פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים יש לי עכשיו אינטרנט 1.5 מגה ואני משלם 59 שקל לספק ו40 ולתשתית (כבלים). הספק הציע לי באותו מחיר לקבל במקום 1.5 3 מגה ובקשר לתשתית אני עוד לא ביררתי כמה יעלה לי השדרוג. מה לדעתכם מחיר סביר נכון לעכשיו ל-3 מגה ?ועוד שאלה קטנה, הספק אמר לי שאם אני נשאר אם 1.5 מגה אני אשלם במקום 59 49 שקל, אם אני איים שאני מתנק האם יש מצב שיציעו לי מחיר נמוך יותר ? בסביבות 30 שקל ? (אני 4 שנים אם אותו הספק).
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים איזה ספק אתה? וכן, המחיר דווקא טוב. ואני לא חושב שאתה צריך להוסיף כסף לתשתית.. אגב, זה צריך להיות ברשתות ואינטרנט.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים פותח התרד אתה פריאר ברמותאלה המחירים שב100 אחוז אתה תקבל אם תאיים לעזוב או תלך לחברה חדשהאינטרנט 1.5 25 שקל לספק40 שקל תשתית(בהוט) בזק תמיד יותר יקריםאינטרנט 3 מגהספק זה תלוי כי הם מחייבים אותך חצי שנה או שנה כל חודש סכום אחר הממוצע צריך לצאת לך בערך 40 שקלתשתית 80 שקל הכי נמוך אצל הוט
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים אני מדבר על UPLOAD רגיל בלי תוספות וכל ספק חוץ מבזק בינלאומיכל דבר שרשום בו בזק הוא יותר יקר ולא משתלם
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים כל דבר שרשום בו הוט(NOT) הוא לא איכותי, לא אמין, חסר שירות ולא כדאי למי שרוצה יציבות.
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים כל דבר שרשום בו הוט(NOT) הוא לא איכותי, לא אמין, חסר שירות ולא כדאי למי שרוצה יציבות.תלויבבית קרקע אתה טועהבקומות אתה צודק
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים אני מדבר על UPLOAD רגיל בלי תוספות וכל ספק חוץ מבזק בינלאומיכל דבר שרשום בו בזק הוא יותר יקר ולא משתלםמה זה אפלואוד רגיל? אם אתה מוריד בביטורנט או משחק משחקי רשת...או אפילו סתם גולש...האפלואוד הגבוה עוזר!ולגבי בזק בינלאומי...הם הספק הכי משלם מול מה שאתה משלםאמנם הם לא הכי זולים אבל הם בהחלט הכי אמינים והשירות שלהם הוא הטוב ביותראני מעדיף לשלם עוד כמה שקלים בחודש ולדעת שיש לי תמיכה מעולה 24 שעות ביממה...ואני נזקק לתמיכה הזו אולי פעמיים שלוש בשנה.בקיצור משתלם באבואה בואה ואל תדבר שטויותאני משלם 39 שקל ל2 מגה ו 150 UPLOADלגבי הוט....לא ממליץ בכלל...איטי בטירוף...יש לאחותי..לשותפה שלי....לחברה שלי...תמיד איטי...תמיד מתנתק...תמיד מעצבן ברמות על!!!!!בהצלחה חבוב
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מי מי אמר שאפלואד גבוהה לא טוב ?!אמרתי את המחירים למהירות 1.5 ו3 מגה בלי תוספותאז מה אתה מערבב אותיובקשר להוט אין לי בעיה איתםוכל הספקים נותנים תמיכה 24 שעות ואחלה תמיכהבזק בין לאומי עונה אחרי הכי הרבה זמןתנסה תראה
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים אני משלם 60 שקל לחבילה של 3MB\150Kbpsאני כבר בהוט די הרבה זמן אין לי שום בעיות ואני מרוצה
פורסם 2006 בדצמבר 2718 שנים מחבר מזאת אומרת הוט איטי ? יש לי ספק נטויז'ן. כמה לדעתכם אמור להיות הבדל מחיר בין 1.5 ל-3 (ספק ותשתית ביחד) והאם הוא שווה אתו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.