות לפיתרון?ודרך אגב שמתי לב שמהסאב יוצאים גם קולות ולא רק באסים זה בסדר?
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים ודרך אגב שמתי לב שמהסאב יוצאים גם קולות ולא רק באסים זה בסדר?קודם כל הבעייה המרכזית היא שקנית פירלס !. בקשר לרמקולים אני לא יודע כ"כ מה הבעייה.תגדיר למה אתה מתכוון קולות ?...אתה שומע מהסאב כמו מרמקול רגיל ?ד"א זה סאב של פירלס אז הכל יכול ליהות...
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים בן דוד שלי קנה....מצטער להגיד לך.....אבל הם חרא !דבר ראשון הם לא ממש 4.1....ואני מניח שבגלל זה הבעיה שלך !כאילו.....מחברים רק חוט אחד....כרטיס קול פשוט VIBRA 128 יספיק....לא צריך תמיכה ב-2.1 4.1 או משהו דומה....הסאב עצמו הוא שמחלק את הסאונד בין הרמקולים......
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים מחבר אז אתם אומרים לי בעצם שזה 4.1 מדומה? ואם אני אחבר לסאב שני רמקולים קדמייםואחבר אותו ביציאת FRONT ואקח את השתיים שנותרו לי ואחבר אותם בחיבור של ה REAR זה בהנחה שאני אמצא מתאם שמקבל 2 ומוציא חיבור אחד וככה אחבר אותם לכרטיס קול אז זה יהיה 4.1 אמיתי?
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים מתאם כזה קיים , לא בעיה להשיג .ויכול להיות אני לא בטוח לגבי זה .זה די קימבון.....חחח שווה ניסיון!ואם כבר....אז תחבר FRONT ל-2 הקדמייםוSUB ל-SUB עצמו..ואת האחוריים לREAR...וזהו!כאילו אל תחבר לסאב עצמו שום דבר אחר...שיפעל בתור סאב...וזהו!אבל אני לא בטוח לגבי עוצמת הסאונד כי הסאב עצמו הוא המגבר ככה ש......תראה....לנסות לא יזיק ! אבל אל תפתח ציפיותתתתת.....
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים מחבר הגעתי למסקנה שזה לא יעבודבגלל שהחשמל מחובר לסאבואם הרמקולים לא יתחברו אליולא יהיה להם חשמלאין חשמל = אין סאונד
פורסם 2002 בדצמבר 1122 שנים כנראה זה חרה..אבל נעזור לך..בשני החוטיםשל הרמקולים האחוריים נתק את ה (-) וחבר את שני המינוסים אחד לשני, זה ייצור אפקט של סראונד, ולא, אין שום נזק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.