עבור לתוכן

מחשב חדש-רמקולים חדשים רוצה 5.1

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מסך 24 אינץ אז החלטתי ללכת סטייל קולנוע ולשדרג את הרמקולים שלי 2.1 ל5.1

התקציב שלי הוא בסביבות 500 שקל. חשבתי על ללכת על הלוג'יטק X משהו 530 נראה לי...למישהו יש מה להגיד בנידון?

ואמור להיות לי על הלוח אם משו של 7.1 רציתי לדעת אם זה מספיק הוא שצריך לקנות כרטיס קול אחר...

אגב הלוח אם הוא ABIT AB9 PRO

פורסם

הלוג'יטק X530 כנראה מערכת ה5.1 הכי טובה שתמצא בתקציב הזה, אבל היא לא איכותית במיוחד, ורמקולים 2.1 באותו תקציב יהיו הרבה יותר איכותיים...

בשביל מערכת כזו כרטיס OB יספיק.

פורסם
  • מחבר

האם לX530 יש סאונד דומה פחות או יותר X230 כמובן בלי הקטע של 2.1 ו5.1 ? כי שמעתי את ה X230 לא מזמן והם נראים לי אחלה

למרות שהרבה אנשים המליצו לי לקנות כבר משהו יותר איכותי כי אני רואה הרבה סרטים בHD אז כבר כדי...

בקיצור מה קרה לכל הקריאיטב? האינספייר וכו'? לא שווה?

מה נחשב כבר רמה אחת מעל הלוגי'טק? ואנילא מדבר על הZ5500 אלא יותר בכיוון 800-900

פורסם

אני אישית הבנתי שיש את הZ5300 שהם איכותיים בטירוף, ועוצמתיים נורא (280W), אני בעצמי קונה אותם בחודש הבא. 1300 שקל.

פורסם

^ הם 2.1

ה-X530 מצוינים

פורסם
  • מחבר

הכרטיס קול בלוח אם עד כמה הוא טוב? יספק את צרכיי? 5.1?

פורסם

על הלוח הזה אמור להיות כרטיס 7.1 אם הנתונים בחנות שבה בדקתי נכונים... והמערכת הזו באמת לא תשמע טוב יותר עם כרטיס קול נפרד...

פורסם

ז'אקו? על מה אתה מדבר?

z5300 הם 2.1? אני לא מבין גדול בתחום אבל אני חושב שאני יודע להבדיל בין 5.1 ל2.1 :Phttp://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2177,CONTENTID=9586

פורסם

צודק מצטער!

התבלבלתי בינם לבין ה-2300 שהם 2.1... :silly:

בכל מקרה לא נראה לי שיש את ה-5300 בארץ

פורסם

דווקא ה 5300 נמכרים בארץ

כנס לזאפ

פורסם

אז ה-5300 דגם יחסית ישן

פורסם

ישן ישן, אבל זה לא מעבד שצריך להחליף כל שנתיים.

על פי הביקורות, לחדר קטן הם מעל ומעבר.

thx cetified.

פורסם

מאמין לך לא אמרתי שלא.. ;)

כמה הם עולים בארץ ד"א?

פורסם

אם התקציב לא לחוץ עדיף כבר ללכת על ה-5400 בתוספת של 250 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים