עבור לתוכן

בעיית נפילת חיבור אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה של קריסת החיבור ושל מה שניקרא local area connection שלי לא מגיב בכלל, יש לי מודם של מוטורולה ואני מחובר איתו עם usb וכבל ethernet מה שמאוד מוזר הוא שהשותף שלי לדירה מחובר רק עם כבל ethernet ולא צריך את ה-usb , אבל הבעיה שלי היא שלפעמים ללא כל אזהרה מוקדמת החיבור לרשת פשוט נופל ואני לא יכול לעשות כלום, ניסיתי להסיר את ההתקן של המודם אך ללא הועיל, פשוט תקוע (המחשב), מה שעוד ראיתי זה שברגע שזה קורה ואני עושה restart למחשב מופיע לי מעין אנימציה קטנה בתחתית המסך (ימין למטה יש לי xp באנגלית) של שני מחשבים עם משהו שמחפש מעין connection אך לאחר מספר שניות הוא מודיע לי ש local area connection לשי לא טוב והוא לא יכול להתחבר אליו ואז אינני יכול להתחבר לאינטרנט.

אך אם אני מוציא את כל הכבלים מהמודם ומפעיל מחדש ומחבר את כולם אז זה פועל מחדש.

מה אני יכול לעשות?, היה לי מודם אחר בבית הקודם שפעל ללא כבל של usb הוא היה של eci והא פעל נהדר ללא קריסות

מה עושים?, למה זה קורה לי?

אוריה

פורסם

אין מודם שפועל גם מכרטיס רשת וגם USB .... תסיר את הכל גם את הדרייברים ואז תחבר את המודם לכרטיס רשת ותוודא שה local area connection עובד טוב... דרך אגב איזה מודם עכשיו יש לך?

פורסם
  • מחבר

יש לי sb5100 של מוטורולה surfboard cable modem

פורסם

לפי מה שקראתי באתר של מוטורולה אין צורך לחבר את המודם בשתי יציאות למחשב מספיקה אחת.. אז או שתוריד דרייברים (או שיש לך דיסק) ותחבר דרך ה USB או שתחבר דרך הכרטיס רשת

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, אפילו עשיתי צעד אחר צעד לפי הדרך של החברה, של מוטורולה, יש להם סירטון כזה של צעד אחר צעד.....

אבל אם אני מוציא את ה-usb הוא מתכבה לי, המודם, והוא פשוט לא עובד עד שאני מכניס לו את ה-usb

פורסם

צריך להגיע ספק כח חיצוני למודם הזה... תחבר אותו תבדוק.....

פורסם
  • מחבר

נו באמת, אולי אני נוב, אבל לא עד כדי כך, בוא נגיד ככה:

יש 6 נוריות על המודם 4 ירוקות שהן power, receive,send,online כולן עובדות, יש נורית כתומה מהבהבת pc\activity שעובדת אם ה-usb בפנים.

עד פה?

עכשיו, כשאני מוציא את ה-usb הנורית הכתומה מספיקה לעבוד, אם אני מסיר את הדרייברים של ה -usb מאתחל את המחשב ומתקין על כבל רשת , לא usb , המודם לא נדלק, ז"א אין נורית מהבהבת של activity רק כשאני שם את usb במודם רק אז זה פועל

עכשיו הבנתם?

נ.ב: הנורית האחרונה היא standbay אז ככה שהיא לא רלוונטית

פורסם

נשבע לך לא יודע מה להגיד לך... יש לי אותו מודם שמחובר לכרטיס רשת (את מחבר עם הכבל שקיבלת?) והכל עובד כמו שצריך...

הנורה שך המחשב במודם דולקת והכל דופק כמו שעון

פורסם

יש לי מודם מאותו דגם ומניסיוני איתו:

המודם לא אמור להיות מחובר בשני החיבורים (USB ורשת). ראה דף 10: http://broadband.motorola.com/consumers/products/SB5100/downloads/SB5100_User_Guide.pdf

נורית ה-activity אמורה לדלוק ברגע שהמודם עובד ואתה מחובר עם כרטיס רשת. אתה בטוח שהכרטיס והכבל רשת תקינים?

לי היתה בעיה קצת אחרת ושינוי כתובת ה-MAC של כרטיס הרשת פתרה אותה. אם אין אלטרנטיבות נסה (שנה את הספרה האחרונה, לא צריך יותר מזה), אין לך מה להפסיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים